UTA Arad

Testările anti-COVID ale suporterilor utiști care vin la meciul cu Farul ar putea începe de sâmbătă seara, în trei locații din oraș





Debutul sezonului următor al Ligii I vine la pachet cu repopularea stadioanelor ca urmare a faptului că lupta cu pandemia de COVID decurge bine, iar autoritățile au îndulcit restricțiile. Legea e clară, arenele pot fi ocupate la jumătate din capacitatea lor, iar clubul UTA se pregătește să găzduiască la meciul cu Farul, de duminică, până în 5.500 de spectatori.

Regulile sunt clare, vor trece de filtrul organizatorilor doar persoanele vaccinate (cu schema încheiată de cel puțin 10 zile), testate negativ RT-PCR de maxim 72 de ore sau testate negativ cu „antigen rapid” nu mai târziu de 24 de ore.  Prin urmare, conducerea „Bătrânei Doamne” intenționează să organizeze trei centre de vaccinare încă de sâmbătă seara, în trei locații din Arad: Piața Avram Iancu, Parcul Regina Maria – zona Micălaca 500 și stadionul „Francisc Neuman”, unde firma colaboratoare va efectua testările autorizate. Tot aici s-ar putea elibera brățări pentru cei care prezintă dovada vaccinării sau a testelor RT-PCR pentru a se evita aglomerațiile duminică, la ora disputei cu trupa lui Hagi (18,30), dar aceasta nu este o informație oficială. Vă reamintim, costul unui test antigen pentru abonați sau cumpărătorii de bilete la meciurile de acasă ale UTA-ei este de 20 de lei și este efectuat de firma parteneră autorizată.

În schimb, la partida de prezentare a lotului și echipamentului pentru sezonul 2021-2022, ce ar trebui să aibă loc miercuri, de la ora 19, pe „Francisc Neuman”, dacă Reconsul își va da acordul, nu vor fi necesare teste sau vaccinuri. Singura calitate a celor care vor intra și o vor face doar la tribuna I a arenei din Calea Aurel Vlaicu, indiferent unde are efectiv abonamentul, va fi cea de abonat.









10 comentarii

  1. Greseala de exprimare.
    Prin urmare, conducerea „Bătrânei Doamne” intenționează să deschidă trei centre de vaccinare -(testare) clubul nu vaccineaza.

    0
    0
    1. da uta a contractat o o clinica partenera care va face in contul acestei colaborari vaccinari si teste deci e real practic uta e cea care se va ocupa de tine!

      0
      0
  2. Sper sa fie valabila si prezentarea Certificatului digital european COVID, prin folosirea telefonului. Il am descarcat pe telefon si pe mail. Hartiile de la vaccinarea din februarie nu le mai am.

    0
    0
  3. Deocamdata sunt doar vorbe in gol,fara rost…Probabil ca se vor comunica in curand conditiile de prezenta,dupa cum s-a anuntat…Sunt curios cine sta la turnicheti ca sa verifice…..DSP-ul nu are personal suficient,se stie demult…
    Am vazut orase care au gazduit CE cu stadioane aproape goale,sau la limita de spectatori si altele,cu tribune arhipline..Pai cum???

    0
    0
  4. Aha se pare ca covidel ia pauza miercuri intre 18.30-20.30 ca la amical e voie fara hartia de vaccinat , dar dum la meciul de campionat nu

    0
    0
    1. nefiind o competitie oficiala normal ca e la liber…daca mergi pe plaja la ghioroc nu iti cere nimeni nimic daca mergi la liga 1 e normalca fiecare sa isi impuna politica proprie

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button