Alte sporturi

Top 5 aparate de fitness de cumparat online





Tot mai multe persoane se indreapta spre un stil de viata mai sanatos, iar miscarea este unul dintre cele mai importante obiective. Este probabil mai dificil sa reusesti sa ajungi la o sala de sport, avand in vedere ca ritmul de viata este tot mai alert, si ai nevoie ca totul sa fie la indemana, asa ca, achizitionarea unui aparat de fitness pentru acasa, poate fi o optiune potrivita. 

Sunt mai multe avantaje atunci cand faci aceasta achizitie, precum: pot face antrenamente toate persoanele din casa, poti sa lucrezi atunci cand iti doresti, poti opta pentru modelul dorit de aparat. 

Cel mai convenabil este sa iti faci cumparaturile online, beneficiind astfel si de transport pana la domiciliu, poti sa te inspiri si sa vezi care sunt aparatele populare sau poti sa citesti ghidul https://clovis.ro, in care vei gasi toate informatiile necesare pentru cea mai buna alegere. In continuare, iti prezentam cateva variante, care sunt preferate de multi utilizatori:

1. Banda de alergare

Este unul dintre cele mai uzuale aparate de fitness, ce pot fi utilizate usor acasa sau la o sala de fitness. Pe banda de alergare iti poti seta gradul de dificultate, panta etc., fiind potrivit si pentru o persoana mai in varsta pentru mers alert, dar si pentru o persoana sportiva. 

In cadrul unui antrenament de o ora poti arde intre 450 – 600 de calorii, in functie de setarile pe care le faci, de gradul de dificultate. Nu ai nevoie de antrenor sau de o pregatire speciala pentru a lucra la acest aparat si, in functie de modelul ales, te poti conecta sa asculti muzica, poti urmari diverse emisiuni etc., ceea ce iti poate face antrenamentul mai placut.

2. Bicicleta stationara

Daca nu ai timp sau posibilitatea de a te plimba cu o bicicleta prin oras, atunci poti sa iti achizitionezi o bicicleta de apartament, care sa te ajute sa faci miscare, fara a parasi camera. Este potrivita si pentru persoanele care au nevoie de recuperare in urma unui accident, pentru cei care au nevoie de un antrenament usor, de intretinere a musculaturii etc. Si aici ai mai multe variante si se pot face diferite setari, pe grade de dificultate.

3. Bicicleta eliptica

Efortul depus la aceste aparate de fitness este mai mare decat la cele stationare, deoarece pozitia corpului este verticala, stai in picioare, iar miscarea de rotatie este inlocuita de una oscilanta. Iti lucrezi mai multe portiuni ale corpului: picioare, abdomen, spate, iar daca optezi pentru un model cu brate mobile, vei avea un antrenament numai bun si pentru maini. Se poate folosi cu usurinta si comod, nu ai nevoie de un antrenor pentru a putea executa miscarile corect. 

4. Stepper

In caz ca nu ai prea mult spatiu acasa, poti sa optezi pentru un stepper, care nu ocupa mult loc si are un pret decent. Acesta, prin constructie, imita modul de miscare pe care il utilizezi atunci cand urci scarile, si poate fi mobil sau fix. Poate fi un mijloc bun de ardere a caloriilor, pana la 400 de calorii consumate pe ora, dar si de tonifiere musculara pentru picioare, solduri, fese. Iti poti lucra inclusiv bratele, folosind corzile elastice ce sunt specifice acestui tip de aparat. 

5. Aparat de vaslit

Este un aparat de fitness complex, care te ajuta sa te antrenezi, executand miscari necesare la vaslit, folosind bratele, picioarele, abdomenul, spatele. Intr-o ora de antrenament se pot consuma pana la 700 de calorii. Important la acest aparat este sa executi miscarile cat mai corect, pentru a avea cele mai bune rezultate, si este util sa iti arate un profesionist sau sa urmaresti diverse materiale pentru le intelege si a le insusi. 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button