Alte sporturi

Copil a produs surpriza la Challengerul de la Nottingham și va juca în semifinale cu sportiv din SUA!





Arădeanul Marius Copil a reușit o surpriză importantă în sferturile de finală ale turneului Challenger de la Nottingham, eliminându-l pe Kevin Anderson (Africa de Sud, 100 ATP , fost număr 5 mondial, cu scorul de 7-6(4), 7-6(9).

Copil (228 ATP) a învins un adversar mai bine clasat cu 128 de locuri decât el și s-a calificat în semifinalele turneului Challenger de la Nottingham (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 132.280 de euro! „Tunarul din Carpați” reușește în sfârșit să impresioneze în acest sezon, pe o suprafață pe care se simte excelent.

Marius Copil a servit fantastic în fața lui Kevin Anderson, reușind nu mai puțin de 14 ași, în timp ce adversarul său a încheiat partida cu 11 ași! Marius a fost extrem de inspirat în momentele cheie și a salvat 7 mingi de break dintr-un total de 8 pe care și le-a creat adversarul său! Copil i-a luat serviciul lui Anderson tot o singură dată, din două ocazii, dar arădeanul a jucat impecabil în cele două tie-break-uri și s-a impus cu 7-6(4), 7-6(9), în două ore și 3 minute.

Arădeanul legitimat la Dinamo și-a asigurat un premiu de 6.370 de euro și 45 de puncte ATP și se va lupta cu Frances Tiafoe (SUA, nr 74 mondial) pentru calificarea în finală, dar și pentru un cec de 10.770 de euro. Cei doi s-au mai înfruntat o singură dată, americanul câștigând la Atlanta, în 2018, scor 6-4, 6-4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button