Baschet

Tinerele baschetbaliste de la FCC BC Valbon au câștigat la scor toate întâlnirile de la Arad





FCC BC Valbon Arad a câștigat pe linie la turneul doi al Campionatului Național de baschet feminin U15. A fost 59-21 cu CSȘ CSM Târgoviște, 48-18 cu CSȘ Craiova și 76-30 cu ACS Kids Tâmpa Brașov. Cele şase meciuri ale grupei C s-au disputat în weekend, în Polivalenta arădeană.

În primul meci, cel cu târgoviştencele, Nicole Fritea a fost coșghetera Valbonului, cu 18 puncte, secondată de Andrada Dulhaz cu 15 puncte (2×3). Pentru gazde au mai înscris: Epure 10 puncte, Kamel 8, Paușan 6 și Truțiu 2.

Cu oltencele, Andrada Dulhaz a fost cea mai bună marcatoare arădeană, cu 14 puncte, iar pe lista marcatoarelor şi-au mai trecut numele: Paușan 9 puncte, Kamel 7, Epure 6, Fritea 5, Tiorean 5 și Taședan 2.

În fine, în ultima partidă, cea cu Tâmpa, pentru Valbon au înscris: Maya Kamel, 23 de puncte, Fritea 16, Epure 9, Dulhaz 8, Tiorean 8, Paușan 4, Taședan 4, Chiorean 2 și Truțiu 2.

În clasamentul grupei C, FCC BC Valbon Arad are 6 puncte, urmată de CSȘ Craiova, 5 puncte (2 victorii/o înfrângere), CSȘ CSM Târgoviște, 4 puncte (1/2) și ACS Kids Tâmpa Brașov, 3 puncte (0/3). Va urma un nou turneu, cu grupe, în funcţie de punctele acumulate acum, după care se vor afla calificatele la turneul final.

FOTO: Valeria Bondor (facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button