Fotbal feminin

„Leoaicele” vor să facă un pas hotărât spre play-offul Ligii I contra ultimei clasate!





Sezonul regulat al Ligii I de fotbal feminin se apropie de final. De altfel, astăzi și mâine sunt programate cinci dintre cele șase meciuri ale ultimei runde, doar că mai sunt destule de decis în urma meciurilor reprogramate de FRF ca urmare a cazurilor de COVID ce au lovit combatantele. Chiar și arădencele de la Piroș Security mai au dou restanțe, pe care le vor juca la începutul lunii decembrie, la Alexandria și acasă, cu Fortuna Becicherecu Mic, obiectivul fiind unul singur, calificarea în play-offul cu care va fi reluat sezonul de primăvară, cu întreceri tur – retur.

După meciurile de azi, Carmen București – Heniu Prundu Bârgăului 0-6 și Universitatea Galați – Femina Baia Mare 2-0, calculele sunt simple pentru „leoaice”. Cu minim 4 puncte din 9 puse în joc, ele intră în Top 6, însă – bineînțeles – își doresc și o clasare cât mai bună, poate chiar poziția a 4-a.

Până una alta, AC Piroș Security nu concepe să rateze succesul contra constănțencelor de la Selena. Acestea sunt oaspetele arenei „Banatul” din Sânnicolau Mic, joi, de la ora 11 și, teoretic, tot ce vor putea încerca este să reducă proporțiile scorului. Formația de la malul mării e ultima în clasament, fără niciun punct acumulat și un golaveraj ce spune multe despre potențialul ei: 3-28.

Așadar, chiar și fără Dumitrița Prisăcari, plecată mai repede la lot, în Republica Moldova sau Tomescu (accidentată), elevele lui Dan Cuedan ar trebui să adauge în clasament punctele ce le-ar duce pe locul 6, până la concluzia din prima parte a lunii decembrie. Fiindcă Prisăcari are meci în Cehia pe 2 decembrie, „oficialii” grupării arădene vor amâna încă odată deplasarea de la Alexandria, programată acum de FRF pe 3 și va reveni pe gazon, în ziua alegerilor parlamentare, în derby-ul Vestului cu Becicherecu Mic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button