UTA Arad

Utistul Iacob, pe lista adițională a lui Rădoi pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia!





Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat jucătorii convocați pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, din preliminariile Cupei Mondiale 2022. Fiind accidentat, dar neavând nici prestații convingătoare, Alexandru Albu nu se află printre convocați, dar Rădoi și-a îndreptat atenția spre un alt fotbalist al UTA-ei.

Este vorba despre portarul Florin Iacob, care – însă – se va prezenta la lotul național doar dacă unul dintre  Florin Niță (Sparta Praga), Ionuț Radu (Inter Milano) și David Lazar (Astra) declară forfait. „Mă bucur că dă roade munca mea de ani de zile și că acum sunt în vederile naționalei României. Important este să rămân la fel de concentrat la ce am de făcut și pregătit pentru a face pasul la echipa națională. Mulțumesc tuturor pentru sprijin, mai ales echipei actuale, pentru că de aici a venit și convocarea”, a spus goalkeeperul „roș-alb” la aflarea veștilor venite de Federație.

Așadar, numărul 1 al „Bătrânei Doamne” se află pe lista adițională a selecționerului, alături de: Cristian Manea (CFR Cluj), Adrian Păun (CFR Cluj), Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova) și Andrei Ivan (Universitatea Craiova). Altfel, pe lista convocaților pentru cele trei meciuri oficiale se află și arădeanul Dennis Man, care a început să aibă realizări în Serie A, în tricoul Parmei.

Lotul României pentru partidele cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia:

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuț Radu (Inter Milan/Italia, 0/0), David Lazar (Astra, 1/0);

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

Programul meciurilor:

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00

România se mai află în grupă cu Islanda și Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.









7 comentarii

  1. O convocare a ajuns doar o realizare strict personală și un motiv de a pronunța în presă,echipa de la care vii În rest pleci de la niște. nerealizări de la propria echipa la alte nerealizări la scară națională. Puține motive de bucurie chiar pentru titulari. Prin Balcani ar fi cum ar fi ,când sa te bucuri apare ditamai fotbalul german. Ne bucurăm și așa chiar în circuit. lărgit ,doar ,doar om găsi și noi oameni cu statura de profesionist. Iacob și Balauru sunt doi care fac cinste fisei de post. A incercat timid ,Albu ,care pare sa se fi speriat de propria evoluție. Ar mai fi jucatori de la UTA ,care sa ,,sparga” tipare. Din păcate toți sunt in căutare de o schema colectivă de exprimare solida. Până acum pare să fi fost o lupta oarba ,adevărat cu ceva realizări.

    0
    0
  2. Iacob face parte din verigile tari, alături de Balauru, Shlyakov, Benga, Peteleu, Mode, Albert Voinea ( care ar trebui să joace titular) și inconstanții, Albu, Dennis Rusu, Erico (neconcentrat, lent, cu pase greșite, mai potrivit doar cu sarcini ofensive) și , Tomozei( fără viteză), Bustea ( fără viteză).
    Chiar și Iacob frustrat fiind pe colegii lui, a făcut figurație la unele goluri și în special la 11m, unde se aruncă înainte de executarea loviturii.
    Din păcate nu numele UTA joacă, ci cei din teren, care chiar dacă nu sunt antrenați în spiritul ofensiv, cu scheme multiple în atac, repetate obsesiv, JUCĂTORII NU DAU TOTUL PENTRU VICTORIE!
    Domnule antrenor, nu e rușine să te pui „cu burta pe carte” și să repeți cu echipa câteva scheme de atac cu jucătorii care au viteză, tehnică și determinare.
    Este dezamăgitor să îl vezi pe Adrian Petre care face figurație, nu vine în întâmpinarea mingii, nu recuperează, este indolent pe teren, exact opusul declarațiilor lui.
    P.S. Melinte,Ilie și Erico sunt din aceiași categorie, au experiență dar sunt lenți și gafează mult.
    Aș încerca să ajut mijlocul cu Bustea și Erico ( mutat definitiv ca mijlocaș ), cu Albert Voinea în atac.
    În jocul UTA-ei TREBUIE SĂ APARĂ ELEMENTE SURPRIZĂ CARE DESTABILIZEAZĂ APĂRĂRILE ADVERSE, REPETATE LA ANTRENAMENTE!
    Sunteți cu salariile la zi, dar cu fotbalul sunteți restanți, cel puțin deocamdată!
    Hai să nu lăsăm să mai treacă încă o etapă, fără să adunăm puncte!
    Haide UTA !

    0
    0
  3. „Ar mai fi jucatori de la UTA ,care sa ,,sparga” tipare. Din păcate toți sunt in căutare de o schema colectivă de exprimare solida.”
    Așa că domnule antrenor, mii de repetări, cu scheme colective de ATAC!
    Nu poți avea discursuri motivaționale care să aibe succes, fără perseverența acțiunilor ofensive.
    Jucătorii fug de responsabilități, deoarece nu știu ce să facă atunci când primesc mingea!
    Deoarece, aveți două săptămâni de pregătire, vrem o cu totul altă abordare în „finalele” care urmează.
    Hai UTA !

    0
    0
  4. Lista mi se pare una corecta pana la Fl. Coman…ma intreb ce il recomanda la echipa nationala? Dosarul penal? Ca alta realizare nu prea are de ceva vreme…

    0
    0
  5. Nu merge asa….Nu merge….pur si simplu….Am impresia ca nici nu mai exista acel vestiar unit,despre care se vorbea….Devenim ciuca batailor si privim desarte un vis…Ne paste pericolul maxim de retrogradare…suntem la un fir de par de baraj…inconstienta totala!!!Blocati va rog prime,salarii,plati…Inclusiv staff-ului….Sa vina din nou Apostu,ca sa ne explice unele….

    0
    0
    1. Giro,UTA e ca și retrogradată. In play-out va fi ciuca bătăilor,vestiarul nu mai este unit,unii jucători sint total împotriva lui Balint pe bună dreptate. Sint bisericuțe in vestiar,din păcate istoria de acum câțiva ani se repetă. Important este că suporterii sa rămînă uniți toți dar toți.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button