UTA Arad

Iulian Călin o arbitrează în premieră pe UTA, argeșeanul a condus ultimul meci al CFR-ul exact acum un an





Etapa și „centralul” pentru „Bătrâna Doamnă” în Casa Liga 1. În deplasarea de la Cluj, cu campioana CFR, arădenii vor fi arbitrați în premieră de Iulian Călin, care se va afla la partida cu numărul 78 pe scena primului eșalon. Pe elevii lui Dan Petrescu, „fluierașul” din Ștefănești (Argeș) i-a arbitrat ultima oară exact acum un an, adică pe 22 noiembrie 2019 , tot acasă, într-un 4-0 în fața celor de la Chindia Târgoviște.

Totuși, Călin a avut contacte cu UTA de-a lungul carierei, însă doar din postura de arbitru de rezervă. Se întâmpla în 2009, în deplasarea „roș-albilor” la Râmnicu Vâlcea (scor 1-1), în 2011 – ALRO Slatina – UTA 2-0, pentru ca în iunie 2017 să  fie al patrulea oficial în returul barajului de promovare / menținere, UTA – ACS Poli (1-3). În fine, Călin a vizitat și arena „Motorul” toamna trecută, când „Bătrâna Doamnă” era eliminată din Cupă de Dinamo (scor 1-3).

La meciul de mâine seară (ora 20), Iulian Călin are colaboratori doar din județul său, asistenții George Neacșu (din Câmplulung Muscel) și Romică Bîrdeș (Pitești), dar și pe Robert Avram, ca al patrulea arbitru, tot din orașul din Trivale. Notele pentru cei patru vor fi date de Aron Huzu, din Sibiu.









Un comentariu

  1. Oare din ce cauza as crede ca Iulian Calin,delegat, este cacat in bocanci,dormind cu Xanax,din cauza presiunii puse de catre Dan Petrescu,in general,pe arbitrii?Se pare ca din nou,Panin va trebui sa incerce sa-i puna lesa plangaciosului….Vom vedea!
    Succes baietilor nostri si HAI UTA!
    PS:cu anumita satira imi aduc aminte de acest Iulian Calin,care nu tinea cont absolut deloc de tusieri…Nu offside-uri cat casa sau aut-uri….Pentru el,nu contau..depasit de multe ori,devenit iritant…:-)))

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button