Stranieri aradeni

Rădoi nu i-a oferit bucuria debutului „sub tricolor” utistului Albu, Man – titular în premieră la naționala mare





România a câștigat meciul amical cu Belarus, scor 5-3, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. „Tricolorii” lui Mirel Rădoi au făcut o primă repriză foarte bună și au înscris de patru ori, prin Mitrea (11_, Marin (20), Nedelcearu (31) și Pușcaș (44), s-au dus la 5-0 în minutul 55 prin același Nedelceauru, dar aveau să încaseze nu mai puțin de trei goluri în ultima jumătate de oră, de la Kendysh (63), Bakhar (80) și Klimovich (90+2).

În formula de start a României s-a aflat în premieră și arădeanul Dennis Man. În precedentele patru prezențe sub „tricolor”, atacantul lui FCSB a venit mereu de pe bancă, marcând o odată, în meciul cu Malta. În schimb, utistul Alex Albu, ajuns doar ieri după-amiază la lotul național, nu a fost debutat de Rădoi, care a mai apelat în repriza a doua doar la: Cristea, Băluță, Maxim, Alibec, Crețu, Bicfalvi. Man a fost schimbat și el în minutul 57.

Lazar – Nedelcearu, Mitrea, Toșca – Mogoș, Marin, Nistor, C. Ganea – Man, Pușcaș, Tănase a fost „11-le” României contra Belarusului. Pentru naționala lui Mirel Rădoi urmează două meciuri importante în Liga Națiunilor: cu Norvegia, pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, și cu Irlanda de Nord, în deplasare, pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.

FOTO: prosport.ro

3 comentarii

  1. De ce l-a mai luat pe ALBU la nationala ? Sa il umileasca ? Mai bine sa il lase sa plece la UTA sa se antreneze cu cu colegii lui. Daca nu i-ai dat sanse se joace cu Belarusu niciunut , pai niciatata nu o sa aibe sanse sa joace cu Noevegia si Irlanda de Nord !!! Urat lucru din partea selectionerului !!!

    0
    0
    1. De acod cu tine NELU,acesta nu este antrenor ! Acum vreo 2-3 ani nu avea nici BACU luat sa nu mai vorbesc ca nu avea licenta de antrenor ,statea pe banca cu dispensa de la ocrotitorul lui, mister BURLEANU!
      Asa antrenor , asa echipa sa ajungi sa tremuri pe final de meci dupa ce la pauza aveai 4-0 si chiar am conducea cu 5-0 la un moment dat! Nu uitat ca oaspetii au ratat un penalty! Decat sa tii minte un astfel de debut, mai bine ca nu a intrat si jucatorul UT-ei ARAD,ALEX ALBU ,care era si cred eu epuizat dupa partida se luni seara cu Gazul! HAIDE UTA,una dintre ele Provinciei!UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

      0
      0
  2. Pacat,Pacat mare ca am pierdut iar acasa acest meci ,desi la 2-1 am avut 2-3 ocazii razisime de a egala! Oricum acesta echipa merita mult mai mult din partea autoritarilor din ARAD ,care dupa e s-au vazut cu sacii-n caruta au uitat sau s-au facut ca au uitatat toate promisiunile facute inainte de alegeri!Promisiunile neonorate sunt o dovada de neseriozitate! UTA este f.dezavantajata de acesta situatie cand suporterii nu pot s-o incurajare din tribune! Ganditi-va cata lume ar merge la meciurile UT-ei de pe stadionul NOU, inaugurat destul de recent?HAIDE UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA.UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button