Minifotbal, futsal

Șimandul se mulțumește cu creșterea în joc după cel de-al doilea turneu ligii secunde de futsal: „Puteam mai mult cu Deva și Ișalnița, învățăm din mers”





Șimăndanii au rămas fără puncte și după cel de-al doilea turneu din ediția 2020-2021 a eșalonului secund la futsal. În sala din Sântămaria Orlea (județul Hunedoara), „șoimii” au pierdut toate cele trei partide, așa cum o făcuseră și la Timișoara, în urmă cu trei săptămâni, însă s-a văzut un progres în jocul elevilor lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană.

De această dată a fost:

Șoimii Șimand – CSF CFR 1933 Timișoara  2-9

Sechel, Clej/

ACS West Deva – Șoimii Șimand   5-2

/ Roza, Morariu

Șoimii Șimand – Metropolitan Ișalnița 4-5

/ Dagău, Mărcuș, Roza, Haloș

Clasament

Chiar dacă au avut întăriri și de la Crișul, pe Ciornei, Clej și Haloș, la care s-au alăturat Dagău, Buruiană, N. Jurj, D. Mărcuș, Morariu, Roza, Sechel, Stejar și D. Ardelean, Șimandul nu a putut smulge nici măcar o remiză, deși la meciul din această dimineață a fost aproape. „A fost un turneu organizat impecabil, totul a fost frumos, noi ne-am simțit bine. Am reușit să dăm două goluri de meci, am ratat foarte mult, învățăm din mers, sperăm ca la următorul turneu să fie mai bine. Am sperat la mai mult, ne-am întărit un pic, dar nu a fost să fie. Totuși, eu sunt mulțumit de băieți, a fost bine că ne-am luptat, mai ales în ultimele două meciuri, cu Deva și Ișalnița, eu cred că puteam mai mult. Îi felicit pe toți pentru comportare, la fel am cuvinte de laudă pentru cum s-au prezentat și adversarii, cu toții au făcut o bună reclamă acestui sport frumos, în plină ascensiune. Nu vreau să îl uit pe principalul organizator, Dumitru Oprea, primarul de la Sântămăria Orlea, care s-a implicat îndeaproape ca totul să fie perfect”, ne-a declarat profesorul Daniel Mărcuș.

Narcis Jurj merge la lotul național U19

În ciuda faptului că suferă la capitolul rezultatelor, Șimandul se poate lăuda cu un internațional de tineret. Este vorba despre Narcis Jurj, aflal la al treilea cantonament „sub tricolor”. „Convocarea a venit săptămâna trecută, voi merge la Odorheiu Secuiesc între 27 noiembrie și 3 decembrie. Va fi un cantonament centralizat, o acțiune utilă ca pregătire fizică și tactică. Este a treia oară când particip la un astfel de cantonament, sunt foarte bucuros că după selecție și prima convocare am rămas în atenția șefilor e la lotul național U19. Sper să cresc fotbalistic cât mai rapid, visul meu este să joc în Liga 1 la futsal, să ajung și la partide internaționale, cât mai sus pot în acest sport foarte frumos și de viitor”, ne-a declarat Jurj.

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button