Fotbal juniori

Experiență spaniolă pentru Atletico: Elevii lui Cîmpian și Stoica – pe locul 2 la Valencia!





Recent, grupa 2009-2010 a clubului nostru a participat la un campus de antrenamente desfășurat la Valencia. Stagiul a inclus antrenamente zilnice conduse de antrenori iberici, iar programul sfârșitului săptămânii a inclus un turneu la care au luat parte 12 echipe: 10 din Spania, Valencia București și Atletico Arad.

„Galben-negrii” lui Marcel Cîmpian și Flavius Stoica s-au comportat excelent în faza grupelor și au urcat până în finală, unde au fost învinși de Valencia București cu 2-0, după „cel mai bun joc al turneului”, conform lui „Rico” Cîmpian.

Arădenii au contat, în campusul de la Valencia, pe: Ayan Barbu, Vlad Băeșu, Mario Cebotariu, Luca Nădăban, Tudor Margan, Marc Lanevski, Luca Stoia, Dragoș Molnar, Rafael Partan, Darian Vidac, Daniel Bandrabur, Kayden Contra, Denis Toma, Sanders Fricățel, Alex Pantea, Nemanja Popov, Raul Popa.

„Pe durata acțiunii, copiii au avut parte de program diferit și diversificat. Cu siguranță, experiența acumulată le va modifica stilul și felul de a aborda performanța”, a punctat Marcel Cîmpian la finalul stagiului de pregătire de la Valencia.

3 comentarii

  1. Felicitari si la mai mare!Te unge pe inima ca sa citesti asa ceva..Adica au ajuns in finala singurele 2 echipe din Romania!Superb!In maxim 6-7 ani,sa-i vedem la echipa mare..ca aradeni,dintre aradeni,in Arad crescuti si formati!
    Succes!

    0
    0
    1. Hai că bună asta Giro… E plină UTA de arădeni crescuți și formați în Arad! UTA de mult nu mai este reprezentată de arădeni și așa va fi mult și bine… Pentru că la uTA este doar un talcioc unde se comercializează speranțe, vise, și iluzii despre fotbal! În rest nimic!
      Bravo copiilor și părinților și antrenorilor!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button