Gloria LT Cermei

Cermeiul nu se simte bine în „zona roșie”! Bulza: „Mă voi implica mai mult și, în ciuda cârcotașilor, vom juca și mai departe în Liga 3-a”





6 puncte din 27 posibile e bilanțul Gloriei Lunca Teuz Cermei, care a bătut doar formațiile aflate sub ea, pe cele două locuri retrogradabile, Fortuna Becicherecu Mic și Progresul Ezeriș. „Sămădăii” simt fiori reci, mai ales că riscă să ierneze sub linie dacă nu înving liderul sâmbătă, iar Ezerișul produce surpriza cu Pecica.

Până una alta, președintele clubului susține că echipa ce reprezintă una dintre cele mai mici localități ce are echipă în eșalonul terț nu are multe demerite. „Am mai spus-o, pentru Cermei fiecare meci în Liga 3-a ar trebui să fie o sărbătoare. Luptăm de cinci ani cu orașe cu bugete mult mai mari decât al nostru, de multe ori ne-am luptat pe teren de la egal la egal și am avut și satisfacții când am învins echipe ce păreau imposibil de bătut. Aminteasc doar de Reșița în anul promovării lor și de Lipova de acum doi ani și au mai fost și altele. Suntem printre foarte puținele echipe care se finanțează și din sponsori, persoane sau societăți private, cu sume ce formează mai bine de jumătate din bugetul clubului. Sigur, rezultatele ne afectează și pe noi cei care investim din dragoste pentru fotbal, dar mergem mai departe”, afirmă Petru Bulza.

Vorbind despre actuala construcție a lotului, șeful alb-roșiilor” a continuat: „Am pornit la drum cu gândul de a folosi jucători tineri și asta am făcut de la început. În fiecare an am avut copii care la Cermei au făcut pași importanți în cariera lor, unii chiar au ajuns să joace în ligi superioare. Am avut tot timpul antrenori dedicați, care au făcut antrenamente zilnice, am adus și jucători cu nume pentru a da celor tineri modele lângă ei, pentru a crește mai repede. Anula cesta, cu toate problemele legate de perioada de inactivitate din cauza pandemiei, am reușit să adunăm un grup de copii care promit, copii care se antrenează și vor să joace la un nivel și mai mare. Am oferit condiții decente de pregătire, am făcut eforturi financiare pentru a putea trece peste toate greutățile apărute cu testările. Din păcate, au apărut și la noi câteva cazuri la jucători importanți care ne-au făcut să fim descoperiți la fiecare meci și nu am reușit să facem puncte. Au apărut accidentările, din care cea mai gravă la Dani Bulza, atacant de careu, un post deficitar acum la noi. A mai apărut și problema familială la Gruiescu și ne-am trezit că nu putem alinia o echipă pe deplin competitivă”.

Cermeiul nu se simte prea bine în zona roșie, dar mai ales nu agreează numărul mic de meciuri oficiale. „S-a terminat turul, iar cele doar 9 meciuri nu ne avantajează deloc. O echipă tânără ca a noastră are nevoie de cât mai multe meciuri oficiale pentru a crește în joc, de aceea ne-am agățat cât am putut și de meciurile din Cupa României. Concluzia mea este că trebuie să mă implic mai mult în viața echipei. Avem nevoie de forță, avem nevoie de determinare, vreau să văd că fiecare jucător are atitudine, că aleargă după orice minge, că se agață de orice posibilitate de a-și ajuta echipa să scoată rezultate pozitive. Din iarnă ne vom mai întări și, în ciuda cârcotașilor care în fiecare an ne vedeau retrogradați, vom rămâne și mai departe să jucăm în Liga a 3-a”, mai susține Bulza.

Returul Ligii a 3-a începe pentru Cermei cu derby-ul județean cu Lipova, nimeni altul decât liderul seriei a 8-a. „Chiar dacă ne așteaptă un meci greu, eu vreau să văd o altă față sâmbătă la acest ultim meci al anului. Jucătorii au șansa să se revanșeze și să arate că au valoare de Liga a 3-a, iar noi, Cermeiul, să arătăm că putem mai mult și că locul nostru este în acest eșalon. Întotdeauna meciurile cu Lipova ne-au motivat, încă din Liga a 4-a. Am surprins de câteva ori cu victorii și ne-am vândut scump pielea atunci când am pierdut. Sâmbătă va fi derby local, nu contează locul din clasament, nu contează nimic, <<sămădăii>> vor să câștige”, a încheiat președintele Cermeiului.

Cermeiul a promovat în premieră pe scena Ligii a 3-a în vara anului 2016, cea mai bună clasare venind la finele sezonului 2018-2019 – locul 4.

3 comentarii

  1. Antreneaza tu Petre…vezi ca atunci cand “i-ai surprins” pe Lipova aveai echipa buna, echipa cu care ai promovat si ai stat lejer in liga 3. Daca dai vreo 3-4 ani inapoi o sa iti dai seama unde ai gresit.

    0
    0
  2. Nu pica domnule bluza cermei nu ca nu ar fi jos , dar is aia juniori lui asu poli care nu bate pe nimeni , în acest an cermei are cel mai modest lot din toti ani , dar o scot ei la capăt cumva, însă noi aradeni asteptam sa vedem pe care echipa o trec cermei sub ea ca asa a declarat dl bulza ca nu va fi ultima din cele 4

    0
    0
  3. D-le Bulza, daca tot ai amintiri, hai sa ne amintim impreuna…acum 4-5 ani, in Liga 4, daca Lipova nu facea 0-0 cu Santana, voi ati fi fost NU in liga 3, probabil din acest motiv, de cand a promovat Lipova, primele pe care le oferi la victorie cu Soimii sunt duble fata de celelalte victorii…nu ca ti-ar cere cineva ceva, dar vorbim de principii, nu? Pe de alta parte, daca ti-ai investi banii tai, personali, la echipa, eu cred ca te-ai implica total, nu „mai mult”… Te tine sa dai sponsorii si de ce sponsorizeaza? Din dragoste de fotbal, ha???

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button