Progresul Pecica

Pecica și-a făcut treaba la Becicherecu Mic și a accesat „careul de ași”! Stupar: „Clasare bună, onorantă, deși personal îmi doresc mereu mai mult”





Cel puțin până la primăvară, Progresul Pecica este a patra forță a campionatului Ligii a 3-a (seria a VII-a). „Galben-albaștrii” și-au valorificat plusul de experiență și valoare la Becicherecu Mic, unde evoluează puștii de 16-17 ani ai lui ASU Poli, câștigând cu 5-3 restanța din etapa cu numărul 9. Chiar dacă „alb-violeții” rămân cu un singur punct din zece meciuri (cel smuls Ghirodei în etapa a doua) au satisfacția marcării a trei goluri unei formații cu pretenții, atâta timp cât în restul toamnei reușiseră doar 5.

De altfel, vulnerabilitatea defensivei a fost, poate, singurul aspect negativ al ultimei apariții a pecicanilor. „Indiferent de adversar, când primești trei goluri nu poate fi prea plăcut pentru un antrenor, dar, pe undeva, e normal la problemele pe care le-am avut în ultimele săptămâni. Jucătorii nu s-au antrenat deloc timp de două săptămâni, iar au fost la al treilea meci în 7 zile, era normal să se simtă o anumită oboseală. Și tocmai pentru că fizic nu am fost bine nu am interpretat bine tranziția negativă, nu am adus destui fotbaliști în zona mingii și cam așa am primit golurile doi și trei, căci primul a fost un cadou al portarului nostru. Dar, pe de altă parte, am atacat destul de bine, am marcat de cinci ori și am avut și alte ocazii mari. Până la urmă, cel mai mult contează punctele și faptul că am urcat până pe locul 4, unul bun, chiar onorant la cât de îngrijorat eram la începutul campionatului pentru faptul că am contat pe 17-18 jucători. Când au apărut și problemele cu infectările cu COVID, suspendări și accidentări, am rămas și mai puțini, cum s-a întâmplat azi, când pe bancă am avut doi portari și pe juniorul de 16 ani, Răchită”, ne-a declarat Dan Stupar, care l-a debutat la Liga 3-a și pe portarul de 20 de ani, Alexandru Iosub, pe care – însă – l-a trimis în atac pentru ultimele minute ale disputei din județul Timiș.

17 puncte din 30 posibile e bilanțul „galben-albaștrilor” ce-i plasează după Crișul, Lipova și ACS Poli. „Una peste alta suntem mulțumiți, deși, dacă stau bine să mă gândesc, din meciurile cu Lipova și ACS Poli meritam să scoatem mai mult la cum am jucat. Dar, trebuie să fim și realiști, să vedem ce posibilități avem și atunci cred că a fost o primă parte de campionat pozitivă. Sigur, cine mă cunoaște știe că-mi doresc mereu mai mult, poate chiar maximum, însă avem adversari redutabili care au lucrat și ei bine pe toate planurile”, a adăugat antrenorul Progresului

Pecicanii vor ieși treptat din efort prin antrenamente și, probabil, și un ultim meci amical. Probabil, până la finalul acestui an se va face strategia și pentru retur, deși mari modificări nu se anunță în tabăra Progresului.

Un comentariu

  1. De ce nu ai batut Dumbravita si ACS daca esti asa …… . Voi va bateti ca si chiorii intre voi aradencele. Vezi doamne ce mare realizare . Sunteti niste fraieri toti. Oricum ati fost mai slabuti ca cele 3 echipe .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button