Stranieri aradeni

Grupă accesibilă pentru „tricolori” la Olimpiada de la Tokyo, arădenii Man și Petre sunt pe lista lărgită a lui Rădoi





După 56 de ani, echipa de fotbal a României va participa din nou la Jocurile Olimpice, la ediția din acest an de la Tokyo. Astăzi, FIFA a efectuat tragerea la sorți pentru grupele turneului final, iar „tricolorii” au avut noroc. Vor înfrunta Coreea de Sud, Honduras și Noua Zeelandă, adversari mai mult decât accesibili.

Echipa României a obținut calificarea prin clasarea în semifinale la europeanul de tineret din 2019, când doi arădeni, Dennis Man și Adrian Petre, au făcut parte din lot. Echipa olimpică a României va fi condusă în Japonia de Mirel Rădoi, actualul antrenor al naționalei de seniori, care a fost la cârma echipei de tineret la „europeanul” de acum doi ani. Man și Petre și acum pe lista lărgită a lui Rădoi, alături de alți 59 de jucători, însă cel puțin atacantul UTA-ei trebuie să demonstreze la echipa de club că merită să zboare în Japonia.

Faza grupelor de la Jocurile Olimpice va avea loc între 21 și 28 iulie 2021, iar faza eliminatorie se va desfășura între 30 iulie și 7 august.

Tabloul complet al turneului de fotbal de la Tokyo:

Grupa A: Japonia, Mexic, Africa de Sud, Franța

Grupa B: Coreea de Sud, Honduras, Noua Zeelandă, România

Grupa C: Argentina, Spania, Egipt, Australia

Grupa D: Brazilia, Germania, Coasta de Fildeș, Arabia Saudită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button