Crisul Chisineu-Criș

Portarul Roșca și mijlocașul Pirtea, primele mutări la Crișul! Mann: „Obiectivul pentru la anul – calificarea în play-off!”





Crișul Chișineu Criș a pierdut pe ultima sută de metri primul loc în seria a 8-a a Ligii a 3-a și a dat peste Viitorul Șelimbăr în primul baraj de promovare în eșalonul secund. Calificarea s-a jucat chiar pe Crișul Alb, când arbitrii și-au dat în petec și sibienii au câștigat cu 2-0. În retur a fost 2-2, insuficient pentru trupa lui Adi Abrudean să ajungă în finala pentru Liga 2-a.

Așadar, Crișul a intrat de mai bine de o lună de zile în vacanță cu destule incertitudini la nivelul lotului de jucători. Între timp, câteva dintre ele s-au lămurit, însă nu toate conform dorinței conducerii grupării „alb-albastre”. „Îmi pare rău că ne-am despărțit de doi jucători importanți, apreciați de noi. Suslak a primit o ofertă mai bună de la Lipova, iar Alin Pavel a vrut să fie alături de foști săi colegi, la Curtici. Împrumutul portarului Zamfir a expirat, dar în locul său l-am primit de la UTA pe Alex Roșca. Teședan și Budur încă nu au răspuns ofertelor făcute de noi, în rest ne-am cam înțeles cu toată lumea. Au semnat deja Modan, Susan, Siminic, Clej, Nistor, Busuioc, Sabău și Ciubotariu, iar Ciornei mai avea contract cu noi. Din câte am înțeles, Haloș are oferte de la Liga 2-a, dar îl asteptăm alături de noi dacă nu se concretizează nimic. În plus, mai vizăm alți 3-4 juniori de la UTA, dar mai purtăm discuții și cu 3-4 seniori. Vizăm toate  compartimentele, atacant, mijlocaș central și un fundaș central, vrem să-i oferim antrenorului Abrudean un lot cât mai competitiv, cu care să atacăm play-offul la anul”, a spus președintele Crișului, Sebastian Mann.

Totodată, Crișul este foarte aproape să-l „repatrieze” și pe George Pirtea (24 de ani). „Într-adevăr, sunt în discuții avansate cu președintele clubului, rămâne să concretizăm dacă ne înțelegem”, a recunoscut mijlocașul ofensiv, cu jocuri în Liga 2-a pentru Șoimii Pâncota și CS Mioveni, ultima oară la CS Socodor, echipă cu care a ieșit pe locul 2 în Liga 4-a.

Crișul se va reuni pe 5 iulie în vederea pregătirii noului sezon.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button