UTA Arad

Miculescu, cel mai periculos utist cu Farul: „O să vedeți că UTA va crește de la meci la meci”





David Miculescu a început sezonul în Liga 1 exact cum l-a încheiat pe precedentul. Mijlocașul de 20 de ani a fost cel mai  periculos fotbalist al UTA-ei, cu bara sa din primul minut de joc, dar și cu șutul în cros, din careu, din minutele de prelungire, parat de Tordai.

Tot mai încrezător în posibilitățile sale, „decarul” arădenilor a creat și alte faze periculoase plecând din banda stângă, acolo unde Laszlo Balint îl utilizează după plecarea lui Denis Rusu. „Echipa a arătat bine, mai ales că sunt foarte mulți jucători noi. Este primul meci și sper ca de la meci la meci să fie tot mai bine. Cel puțin până-și revine Isac, am rămas doar eu dinstre juniorii care au jucat anul trecut și sper să-mi fac treaba cât mai bine”, a precizat Miculescu.

Talentatul fotbalist al UTA-ei a înscris de două ori pe scena primului eșalon, dar nu pe noua arenă „Francisc Neuman”. Aici, în schimb, se află la a doua bară lovită după cea din minutele de prelungire ale confruntării cu Hermannstadt, din sezonul regular. „Dacă intra acel șut de la începutul meciului, eram foarte bucuroși, dar sper ca următorul să intre. În momentul de față, cum este doar primul meci împreună, sunt foarte mulțumit de noii colegi și o să vedeți că UTA va crește de la meci la meci”, mai transmite mijlocașul de bandă al arădenilor.

Laszlo Balint a terminat cu Miculescu în centru după înlocuirea olandezului Uddink, iar în stânga a intrat destul de bine un alt junior, Claudiu Negoescu.

FOTO: Claudia Carp









10 comentarii

  1. Baiatule, viitorul îți stă larg deschis în față! Talent ai, fizic ai, condiții și șanse ideale de a crește progresiv ai. Poți ajunge mare. Ia lucrurile in serios, muncește și nu te lua după Adi P. Căruia îi doresc numai bine de aci incolo. Sănătate și BAFTĂ!!

    0
    0
  2. E de mirare sau poate e doar o părere, cum lasă Balint, un întreg flanc dreapta fără realizări. Vukcevic își face treaba dar nu are om de legătură decât episodic Mai vine omniprezentul Roger, care vine și la Miculescu și pe la Hora, în final si la…. el, epuizat de efort, și nul ca eficacitate. Nu era mai economic o extrema dreapta cu aplomb și pofta de gol ??

    0
    0
  3. Uta are nevoie de un atacant de careu, stiu ca e doar primul meci dar Filip Dangubic nu pare sa fie o solutie viabila, iar Hora si Antal , nu mai sunt ce erau in urma cu 10 ani…sa nu uitam ca anul trecut am avut 6 atacanti , acum avem doar 3.

    0
    0
  4. „Farul are cea mai bună academie și bineînțeles că are și o echipă în prima ligă. Eu cred că suntem cei mai buni la infrastructură, la toate suntem numărul 1 în România. Mai facem încă 8 terenuri, avem deja 16 terenuri și un teren de 5000 de metri pătrați pentru construit hotel, cu bucătării, cu camere și cu de toate. Deci Farul are cea mai frumoasă bază sportivă din România, cea mai nouă, cea mai mare, așa că ne rămâne doar să construim echipă acolo, mai dați-mi timp. La Academie suntem cei mai buni, avem cele mai multe trofee în ultimii ani în România și vrem să ajungem și noi lângă UTA ca trofee, să o depășim și noi într-o bună zi, probabil”, a încheiat Gheorghe Hagi.
    UTA are ICRTI-ul pentru antrenament, un teren tare, care produce tendinite și alte afecțiuni ale membrelor inferioare și gazonul de pe F.N. care este protejat și se întrebuințează doar pentru jocuri amicale și oficiale!
    Pe F.N. nici scaunele spectatorilor nu sunt curate…CE FACE RECONSUL, de ce nu aduce personal și pentru curățarea scaunelor?!
    Aceasta este diferența între infrastructura Farului și cea a UTA-ei!
    Domnule Meszar, haideți să ne înțelegem cu Victor Orban, altfel nu văd cum ar putea beneficia și UTA de terenuri de antrenament în stare bună și alte facilități!
    Toate acestea nu scuză cu nimic faptul că Gyuszi nu a știut să reorganizeze aranjarea în teren a jucătorilor, la o DUBLĂ superioritate numerică!!!
    Forza UTA!!!

    0
    0
    1. Miculescu mi s-a parut cel mai bun din atac, tehnic, mobil cu disponibilitate la efort. Anul trecut era chinuit pe dreapta ( cum este Roger …azi) , acum sta pe un post mai aproape de ceea ce poate. Din pacate daca UTA ar avea doi mijlocasi de banda buni…pe ambele parti, Miculescu ar fi ideal…in centru. Ieri Antal, Ubinnk, Hora, au fost foarte slabi…fara nici o realizare…balast ..as zice. Inca o data …Bravo Miculescu !

      0
      0
      1. Vedeți că vi-or spus vreo șapte oameni până acum și la alte comentarii că… ANTAL NU A JUCAT!!!

        0
        0
  5. Miculescu mi s-a parut cel mai bun din atac, tehnic, mobil cu disponibilitate la efort. Anul trecut era chinuit pe dreapta ( cum este Roger …azi) , acum sta pe un post mai aproape de ceea ce poate. Din pacate daca UTA ar avea doi mijlocasi de banda buni…pe ambele parti, Miculescu ar fi ideal…in centru. Ieri Antal, Ubinnk, Hora, au fost foarte slabi…fara nici o realizare…balast ..as zice. Inca o data …Bravo Miculescu !

    0
    0
    1. Comentariu f lucid din partea unui om care vede f bine jocul,acuma trecem peste faptul ca Antal nici nu a jucat,Hora a marcat un gol perfect valabil dar totusi nutrim speranta ca poate se intoarce „Bugaceanu” si ne scoate el daca oamenii astia au fost balast.

      0
      0
  6. În campionatul României sunt tot mai puțini jucători care driblează, care au curajul și personalitatea de a lua acțiuni pe cont propriu. Miculescu a început să facă asta și e o mare bucurie să-l văd jucând. Chiar dacă poate uneori pare individualist, cred că jucătorii tineri trebuie lăsați să încerce astfel de acțiuni, chiar dacă uneori mai greșesc. Un fotbalist tânăr nu poate progresa cu frâna de mână trasă.
    Nu cred că schimbarea benzii e cheia jocului bun al lui Miculescu ci mai degrabă schimbarea atitudinii. Nu doar că muncește și e serios în joc dar cel mai important, spre deosebire de anul trecut, acum are curaj și tupeu în sens pozitiv. În momentul de față este unul dintre jucătorii care e titular indiscutabil și nu datorită regulii ”under 21” ci pur și simplu pe valoare.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button