UTA Arad

(Și) Cîțu deschide arenele pentru suporteri începând de mâine, însă doar pentru cei vaccinați sau cei care prezintă dovada unor teste PCR sau antigen negative!





Florin Cîțu și miniștrii din Guvern s-au întâlnit vineri seara, de la ora 20.30, în cadrul unei ședințe pentru adoptarea hotărârii de guvern privind măsurile de relaxare care vor intra în vigoare din 15 mai. Deși Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, spunea astăzi că primul meci de fotbal cu spectatori în România va fi finala Cupei României, de pe 22 mai, între Astra Giurgiu și CS U Craiova, prim-ministrul a precizat în această seară că arenele își vor deschide porțile pentru 25% din capacitatea lor pentru fani începând de mâine, 15 mai.

Totuși, există condiții importante pentru cei care doresc să participe pe viu la meciurile echipei favorite, respectiv obligativitatea vaccinării împotriva SARS-CoV-2 (trebuie să rezulte ca au trecut cel puțin 10 zile de la rapel) sau dovada unui test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau a unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore, ambele negative. Așadar, „oficialii” UTA-ei știu de acum cum își vor alege spectatorii pentru meciul de duminică (ora 14), când la Arad sosește Gaz Metan Mediaș, în cadrul etapei a play-outului Ligii I la fotbal.

În concluzie, calitatea de abonat pentru sezonul în curs la meciurile „Bătrânei Doamne” nu mai este suficientă pentru a intra duminică pe arena „Francisc Neuman”, ci e nevoie de o dovadă a vaccinului, testului PCR sau antigen.









10 comentarii

  1. Nu mai stiu nenorocitii cum sa ne constranga sa ne vaccinam.Ataca pe toate caile si in toate domeniile de activitate

    0
    0
  2. La muncă poți sta 8 ore împreună cu alți angajați zilnic, nevacinat si fără teste, dar pe stadion 2 ore o dată la 2 săptămâni nu se poate, rușine!

    0
    0
  3. Sa va vad cati veti plati testul ca sa vedeti un meci. Trebuie sa fii de-a dreptul nebun si de-a dreptul sclav sa le bagi macar un cent in buzunar leprelor care primesc banii din teste si indirect celor care au dat decizia asta, gunoaielor din politica!!!

    0
    0
  4. Din nou aceeasi intrebare: cine are competenta de a sta la turnicheti,verificand acte,hartii,persoana cu persoana???
    Va spun eu,care am abonamente si sunt vaccinat,doar pe criteriul ca stiam ca nu voi putea circula fara aceasta dovada…Dar stiti ce este aceasta dovada de vaccinare?O simpla hartie,format A4,in culori,fara elemente anti-fals,macar vreo heliograma,filigran sa fi avut,o fituica,care poate fi reprodusa lejer pe orice imprimanta color….Ce porcarie crasa….
    Verificarea fiecarei persoane,doritoare sa asiste la meci,ar presupune alinierea la cozi,incepand cu sambata noaptea…Ha,ha,ha….Haideti sa fim seriosi….Ok…Mergem la meci,cei care ne incadram…Foarte curios sunt…:-)))

    0
    0
    1. Certificatul de vaccinare se poate descarca pe mobil, poti sa iti faci copie xerox dupa elsau poti arata originalul, dar cardul de abonament de la UTA nu ar nume ,prenume, CNP,cip, sau alte din astea ,scrie doar locul,randul, peluza/tribuna ,si atat.Nu este nominal si cu date de identificare.Asa ca competentii care vor fi la intrare trebuie sa iti ceara Cartea de identitate si Certificatul de vaccinare, degeaba turnicheti si tehnologie.Asa ca daca vor merge la meci aprox.2500 abonati, va dura 2 ore pentru verificari , numai la cei cre sunt OK.Deci mergem la meci de la ora 12.Dar acum nu mai joaca in deschidere echipele de tineret rezerve, tineret sperante sau juniori , ca in anii 70

      0
      0
  5. Totusi cand se va da un comunicat oficial de la club, FRF, LPF vis-a vis de prezenta abonatilor in tribune , la meciul Uta Gaz Metan ?

    0
    0
  6. Preseditele anuta ca din 15 mai in aer liber se deschid copetitile cu cap.25% din stadionele ligi1 apoi vin altii si spun ce vor ei (parca au inceput sa joace pacalici) de fapt tot politicul e o PACALEALA . Eu sper ca maine sa vad la TV galeria UT-ei, astept galeria la fel de mult ca si cele 3 puncte care ne va scapa de baraj,Ce vom vedea maine(SPER DIN TOT SUFLETUL) va fi un adevarat spectacol ,spectacol care va duce UTA spre victorie.HAIDE UTA ARAD

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button