UTA Arad

Balint, tot mai îngrijorat de începuturile ratate de meci ale UTA-ei: „Trebuie să rezolvăm această problemă” Wagner? „Nu poate să ne ajute imediat”





UTA a jucat pe segmente în amicalul cu Ripensia, adică în ultimele sferturi de oră ale celor două reprize și a obținut succesul scontat de toată lumea, dar foarte greu conturat. Ca și împotriva celor de la Rapid sau Dinamo, „roș-albii” au lipsit de pe teren în debut, iar timișorenii aveau dublu avantaj după reușitele semnate Coulibaly și Piftor. De abia după o jumătate de oră, Mosoarcă a fost serios întins de Antal și Dangubic, pe când Ubbink și Erico nu și-au cadrat execuțiile. Apoi, arădenii au făcut 30 de minute de uzură și în actul secund, descătușarea venind de abia spre final, prin „dublele” lui Ubbink și Roger.

Să găsim modalitatea prin care să eficientizăm faza defensivă”

Chiar și la 4-2, Laszlo Balint nu putea trece cu vederea momentele slabe ale echipei sale. „Continuăm să avem aceeași problemă cu debuturile de meci. Este a patra sau a cincea oară când primim gol la prima acțiune a adversarului, ceea ce este o problemă destul de mare. Eficiența compartimentului defensiv, siguranța pe care trebuie să o avem în astfel de momente lasă de dorit. Ca de obicei, am acuzat șocul primirii golului și s-a făcut repede 0-2. Se putea face și 0-3, dar, din nou, pentru a nu știu câta oară, am reacționat în repriza a doua. Am reușit să marcăm, dar nici acolo nu sunt foarte mulțumit pentru că și în prima repriză și în a doua trebuia să fim mai pragmatici. Am avut multe ocazii și am ratat mult prea mult. Sunt discuții pe care le avem constant, atât coelctiv cât și individual și îmi doresc să rezolvăm problema debuturilor de meci. Această problemă a apărut pe parcurs, nu am avut-o la început și, din păcate, iată că se regăsește chiar și la un meci amical. Am discutat foarte mult cu băieții, cumva trebuie să găsim modalitatea prin care să eficientizăm faza defensivă, pentru că de acolo pleacă foarte multe și în primul rând încrederea în potențialul nostru”, a spus antrenorul „roș-albilor” la finalul disputei cu Ripensia.

„Dima – 100% un plus, la Wagner se simte absența jocurilor”

Dacă Constantin Dima a fost titular și a evoluat chiar 60 de minute, cealaltă noutate din angrenajul „roș-albilor”, atacantul Wagner a evoluat doar în ultima jumătate de oră. La final, Laszlo Balint a dat de înțeles că viitorul vârfului ceh la UTA e mai mult decât incert. „Dima este la primul lui meci, este tânăr, are alt tonus, sunt 100% convins că va fi un plus pentru noi în perspectiva mai îndelungată, nu neapărat în perioada imediat următoare. În ceea ce-l privește pe Wagner va trebui să luăm o decizie, se simte la el lipsa jocurilor.  Are calități, noi dacă ne gândim să ducem atacant și ne gândim, ar trebui să aducem unul care să aibă impact imediat. Din păcate, Tomas nu poate să ne ajute imediat și de aceea trebuie să cântărim foarte bine pentru că implică și niște costuri. Pe scurt, trebuie să analizăm foarte bine rentabilitatea acestui transfer, acesta este cuvântul”, a mai afirmat „principalul” arădenilor, care i-a menajat azi pe portarul Iacob și Bustea, acesta din urmă având o ușoară problemă medicală.

Se așteaptă mai mult de la unii jucători

Cum Idriz Batha va lipsi pentru suspendare cu FC U Craiova și Clinceni, își caută atent perechea de mijlocași centrali pentru următoarele partide. Astăzi, pe teren a revenit și Tudor Călin, fotbalist care se accidentase la tendon chiar la precedentul test cu Ripensia, din luna iulie. „Tudor Călin revine ușor, ușor după o accidentare complicată care l-a ținut multe luni departe de gazon și are nevoie de încredere. Mode (n.a. Vorobjovas), la fel ca și Passaglia, pot mai mult și mai sunt și alții care astăzi au jucat sub nivelul lor. Din păcate avem câțiva jucători care fac prea multe erori tehnice, foarte simple, care nu ar trebui să apară la acest nivel. În momentul în care se produc aceste erori apare și o lipsă de încredere, dar sper să o rezolvăm”, a adăugat Balint.

Miculescu vârf? „Se dovedește a fi cel mai eficient din atacul nostru”

În fine, tehnicianul arădenilor a recunoscut că se gândește să-l reprifileze pe David Miculescu ca atacant de careu. „Este un jucător polivalent, de mare perspectivă, tânăr, care se dovedește a fi cel mai eficient din atacul nostru. Dar, mai cred că și ceilalți vor ajunge la o formă care să le permită să aibă realizări, să dea goluri, pase decisive. Deocamdată, Îi doresc mult succes lui David pentru că reprezintă clubul UTA la națională, la fel și lui Isac, dar și lui Vukcevic și Baravykas. Îmi mai doresc să vină de acolo motivați și determinați ca să obținem un rezultat bun duminica viitoare. Și apropo de meciul cu Craiova, e foarte important să nu mai avem astfel de probleme în compartimentul defensiv, să tremurăm la fiecare acțiune a adversarului”, a concluzionat Balint, care, pe final, când echipa sa căuta să întoarcă meciul cu Ripensia a mers pe un 433, cu Tudor și Batha pe aceeași linie cu olandezul Ubbink.

UTA – FC U Craiova 1948 se joacă duminică, 17 octombrie, începând cu ora 17,30, pe arena „Francisc Neuman”, în cadrul etapei cu numărul 12 a Ligii 1.

37 comentarii

  1. Wagner trebuie pastrat a aratat calitate ca pivot, chiar daca nu e pus la punct cu pregatirea un 15-20 de minute pe final ne poate ajuta si la iarna dupa cantonament poate fi ce ne dorim.

    0
    0
    1. Corect,altfel de ce l-ai mai adus,ce jucatori poti sa aduci in perioada asta liberi de contract sa intre imediat 90 de min si sa-ti mai si marcheze nu stiu cate goluri?

      0
      0
    2. Ce mare afacere face Balint daca nu-l accepta pe Wagner acum sa-l legitimeze si sa-l pregateasca alaturi de ceilalti jucatori si la iarna aduce gratuit acelasi gen de fotbalist bun dar nepregatit fizic pentru care sa astepte alte luni sa-l puna pe picioare ca fizic. Cel mai intelept ar fi sa-l mentina in lot si asa cum spune si Suporter te poate ajuta acum 15-20 de minute la final de meci. Cu o pregatire de iarna foarte buna la startul returului ai in Wagner un atacant veritabil.

      0
      0
      1. Absolut de acord. Din ce am vazut pe Youtube, ca TALENT, este cu mult peste ce avem momentan. Fizic vorbind, trebuie sa ajunga la zi cu pretentiile lui Balint in cel mai scurt timp posibil. Este sigur de tinut in curte, la loviturile de cap este absolut LETAL. Imi aduce foarte mult aminte de Flavius Domide. Nici acum nu pot uita golul lui Gigi Domide cu capul de pe coltul scurt pe lung impotriva Italei intr-un amical al echipei nationale pe 17 Iunie 1972 daca nu ma insel la Bucuresti. In poarta Italiei pe atunci marele Dino Zoff.

        Daca Balint decide sa-l tina, vom avea mare nevoie de centrari/recentrari mult mai bune decit am avut pina acum !

        0
        0
  2. Marius Mitran vorbea inaintea meciului cu Germania de ieri despre faptul ca uneori jucatori mai dau puci-uri când nu le convine de antrenor. Oare asta vor sa-i arate lui Gyuszi de incep meciurile de la 2-0 pentru adversari, indiferent din ce esalon?
    Ma tem ca e deja prea mult ce fac jucătorii.
    Ps: Simon trebuie adus inapoi la UTA si jucat impreuna cu Mercioiu.
    Gyuszi, ai atacanti, mai trebuie sa-i folosesti.

    0
    0
    1. Petre Simon marcheaza meci de meci la Hunedoara ! Sa nu mai zic de golul de kinograma marcat cu FCSB in Cupa Romaniei !!!

      0
      0
    2. Sunteti nebuni cu Simon. A jucat la Pecica si a fost petarda. A dat si el un gol cu FCSB si gata e fotbalist. Hai sa fim seriosi. Noi avem nevoie de atacant nu de putoi fara minte . Nu-l recomanda nimic pe Simon sa vina la Uta .

      0
      0
      1. Sezonul trecut Simon a avut covid! Ca sa facem o comparatie….cum a jucat sezonul trecut Miculescu dupa covid si cum joaca Miculescu sezonul acesta fara probleme de sanatate????

        0
        0
      2. Eugen- In primul rand nu ai dreptul sa cataloghezi pe nimeni dupa cum iti trece prin minte daca isi exprima o parere pe care tu nu o accepti. Eu nu te-am jignit cu nimic chiar daca m-am simtit oarecum deranjat de parerea ta despre cei care au o alta opinie decat a ta : ” Sunteti nebuni cu Simon „. Vreau sa iti spun cate ceva. Daca Simon nu era un junior de perspectiva pe care tu il cataloghezi drept ” putoi fara minte ” conducatorii UT-ei il lasau liber sa plece in alta parte demult timp. Daca nu s-a acomodat nici la Lipova dar nici la Pecica asta nu inseamna ca nu este un fotbalist bun. Dovada ca la FC Hunedoara ( care este considerata de specialisti ca avand cel mai bun lot din liga a 3 a ) el marcheaza meci de meci si asta spune ceva despre potentialulul lui. Un rol foarte important in formarea unui tanar jucator il are antrenorul. Daca nu are rabdare cu cei tineri, nu este un bun psiholog sigur acei tineri antrenati de un astfel de antrenor nu vor da rezultate. De ce Florin Maxim antrenorul de la FC Hunedoara stie sa il motiveze, sa ii dea curaj astflel incat Simon marcheaza la Hunedoara meci de meci. Un alt spect este legat de colegii de echipa. Faptul ca la Hunedoara Simon joaca alaturi de fosti jucatori de prima liga de o bune calitate umana, cu un caracter deosebit precum sunt Herghelegiu, Bus, Arnautu, cei doi fundasi centrali brazilieni care sunt sigur ca il incurajeaza , are un antrenor tanar foarte bun psiholog are o mare influenta benefica. Cei de la Hunedoara nu l-au imprumutat de la UTA pe Simon pentru ca este un fotbalist modest, ei au stiut prea bine ceea ce fac. Iar pentru informarea ta pot sa-ti spun ca in campionatul academiilor U19 , Simon a fost golgheterul campionatului ( erau meciuri cand marca si 4 goluri ). Orice fotbalist daca nu se simte bine sau nu este bine primit la noua lui echipa sigur nu va avea un randament modest. Peste toate acestea vreau sa iti dau un sfat : ATENTIE LA LIMBAJUL PE CARE IL FOLOSESTI !!! Nu ai dreptul sa jignesti sau sa etichetezi pe nimeni. Nu stiu ce varsta ai dar te intreb un singur lucru : daca copilul tau ar juca fotbal si altcineva ar comenta asa cum ai scris tu aici despre Simon ti-ar pica bine ??? Asa crezi tu ca se educa un copil ??? Cand spui ca-i un putoi fara minte , tu te-ai uitat in oglinda sa vezi cum arati pentru ca dupa limbajul pe care il folosesti arata foarte bine ce fel de persoana esti. Esti cumva Gigi Becali care si ala jigneste public jucatorii si maine isi cere scuze ? Tu nu stii ca sunt mult fotbalisti valorosi in Romania care nu merg la FCSB datorita limbajului pe care-l foloseste Becali fata de jucatori ??? El in mintea lui ii considera sclavii lui. Dar in fapt el nu are respect in primul rand fata de el insusi. Cine crezi tu ca-i principalul vinovat ca desi FCSB are cel mai valoros lot de jucatori , de multi ani ei nu au castigat campionatul de fotbal al ligii I din Romania ? Iti spun eu : GIGI BECALI !!!

        0
        0
    3. Sam – Mare lucru daca nu jucatorii mai batrani sa nu se fi suparat pe Balint si sa-l „lucreze ” !!!! Apararea care care in campionatul trecut era punctul forte al echipei a ajuns acolo la nivel de ” varza”. Faptul ca UTA primeste gol mai nou meci de meci in primele 10 minute ridica un mare semn de intrebare. Cat despre Wagner daca dovedeste ca are calitate ar fi bine tinut si la iarna cu o pregatire fizica buna sa poata ajuta echipe. Dupa cate am inteles Miculescu vrea sa plece as ca ar fi bine adusi inapoi Simon, Negoescu si dat credit tinerilor Mercioiu, Mihai, Pascalau. Daca ei nu pot face fata acum in prima liga atunci cand ??? Fotbalul romanesc este la un nivel foarte slab si vina o au conducatorii de cluburi care aduc jucatori straini cu valoare indoielnica ( si inaintati in varsta ) in loc sa promoveze tinerii romani. Exceptie face patronul de la Botosani care ” simte ” pe cei care au potential chiar daca pe moment nu sunt pregatiti fizic ( posibil bine sfatuit de Marius Croitoru ). Nu va amintiti cum a ajuns la UTA prin 2019 Diego Lorenzzi , un fotbalist brazilian pentru a juca ” box to box ” dar tipul avea fundul cat loitra de la cocie. Nu a stat decat 6 luni la UTA . Ce ma amuza insa este faptul ca odata cu Lorenzzi i-a fost propus inca un brazilian Jean Deretti ,mijlocas de atac dar care nu a fost de acord salariul oferit de UTA . A fost mai mult rezerva pe la Clinceni iar acum este tot rezerva la Poli Iasi in liga a II a. Ce facem , ne furam singuri caciula ???

      0
      0
      1. De asta ma tem si eu, Dane. Prra de tot sa iei 2 goluri la inceput de meci de la toti.
        Nu stim ce va fi. Deocamdata Gyuszi are spatele asigurat de Meszar si de galerie. Este bine incadrat. Sa vedem ce vor face jucatorii ca nu se mai poate continua așa.
        Sustin si eu ca ar trebuie dusi inapoi jucatorii de care zici. Sunt de la academie si s-ar putea sa fie mai prolifici decât actualii atacanți. Hora si Antal sunt excelenti pe finaluri de meci, dau goluri. Au calitate dar nu prea mai au energia aceea din tinerete. Dar eu zic ca sunt f buni in vestiar, pot mobiliza pe cei tineri.

        0
        0
        1. 1. Iata …il facem mare pe Simon,…un necunoscut tinar,care pina acum nu a aratat nimic ! Imi vine sa si rad ! O fi el.. un copil de viitor , ii va prinde bine 1 an in C, sa joace continuu. 2. Tot spun de citeva luni ca Eriko si Benga sint „vraiste”, in jocul pe jos. Cum cu Filiasi, cu Ripensia acasa,,,nu poti incepe…baricadati in careu, UTA a fost silita sa iasa la joc, iar adversarii i-au…umilit , efectiv pe fundasii centrali. Ce e clar nu mai poti juca ca acum 20 de ani, e nevoie de fundasi centrali iuti, tehnici, inalti….mai ales ..tineri. Cu Eriko si Benga nu avem viitor, decit cuei aparandu-se, cu 2 inchizatori in fata lor, ca pe sus inca mai pot. Dar cu putini care fac atacul…va fi si mai greu. 3. Ii aveam deja pe Antal si Hora …oameni de final de meci, ce nu pot duce fizic un meci, acum mai vine ( nepregatit) si Wagner. Chiar nu inteleg ! 4. Doi ani jumate Balint a avut liniste, a adus cam ce a vrut, nu a fost deranjat,dar a produs ( si in liga a doua) un joc inchis, cu victorii putine, o ” scremere permanenta ” in atac, multe rezultate negative, acasa, mai ales. Nu mai pot crede ca Balint poate mai mult, ca poate progresa ca antrenor. Cui ii place…asta e ! Mie nu imi place ! Dar i-a facut amicul Apostu un ” contract beton” si UTA greu il poate schimba. In plus el si Apostu…prin jucatorii adusi pot oricand sa traga UTA in jos. Asta e !

          0
          0
  3. N-as fi vrut sa comentez, initial m-am bucurat pentru aducerea acestui varf impins ,de careu, dar daca nu face fata, cu regret trebuie renuntat la el si cautat altul .Asta Balint , care este al trei-lea sezon la Arad, o sa decida si speram ca va decide bine.Cu orice lot, cu oricine va juca , noi tebuie sa facem in ultimele etape intre 8 si 12 puncte, pentru ca ne asteapta un retur foarte greu, mai ales in primele etape, la Farul ,cu Argesul acasa, la FCSB, cu Botosani acasa si apoi la Craiova lui Rotaru si Olguta !

    0
    0
    1. Nu ne intereseaza cine joaca si cum joaca , important este sa facem 10-12 puncte in acest tur .UTA trebuie sa faca cat mai multe puncte in acest tur ,pentru ca din etapa a 16 va avea multe meciuri grele , fara puncte adunate, trebuie sa fim foarte bine organizati, si obiectivi pana la urma !

      0
      0
  4. Wagner ar avea timp sa se puna la punct cu pregatirea pana in iarna. E clar ca am avea nevoie de o solutie in atac cat mai rapid, insa in acest moment atacanti in forma si liberi de contract nu cred ca se gasesc. In iarna va fi adus alt varf liber de contract caruia îi vor trebui minim 2 luni sa se puna la punct. Deci daca nu are pretentii nefondate avand in vedere ca si el are nevoie de UTA ar trebui semnat si cred ca ne va fi de folos atat el cat si Dima.

    0
    0
    1. Domnule, noi avem nevoie de propozitii, si de fraze scurte , nu de onomatopee, oahh, ce aproape de gol, vaii ce sut peste, vai ce milimetric pe langa.Noi avem nevoie de : Centrare cap-gol,dribling , sut gol ,pasa filtranta , sut gol,.Nu avem timp de lalaieli si de faze minunate , avem nevoie de joc simplu, de ajuns cat mai repede la poarta adversa si cat mai multe goluri.Daca Wagner nu este in stare, la revedere si cautam pe altul, daca nu ne descurcam cu ce avem !

      0
      0
      1. UT-ist Vechi- Cine ni si-ar dori ca UTA sa aiba in lot jucatori precum au fost Cura, Coras, Duckadam, Tucudean sr , Tucudean jr , Mitu , Ungur, Calin Maris , Todea, Cheregi, Diaconescu, Tirtau , D. Popescu, Sinescu, Voiculet, Vanatoru , Bubela, R Nagy, St. Nagy, Bunaciu, Cornea, Stupar, Hirmler si multi altii, cand fotbalul nu era asa tacticizat precum astazi. Nici nu stiu daca de la grupele mici ( 6-7 ani) ii invata cineva sa dribleze. Eu ma bucur ca i-am vazut personal pe teren in tricoul UT-ei pe toti cei enumerati mai sus, cand nu era asa mare interesul financiar al jucatorilor precum astazi si totusi jucau un fotbal mult mai spectaculos, placut publicului. Astazi nu sunt echipe de prima liga sa practice un fotbal bun precum se juca in divizia B a anilor ‘80.

        0
        0
        1. As vrea sa fiu de acord cu tine, insa nu pot.
          Daca tot i-ai vazut pe majoritatea jucatorilor enumerati de catre tine, atunci te rog sa-ti aduci aminte ca Todea a fost trimis impachetat de la UTA, la cat a fost injurat de spectatori. Numai aici pe forum cate critici a primit, meci de meci…
          Nu contest sa fi fost toti jucatori buni, insa mi se pare exagerat sa-l numesti pe Bubela ca unul care a facut un fotbal spectaculos, daca ar juca azi, ar fi la fel de criticat ca si actualii fundasi laterali.
          Nu-i campia plini cu flori mereu, nici macar la Arad…

          0
          0
  5. Wagner ăsta imi aduce aminte de Ioniță.. Lăsați pe Balint să decidă dacă ramâne sau nu, el il vede la antrenamente. De viitor in schimb imi pare Călin, dar din păcate la fel ca cel cu două frigidere nu e jucatorul nostru..

    0
    0
    1. Dacian – Calin poate deveni foarte usor jucatorul UT-ei cu conditia ca dupa vanzarea lui Miculescu care pare iminenta, UTA sa ofere o suma modica Ripensiei pentru al avea definitiv pentru ca timisorenii sunt un club modest financiar. La fel l-as oferta si pe vechea noastra cunostinta Coulibaly , jucator tanar , care se pare incepe sa-si revina foarte bine dupa problemele de sanatate avute.

      0
      0
  6. Lucian te rog frumos: Ne sau Nu ne poate ajuta imediat !!! Multumesc frumos. Stiu , graba , oboseala weekend. Se intampla.

    0
    0
    1. nu e nimic gresit, este vorba despre varful Tomas Wagner … Tomas nu poate să ne ajute imediat …asa a spus antrenorul

      0
      0
      1. bos, in titlu…
        „Trebuie să rezolvăm această problemă” Wagner? „Ne poate să ne ajute imediat”

        0
        0
  7. Daca Miculescu si Dangubic vor fi varfurile de baza, Wagner poate intra in primul meci in minutul 70, in urmatorul in minutul 60 etc, sigur in 2-3 saptamani, va fi un mare castig pentru UTA deoarece stie exact ce trebuie sa faca pe postul lui!
    A avut maximum o centrare buna in acest amical, a gresit chiar la sfarsit, ca nu a sutat la poarta, preferand sa paseze!

    0
    0
  8. Nu cred si ar fi exclus din start rationamentul unora,care vad conspiratii interne,care lanseaza ideea ca Balint ar fi „sapat” de catre anumiti proprii jucatori…Nu voi crede niciodata si pot sa argumentez:
    -au fost indelung studiati,si acceptati,alesi pe spranceana,dupa posibilitati financiare,in conditiile date…Ori sunt ai lui Apostu,ori intermediati…deci si-ar taia singuri craca de sub picioare,in caz ca joaca invers,pe boicot…
    -strainii sunt internationali sau cu mare dorinta de a fi selectionati,i consecinta nu prea cred ca ar juca la alibi…Ar trebui sa fie sinucigasi si sa-si spuna singuri,STOP CARIERA!
    -unicul subiect in care nu ma bag,pentru ca nu ma pricep absolut deloc si nu am incercat niciodata,ar fi pariurile,pentru ca daca m-as pricepe,absolut ca as arata cu degetul….Scoruri,pauze,cartonase…Nu stiu,nu emit ipoteze fara rost…
    Ceva se intampla,totusi,ciudat….Ceva nu se leaga in aceste anateme de performanta….In afara de,pot sa-i numar pe degete, jucatorii respectivi,doar Roger,Ubbink,Vukcevici,Benga,Iacob,(Isac,Miculescu),pentru ca despre copii nu discutam….
    Ce se intampla oare cu gafele dese ale unor oameni de mare baza,Erico sau Shlyakov?
    Am inteles ca Tomozei a fost exclus,Paunul Acar,treburi personale, ca prestatia sa,uneori nu a fost deloc rea,alteori,dezamagitoare,s-ar fi si dat accidentat….Treaba lor,interna….
    Dar cu Bustea ce se are???El si-a acceptat rolul de jolly-joker,eterna rezerva,dar este unicul care isi asuma acest rol….Bietul Bustea,care isi asuma,unicul,suturi directe spre poarta,de la semi-distanta,are un singur post pe care nu a jucat…cel de portar…

    0
    0
    1. Giro – Referitor la Bustea sunt perfect de acord cu tine. El este la baza mijlocas coodonator de joc , asa s-a remarcat in forbal , prin jocul de creatie inteligent de la mijlocul terenului , pasele inteligente oferite colegilor , dribling fin , foarte bun executant al loviturilor libere, , cu o buna viziune a jocului de atac, exact ceea ce nu are UTA astazi pe teren in afara lui Ubbink. Normal ca daca un jucator nu este folosit pe postul pe care a dat cel mai bun randament , acel jucator sau va intra intr-un con de umbra, sau va fi folosit pe diferite posturi in echipa pe care spre admiratia mea Bustea a dat randament bun. Este rolul antrenorului sa simta jucatorul , sa vada pe ce post da cel mai bun randament. Din pacate Balint nu are inca experienta necesara si din acest motiv il tine mai nou pe banca de rezerve. Am scris aici ca David Miculescu s-a consacrat la juniorii UT-ei ca varf de careu , fiind masiv, avand forta sa lupte cu fundasi adversi, dribling foarte bun, inteligent, iar acum da cel mai bun randament acolo. Pacat ca UTA il va pierde pentru ca David isi cunoaste foarte bine valoarea, fiind un tanar inteligent si isi doreste sa joace mai sus. Nu degeaba Ilie Dumitrescu a spus depre el ca este un fotbalist complet. UTA nu ar trebui sa-l vanda doar afara daca au oferte pentru el si pe o suma care sa fie de minim 1 milion de euro.

      0
      0
      1. ” Din pacate Balint nu are inca experienta necesara si din acest motiv il tine mai nou pe banca de rezerve.”

        Concluzie gresita, tot marsati pe lipsa de experienta a antrenorului. Asta nu tine de experienta, este decizia antrenorului, fiecare antrenor cu deciziile sale, unele inspirate alte mai putin inspirate. Mourinho nu l-a tinut pe De Bruyne la Chelsea, nu l-a dorit nici pe Lukaku…si uite ce importanti au devenit mai tarziu jucatorii astia ! Mourinho a fost lipsit de experienta ?

        0
        0
  9. Singura parere buna,noua,astazi,dupa amicalul cu Ripensia,este Tudor Calin….Nu ai cum sa-ti faci o parere clara despre Dima,care la varsta lui tanara a jucat la atatea echipe,de altii nu au jucat in toata cariera lor,in total…
    Wagner….???Iar nu poti sa-l caracterizezi,la putinele minute acordate…Doar ca el a primit cca 20 minute si in paralel,Hora si Antal o tot duc….Tot prin probe,de vreo 2 stagiuni….
    Mister Balint se gandeste sa-l replofileze pe Miculescu atacant de careu…Inventat apa calda si coada la pruna..Mai om bun,cerebral,intelectual,cum te consideram in majoritate,Mister Balint….Pai Miculescu asa a fost crescut,ca varf impins,nu variante colaterale…Lasa-l acolo unde se simte cel mai bine si marcheaza se pare…Gaseste alte variante pentru mijlocas ofensiv, chiar daca schimba aripa,banda….Are talie,fizic,detenta mare,joc de picior,dribling in viteza,protejare,alonja…Copilul e mereu in faza de joc,inclusiv pe repliere…Ca este tanar,inconsant,stim,dar e pretul asumat de a pune baza mare,nu numai pe el,ci si pe alti tineri….Cu ei trebuie avuta rabdare inzecita,dat incredere….si rezultatele vor veni,cu calm….

    0
    0
  10. Om bun,Balint…uita-te la tine,la cum arati,imbatranit,obosit,total depasit….Nu exista chestia ca te vand jucatorii,doar ca esti depasit total de situatie,nu gestionezi….Nu poti sa strigi echipei tale….ALO,Erico..vezi ca ne conduc ei cu 2-0 si va fi 3-0 imediat…inseamna ca la tine,ca antrenor,exista o problema….Mare,mare…Ripensia nu i-a intersat rezultatul,altfel ne faceau de rusine maxima,o echipa de nivelul lor,si-au permis sa schimbe jumatate de echipa in repriza a 2-a…Oare cand va treziti din aceasta letargie,de nepasare???Nu va este rusine???Nu neaparat fata de noi,suporterii,dar macar fata de voi,purtatori de tricouri alb-rosii….

    0
    0
    1. Giro – Balint vrea dar nu poate mai mult in acest moment, acestea ii sunt limitele. Nu poate mai mult din mai multe motive: ca fost fotbalist nu a rupt gura targului, a fost un fundas dreapta care a avut o ambitie si daruire totala, acestea au fost principalele lui calitati ca si jucator, nimic altceva. Nu a jucat la echipe mari si automat nu a avut nici antrenori si nici coechipieri de la care sa invete mare lucru. Sincer nu-l recomanda nimic pentru functia de antrenor la UTA. De ce credeti ca l-a adus ca secund pe Alin Panzaru ??? Pentru ca Panzaru a antrenat multi ani in liga a doua, fiind aproape de o promovare cu putini ani in urma, cand Braila invingea orice echipa atata acasa cat si in deplasare, practicand un fotbal foarte placut privitorului. De ce sta Panzaru langa Balint in spatiul tehnic in timpul meciurilor, cand locul unui secund este pe banca ? A avut si inca mai are sprijinul lui Meszar si al suporterilor dar dupa cum merg lucrurile daca UTA nu face 8-12 puncte in ultimele etape nu-l vad bine pe Balint. Uitati-va la Emil Sandoi care a facut la Chindia o echipa super din jucatori anonimi. Are personalitate, impune respect , a jucat in echipa nationala, a avut antrenori de la care sa invete meserie , colegi de lot asemenea atat la echipa de club cat si la nationala. Este un foarte bun psiholog, nu-si critica jucatorii public ( cum a facut Balint de mai multe ori ). Teoria este teorie, practica ne omoara. Nu-i suficient sa vorbesti frumos in fata camerelor de luat vederi ale televiziunilor !!!

      0
      0
      1. Gresit ! Mourinho a fost mare jucator de fotbal, Klopp a fost mare jucator de fotbal, Tuchel a fost mare jocator de fotbal ?
        Sa fii antrenor bun, nu inseamna neaparat sa fi avut antrenori mari sa te conduca cand erai jucator (care si el trebuie sa fi fost mare, in opinia voastra). Tocmai ca invatand numai de la alti antrenori, fie ei mari antrenori, s-ar putea sa inveti gresit, te limitezi doar la cateva surse de invatatura si traiesti numai din experianta castigata de la ei, nu din studiu.
        Nu mai dati verdicte din ceea ce credeti voi ca cunoasteti, ca voi nu cunoasteti prea mult in domeniu.

        0
        0
  11. Ceea ce trebuie sa înțeleagă Balint și jucătorii, este ca:
    -UTA este UTA și cine umbla cu fofarlica și nu da totul, ajunge sa fie,, mâncat cu pene”
    -orice jucător, nu are voie sa între la,, sictireala” pe teren pe bani mulți, nu ofer nume ca să nu se simtă lezat, dar, un jucător, nu are voie, dacă se numește jucător și mănâncă o,, pita” mai ales și din mana suporterilor, pentru ca aducem și noi meci de meci cca 80-100.000 euro în cont, sa șuteze pe lângă poarta. Fraților și noi va plătim și nu acceptam ratangii.
    -Ca antrenor, trebuie sa se perfecționeze, (ma c.c pe ele cursuri Pro) și eu am 17 ani de studii, dar nu m-au ajutat în viata diplomele, singurele chestii care pot perfecționa un om sau un antrenor sunt dorința autodidacta de a fi mai bun
    -jucătorii, antrenorul, conducerea și suporterii, ar trebui sa stea la o masa rotunda, dacă sunt bărbați și sa pună cu toții cărțile pe fata. Discutând direct, rezolvi orice situație.
    Noi nu avem nevoie de mercenari ci de oameni pentru club. Noi suntem UTA, cine nu este pentru noi și cu noi, este împotriva noastră. Nu mai umblați cu,, cioara vopsita” ca nu suntem prosti și s-ar putea sa se,, umfle buba”. La treaba!

    0
    0
    1. „…dar, un jucător, nu are voie, dacă se numește jucător și mănâncă o,, pita” mai ales și din mana suporterilor, pentru ca aducem și noi meci de meci cca 80-100.000 euro în cont, sa șuteze pe lângă poarta. Fraților și noi va plătim și nu acceptam ratangii.”

      Poti sa fii mai jenant decat o asa exprimare si gandire ?

      0
      0
  12. Catre Manager : Nu inteleg de ce replica mea la mesajul licentios al lui Eugen nu a fost publicata .Sa inteleg ca incurajati atitudinea lui Eugen, modul lui de exprimare in care ne face nebuni pe cei care nu-i impartasim parerea iar pe Simon putoi fara minte ??? Aceasta este politica SPORTARAD , de a incuraja limbajul jignitor, licentios al lui Eugen ??? CREDEAM CA SPORTARAD DA POSIBILITATEA ORICUI SA-SI EXPRIME O OPINIE PERTINENTA DAR SE PARE CA M-AM INSELAT AMARNIC. NU ESTE PRIMA DATA CAND INTAMPIN ASTFEL DE PROBLEME LA SPORTARAD !!! O FI EUGEN VREUN ” PRETIN ” DE-AL VOSTRU ????

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button