Baschet

Arădeanca Andra Mandache scrie istorie în tricoul lui Sepsi!





Campioana României la baschet feminin, Sepsi Sfântu Gheorghe, s-a calificat aseară, în premieră, în sferturile FIBA EuroCup, după ce a învins dramatic formaţia spaniolă Lointek Gernika Bizkaia. Soarta învingătoarei şi calificatei în sferturi s-a decis după prelungiri, scor 76-73 (26-14, 15-17, 16-10, 10-26, 9-6), jucându-se în manşă unică, în Sepsi Arena.

Andra Mandache a fost coșgetera disputei, cu 21 de puncte (4×3) şi 7 recuperări, fiind desemnată şi MVP-ul confruntării. Arădeanca a bifat cele mai multe minute pe parchet, 38 şi a avut un procentaj excelent la aruncările din acţiune, de 73%! Două foste jucătoare ale Aradului, Jovana Pasic și Anne Marie Părău, au contribuit și ele la victoria istorică a covăsnencelor, cu 16, respectiv 6 puncte, ultima reușind și 10 pase decisive.

Sfântu Gheorghe găzduieşte în această săptămână două „bule” în care sunt programate meciuri din optimile şi sferturile de finală ale EuroCup. Joi, Sepsi încearcă o nouă mare performanţă, urmând a înfrunta, pentru un loc la turneul final, redutabilă formaţie italiană Reyer Veneţia, la care în trecut a evoluat Andra Mandache. Turneul Final Four al FIBA EuroCup va avea loc între 9 şi 11 aprilie. (foto: Sepsi SIC, facebook)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button