Stranieri aradeni

Petre, la prezentarea oficială în tricoul Farului: „A contat dorința domnului Hagi de a colabora cu mine, obiectivul – prezența la echipa națională mare”





Gheorghe Hagi crede într-una dintre piesele de bază ale grupelor de la Atletico 97-98, care le-a suflat niște trofee generației similare ale Academiei sale. Prin urmare, Adrian Petre (23 de ani) și-a început oficial noua aventurp la Farul Constanța, unde își dorește să renască din punct de vedere sportiv.

Declinul atacantului arădean a început odată cu transferul la FCSB, în februarie 2020. Prestațiile lui Adi Petre nu au fost pe placul conducerii „roș-albaștrilor” și a fost cedat sub formă de împrumut la Cosenza, în Serie B. După doar 300 de minute într-o jumătate de sezon, fostul atacant al naționalei de tineret s-a întors în Liga 1, la UTA, echipa care l-a crescut, însă și aici a fost departe de așteptări. Petre a înscris un singur gol toată stagiunea de primăvară pentru „roș-albi” și acela în meciul de Cupă pierdut de „roș-albi” în Cupa României, cu U. Cluj. După eșecul intern al UTA-ei cu Poli Iași, antrenorul Laszlo Balint l-a atacat dur în public pe fotbalistul arădean, care în urmă cu două săptămâni a și fost anunțat oficial că nu mai face parte din planurile echipei emblemă a orașului natal.

Astfel, odată cu finalizarea proiectului de fuziune Viitorul-Farul, Adrian Petre a fost transferat la Constanța, unde și-a propus, nici mai mult nici mai puțin, decât să-și câștige un loc și la prima reprezentativă a României. „Dorința domnului Hagi de a colabora cu mine, de a mă aduce la echipă, acesta a fost principalul motiv pentru care am acceptat. N-a fost deloc o decizie grea, ştiind că dânsul mă doreşte m-a făcut să-mi doresc şi mai mult să vin la această echipă. E o onoare să fiu antrenat de domnul Hagi și sper ca împreună să aducem bucurii fanilor. Îmi propun să ajung în play-off cu Farul, ăsta e principalul meu obiectiv. Să ne batem la primele locuri. Pentru fiecare jucător este un obiectiv prezența la echipa națională mare. Din acest punct, a devenit și pentru mine unul. Mă gândesc şi la naţională, dar totul depinde de mine şi de cum voi juca la echipa de club”, a declarat Adrian Petre, pentru site-ul oficial al clubului constănțean.

Chiar Gică Hagi a anunțat transferul arădeanului chiar la începutul acestei săptămâni, sub forma unui pariu de-al său. „L-am luat pe Adi Petre, e născut 1998, e vârful echipei naționale de tineret. Mie îmi place să resuscitez jucători, mă înham la acest lucru, vreau să-l fac să dea goluri” , declarase „Regele” la conferința de presă de prezentare a proiectului Farul Constanța.









11 comentarii

  1. M-as bucura pentru el sa reuseasca la Farul…la UTA asa a fost conjuctura si nu si-a revenit…pacat. Mult succes la Farul (mai putin cu UTA) ?

    0
    0
      1. Chiar a fost doborât,in special de indolență, nepăsare,lene și neșansă de a marca din fața porții.
        Dacă nici Hagi nu-l poare trezi la realitate e un caz pierdut, baftă Hagi.

        0
        0
  2. Mie chiar imi pare rau plecarea lui Adrian Petre de la UTA..No hate,dar daca nu l-a vrut antrenorul de la inceput,nici multa ciorba nu ar fi facut….Hagi nu e prost,scoala lui Lucescu,care l-a resuscitat la Brescia,se cunoaste…Fara Lucescu,multi romani ar fi fost trasi pe linii moarte..Daca Hagi il va resuscita pe Adrian Petre?Inclin sa cred ca da…Dar daca nu se va intampla,este capat de cariera,din pacate pentru Tabarcea,ultima sansa…Daca nici Hagi nu il reanimeaza,atunci niciodata,nimeni…Trebuie sa inteleaga,chiar daca o tot declara mereu,ca problema este doar la el…
    Poate ca in conditiile de fata,cu servanti adusi la UTA,altfel ar fi fost…Pe Adrian Petre,l-au facut mare Stratila si Curtuius…care i-o puneau exact acolo….Hagi il va pune la munca maxima si va lasa dragostea de Miss,inaintea fotbalului…Ramane de vazut….Daca Hagi ii va spune stop joc,s-a termnat jucaria fata de fotbal..Hmmmm…

    0
    0
  3. Hallou Copile, epava de la Costinesti, tu pleci din postura de maciuca ligii intai si declari ca ai ganduri de nationala :))) Vezi ca iar creezi asteptari prin declaratiile tale si iar dai cu bata in balta (ne asteptam). Liga 4 is waiting 4 u.

    0
    0
  4. Petrica, în viata mai trebuie sa fi și modest, tăcut, muncitor, cu frica de D-zeu, dornic de a progresa. Nu știi cum? Sună-l pe Denis Rusu.

    0
    0
  5. CINEVA !!!! Cum poti spune astfel de lucruri josnice la adresa clubului UTA ? Cum poti spune ca, UTA la doborat psihic ? Cu ce ? Cine l-a impiedicat sa isi revina ? Si in Italia l-a doborat aia psihic ? La FCSB ,la fel ? Ai 23 de ani , esti tanar si in putere , ai toate sansele de pe lume sa faci cariera frumoasa in fotbal, pai si atunci cine te impiedica ? Vom vedea daca HAGI il va resuscita si cred ca, il va resuscita pt. ca HAGI va scoate untul din el cu multe antrenamente spartane altfel daca nu asculta, la revedere cariera sportiva !!!

    0
    0
  6. Domnilor acum ce faceți plângeți după el ….la faza meciului cu Iași lăți înjurat spuneți un meci în care ați văzut ceva la el deși a avut cele mai multe minute jucate dacă erau spectatori la meciurii va dați seama ce era…..PS domnilor de la Sport Arad va rog uman publicați tot felul de prezentări ale unora așa ziși jucători care sint prin țară dacă au plecat de aici și nu sau luptat să demonstreze valoare care o au….în rest să auzim Numai Lucruri Bune despre echipa Noastră UTA

    0
    0
  7. UTIST !!! Unde ai vazut tu ca, il plang eu pe Adi Petre ? Eu m-am referit daca ai fost atent la ce a scris CINEVA si anume ca, UTA. este de vina pt. ca, l-a doborat psihic pe Adi Petre, nicidecum ca, il plang eu ca, a plecat de la UTA., despre ce vorbim ? S-a incercat cu el dar nu s-a putut !!! Pa si la revedere ,sa fie sanatos la echipa care s-a dus Farul C-ta , UTA nu sta neaparat intr-un jucator, joci bine, dai randament, bine daca nu , cale batuta ,asta referitor la toti jucatorii care vin si imbraca tricoil UTA-ei !!!

    0
    0
  8. Scuze Nelu nu la tine am făcut referire…..și eu eram supărat cind dl Becali îl ironiza îmi ziceam ca snt figurile lui Becali dar…..în rest să aveți parte doar de sănătate pt voi și cei dragi vouă…..doar UTA

    0
    0
  9. Petre trebuie sa nu renunțe. El vrea sau asa credem ca vrea sa rămână în sistem de performanta Făcând o paralela, actori talentați au dat de 4, 5 ori examen ca să între la institut. Dar singuri au luptat, au ridicat calitativ munca, au visat și ziua pentru o pasiune. Nu a fugit sistemul după ei. Ca fotbal, mai te înșeli asupra viitorului unui jucător. Sunt pierderi asumate și la cluburi mari. Pe vremuri Aradul ducea chiar la națională rezerve venite de la alții, vezi Sasu, Gornea. Munca asta care cere răbdare și pricepere a fost înlocuită de oferta bogata de străini accesibili.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button