Progresul Pecica

Cortina peste C8 coboară cu deplasarea pecicanilor la Becicherecu Mic! Țugulescu: „Să nu ne subestimăm adversarul și să terminăm în careul de ași”





Lovită de coronavirus, Progresul Pecica nu a putut intra pe teren în etapele cu numărul 8 și 9 din seria a VIII-a a Ligii a 3-a. Meciul cu Crișul a fost recuperat (scor 1-1), apoi „galben-albaștrii” au debutat în retur cu un 0-0 la Caransebeș, cu Ezerișul, pentru ca mâine să pună capăt anului fotbalistic cu deplasarea din „fieful” lanternei roșii.

Fortuna Becicherecu Mic are un singur punct în clasament după remiza cu Ghiroda, din etapa a doua și împotriva formațiilor arădene a pierdut fără drept de apel: 1-9, cu Crișul, 0-7, cu Lipova și 0-3, cu Cermeiul. Teoretic, nici pecicanii nu ar trebui să aibă probleme cu puștii de 16-17 ani ai lui Iulian Prodana, dar: „Meciul începe de la 0-0 și noi nu suntem tocmai în cel mai bun moment al nostru. Am stat carantinați aproape două săptămâni, iar mâine ajungem la al treilea meci oficial într-o săptămână. S-a acumulat oboseală, iar despre echipa de copii a celor de la Becicherecu Mic orice poți numai că nu aleargă. E o echipă antrenată ce nu are nimic de pierdut și trebuie să o tratăm foarte serios pentru a nu avea surprize neplăcute. Avem de partea noastră exeperiența și valoarea, dar trebuie să o demonstrăm pe teren. Cele trei puncte ne-ar urca până pe locul 4, în careul de ași, nu ar fi o clasare tocmai rea având în vedere problemele cu care ne-am confruntat în această toamnă”, ne-a mărturisit Cristian Țugulescu, fundașul de 21 de ani al lui Dan Stupar.

Și pentru acest meci, apărătorii Progresului sunt numărați, ținând cont de faptul că Aldan e infectat cu COVID, iar Ilan e suspendat. Mai lipsește și A. Iuga, testat și el pozitiv la coronavirus. Mâine, cu începere de la ora 14, la Becicherecu Mic, am putea avea față în față următoarele echipe:

Becicherecu Mic: Casian – Icma, Bîrlovean, Stemate, Bot – Gaşpar, Prodana – Velcan, Mintaş, Kuhn – Ehling.

Pecica: Barbu – Manea, S. Popa, Wild, Țugulescu – Tamaș, Rădulescu – Moraru, Puie, Bozian – Capătă.

Arbitri: Adrian Pal (Oradea) – Ioan Humița (Armeniş – Caraş Severin), Marius Ionuț Matica (Oradea)

Observatori: Cosmin Danciu (Hunedoara ), Antonie Burtea (Reşiţa)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button