Crisul Chisineu-Criș

Liderul din Chișineu Criș nu subestimează „lanterna roșie”! Lung: „Va fi un meci de luptă, juniorii sunt întotdeauna imprevizibili”





Probabil, Crișul nu s-ar fi așteptat ca după prima etapă a anului în C8 să mai pună trei puncte între ea și Șoimii Lipova, dar și 10 față de Progresul Pecica, echipă considerată și ea în „cărți” pentru primele două locuri la ceea ce s-a întâmplat la nivel de loturi în această iarnă. Dar, s-a întâmplat după ce Gelu Velici a decis meciul cu ACS Poli, în timp ce Periam și Cermei au produs surprizele în fața celorlalte divizionare terțe arădene.

Până la urmă, trupa lui Adi Abrudean pornea mare favorită în fața unei echipe „alb-violete” care și-a pierdut toți jucătorii cu experiență, mai puțin Daminuță. „A fost primul meci din returul de campionat, ne-am pregătit mult și așteptam să jucăm cu încredere că vom câștiga. Pe bancă trăim totul la intensitate maximă, am suferit că nu am marcat la primele ocazii și ne-am făcut un pic jocul mai greu. Dar, e bine că am luat cele trei puncte și avem un moral bun pentru meciul de la Becicherecu Mic. Chiar dacă rezultatele din prima etapă ne avantajează, e o situație care pe noi ne ambiționează mai mult. Rămânem echilibrați și atenți la ce facem noi, suntem la mâna noastră și ne vedem de jocul nostru. Aș fi ipocrit să spun că nu ne-am bucurat de rezultatele contracandidatelor, dar e o bucurie reținută, știm că nu e bine să te bucuri de răul altuia. Așa că muncim în continuare și ne bazăm pe trei factori: echilibru, concentrare și determinare pentru ultimele șapte meciuri din retur. Apoi, suntem într-o situație fericită și pentru că în repriza a doua cu Poli au reintrat Pavel și Sabău,  iar în această săptămână au revenit la antrenamente Ciornei, Modan si Budur. Nu vom avea probleme de lot pentru sfârșitul de săptămână, acum rămâne de văzut dacă vor și juca fotbaliștii care au lipsit câteva săptămâni bune”, ne-a declarat Remus Lung, „secundul” Crișului.

Vineri, de la ora 15, e programat meciul dintre polii clasamentului, despărțiți de nu mai puțin 26 de puncte în clasament. De altfel, copiii poliști care joacă pentru Becicherecu Mic au „smuls” doar o remiză în tot sezonul, 0-0 cu conjudețeana Ghiroda, în turul campionatului. „Meciul pare ușor prin prisma clasamentului, dar noi, cei care avem vechime în fotbal, știm că meciul nu este dinainte câștigat. Juniorii întotdeauna sunt imprevizibili, acasă fac meciuri bune. Sunt motivați să demonstreze ce pot și mai avem un inamic, condițiile de joc, nu doar terenul pe care îl știm, dar și capriciile perioadei, vântul și ploaia ne pot face probleme. Va fi un meci de luptă, un meci greu pe care trebuie să-l câștigăm”, a adăugat Lung.

Formații probabile:

Becicherecu Mic: Toroc – Straţ, Stemate, Dr. Mihai, Lucian Codrea, Bîte, Al. Prodana, Mintaş, Kuhn, Periat, Jorza.

Crișul: Zamfir – Haloș, Sabău, Nistor, Siminic – Mihuța, Teședan, Ciubotariu – Susan, Velici, Suslak.

Arbitri: Victor Hurducaș (Iclod – Cluj), Ioan Claudiu Georgiu (Dej – Cluj), Alin Revnic (Cluj-Napoca – Cluj).
Observatori: Dorin Voina (Reşiţa), Adrian Copăcean(Caraş Severin)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button