Fotbal judetean

S-a stabilit țintarul ”Turneului de desemnare a campioanei județene”, Cadar speră să existe și o competiție la nivelul Ligii a 5-a!





Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal s-a întrunit imediat după întâlnirea cu reprezentanții cluburilor din Liga 4-a și, după ce a luat act de retragerea din întrecere a celor de la CS Glogovăț, CS Beliu și Podgoria Pâncota, a făcut țintarul pentru ceea ce va numi ”Turneul de desemnare a campioanei județene”. Cele 9 participante vor disputa 9 etape, urmând ca una dintre ele să stea în fiecare weekend. Până la urmă, s-a respins varianta cu introducerea unei intermediare, astfel că vor fi necesare 5 testări PCR până când se trage linia. Pe site-ul AJF se va publica în curând Regulamentul de Organizare al turneului, dar și lista cu arbitrii și observatorii ce va fi stabilită și aprobată de Comitetul de Urgență.

Suntem în măsură să vă prezentăm întreg programul ”Turneul de desemnare a campioanei județene” ce va începe pe 27 martie:

Prima etapă

Victoria Felnac – CS Ineu

Victoria Zăbrani – Frontiera Curtici

Păulișana Păuliș – Unirea Sântana

Șoimii Șimand – UTA II

CS Socodor stă

Etapa a II-a:

UTA II – Sântana

Ineu – Păuliș

Socodor – Felnac 

Șimand – Zăbrani

Curtici stă

Etapa a III-a:

Zăbrani – UTA II

Felnac – Curtici 

Păuliș – Socodor

Sântana – Ineu

Șimand stă

Etapa a IV-a

UTA II – Ineu

Socodor – Sântana  

Curtici – Păuliș  

Șimand – Felnac  

Zăbrani stă

Etapa a V-a

Felnac – Zăbrani 

Păuliș – Șimand 

Sântana – Curtici  

Ineu – Socodor  

UTA II stă

Etapa a VI-a

UTA II – Socodor

Curtici – Ineu

Șimand – Sântana  

Zăbrani – Păuliș 

Felnac stă

Etapa a VII-a

Felnac – UTA

Sântana – Zăbrani 

Ineu – Șimand 

Socodor – Curtici 

Păuliș stă

Etapa a VIII-a

UTA II – Curtici

Șimand – Socodor

Zăbrani – Ineu

Felnac – Păuliș

Sântana stă

Etapa a IX-a

Păuliș – UTA II

Sântana – Felnac

Socodor – Zăbrani

Curtici – Șimand

Ineu stă

Cadar: „Sperăm să avem un turneu ferit de evenimente neplăcute și să reluăm șirul promovărilor”

Aradul este printre puținele județe care au luat o decizie după ce autoritățile au refuzat să accepte și testele rapide (antigen), iar aceasta este favorabilă reluării întrecerilor pe punncte. „Din păcate, datorită situației pandemice, a creșterii numărului de infectări, protocolul medical pentru tot sportul românesc nu s-a modificat. Așadar, rămâne în vigoare cel vechi, cu teste PCR din 14 în 14 zile, respectarea unor condiții la stadion și alte detalii prevăzute în protocol. Liga 4-a a și rămas în 9 echipe și asta pentru că trei dintre ele nu și-au putut asuma cheltuielile pentru respectarea protocolului anti-COVID. Pentru acoperirea cheltuielilor cu testarea arbitrilor am stabilit ca fiecare club să plătească o taxă de solidaritate, câteva sute de lei și vom avea doar un observator la jocuri. După ce se așează lucurile la Liga 4-a, vom avea o întâlnire și cu reprezentanții Ligii 5-a și sperăm să avem și acolo un mic turneu. În țară, majoritatea județelor încă nu au luat o decizie, au amânat deocamdată. Speranța noastră este să avem parte de un turneu reușit, să fim feriți de evenimente neplăcute, să dăm o campioană județeană și apoi să așteptăm decizia FRF cu privire la promovarea în Liga a 3-a. Bineînțeles, ne dorim să reluăm șirul promovărilor în al treilea eșalon, mai ales că în județul nostru avem trei-patru care ar putea juca fără probleme în Liga 3-a”, ne-a declarat Răzvan Cadar, președintele Asociației Județene de Fotbal Arad.









Un comentariu

  1. Era clar ca nu se schimba protocolul . Vrajeala ca se va schimba ca va fi altfel s-a dovedit a fi un mare fîs. Daca tot faceti testari sa stiti ca nu sunteti obligati sa le faceti la spitalul judetean . Se pot face la diverse laboratoare care au conditii foarte bune. Mare atentie domnilor conducatori cum va organizati meciurile . Eu personal nu inteleg de ce trebuie reluata liga IV. în condițiile actuale.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button