UTA Arad

Suspect de Covid la UTA în preziua meciului de Cupa României!





O veste tristă în preziua meciului de Cupa României dintre U Cluj și UTA. Antrenorul UTA-ei, Laszlo Balint,  este suspect de Covid, la conferința de presă de astăzi va fi prezent antrenorul secund Alin Pânzaru. Totodată și jucătorul Cristi Bustea a ieșit pozitiv la testul rapid, dar deseară toți utiștii vor afla rezultatele testelor PCR efectuate în această dimineață.

Vom reveni și cu alte amănunte imdeiat ce le vom avea.

8 comentarii

  1. Ne înebuniți cu prostia asta de Covid. Oameni buni, de gripa nu zice nimeni nimic. Sau mai grav, cancer, Ebola, SIDA, hepatita, etc. Chiar ne-am timpit cu toții? Chiar nu mai avem de ce vorbi? Care aveți bani și vreți sa va liniștiți, cumpărati un test PCR de la farmacie, puneți cola pe el și calmați-va, sa vedeți ca rezultatul este pozitiv. Mai lăsați-ne în pace, draga mass-media cu nebunia asta. Mai scrieți și voi lucruri importante.

    0
    0
    1. Balint a avut simptome specifice covid si nu-si poate permite sa riste infectarea jucatorilor … ce sa faca altceva decat sa se izoleze???

      0
      0
    2. Am citit undeva ca: teoriile conspirationiste (sunt bune sa) fac(a) oamenii prosti sa se simta destepti.

      P.S. „un roman”…care scrie innebuni cu un singur „n”…

      0
      0
  2. L-am văzut azi pe dl.Meszar la conferința de presă. Lipsește dl. Bara lângă el. Doi oameni serioși. Oare va mai juca UTA cu Frigotehnica pe tricou? Cred că ar fi cea mai frumoasă surpriză pentru utiști.

    0
    0
    1. Nu se va mai intampla asta niciodata 🙂
      Frigotehnica este vanduta, iar N. Bara traieste in Viena, unde s-a mutat impreuna cu familia, satul de mizeriile din Romania.

      0
      0
  3. Haideti Domnule BARA veniti langa UTA. pt. ca, sunteti un utist infocat !!! Haide-ti ca, numai este FALCA primar !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button