Progresul Pecica

Pecica a trebuit să se mulțumească cu o remiză în fața codașei din Ezeriș! Stupar: „Afectați de starea gazonului și lipsa de antrenamente pe fondul cazurilor de COVID”





Progresul Pecica a remizat, 0-0, pe terenul Progresului Ezeriș, după un joc echilibrat, cu destul de puține ocazii pentru ambele formații. E a doua remiză la rând pentru „galben-albaștrii”, ce încă pot urca în „careul de ași” dacă o bat în restanța de miercuri pe „lanterna” Becicherecu Mic.

Pe terenul destul de rău din Caransebeș, pecicanii au ratat o ocazie mare în primele minute, după care s-au stins încet dar sigur. Când, la mijlocul reprizei, Ilan a văzut al doilea cartonaș roșu al toamnei, varianta remizei nu mai era tocmai rea. „Nu știu dacă prin prisma jocului meritam mai mult decât o remiză astăzi. Chiar dacă am avut o ocazie mare, singur cu portarul, a lui Capătă și adversarii au avut ocaziile lor. Sigur că ne așteptam la mai mult de la acest meci, prin prisma faptului că jucam cu o echipă din partea de jos a clasamentului. Din păcate, starea terenului și faptul că am avut o serie de jucători care nu s-au putut antrena două săptămâni, fiind afectați de COVID, s-a văzut. Unii dintre ei s-au reîntors doar cu o zi înainte de meciul cu Crișul, iar oboseala care s-a acumulat pe fondul unei lipse de pregătire, plus starea gazonului, ne-au afectat negativ și a trebuit să ne mulțumim cu acest rezultat de 0-0. Repet, chiar dacă ne-am fi dorit și ne așteptam la mai mult de la acest joc”, a spus Dan Stupar, antrenorul Progresului, după remiza albă din județul Caraș.

De cealaltă parte, Lucian Dobre e convins că echipa sa ar fi meritat mai mult azi. .Am avut câteva ocazii monumentale, dar din punctul de vedere al antrenorului îmi doream ca în meciul de azi pressing-ul ultraofensiv să funcționeze cât mai bine. Îmi doream să recuperăm mingea cât mai aproape de poarta adversă, dar nu a funcționat așa cum a trebuit. Probabil a fost și din cauza suprafeței de joc. Nu am fost mulțumit, fiindcă nu am înscris. Eu nu sunt pe deplin mulțumit, mulțumit o să fiu doar când o să antrenez o echipă în Liga Campionilor. Eu sunt bucuros că am întâlnit un grup unit, niște frați cu inimă mare, care se respectă reciprocSunt bucuros că i-am întâlnit și că i-am antrenat în această perioadă, îi admir și îi respect. Noi am încercat să îmbunătățim jocul, care are de suferit și în atac și în apărare. Am încasat peste 20  de goluri în timpul derulării a zece etape, mi se par foarte multe primite, în comparație cu cele marcate. O să trebuiască să schimbăm acest raport, iar dacă eu voi rămâne în continuare sunt sigur că așa vom face, deoarece acești copii sunt extraordinar de ”antrenabili”, își doresc să devină mai buni. Nu o să luăm vacanță, urmează până după 15 decembrie câte trei antrenamente pe săptămână, deoarece nu-mi doresc să o luăm de la zero cu pregătirea. Rămânerea mea la echipă depinde de mai multe aspecte, nu e vorba doar de antrenor și conducere aici. După cum mă știe toată lumea eu sunt perfecționist, la mine nu e valabilă varianta: merge și așa!”, a spus antrenorul celor din Ezeriș pentru radioresita.ro.

Restanța Becicherecu Mic – Pecica se joacă miercuri, 18 noiembrie, de la ora 14, urmând să avem configurația finală a ierarhiei din C8 până la anul.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button