Stranieri aradeni

Vulturar și Pop – înfrânți sub „tricolor” de Portugalia, Vukcevic a rămas pe bancă în Gibraltar





Naționala U18 a României a pierdut primul meci de la Turneul celor 4 Națiuni, scor 1-2 cu reprezentativa similară a Portugaliei. Arădeanul lui Lecce, Cătălin Vulturar a fost căpitan în „garnitura” lui Dan Oprescu, iar Ionuț Pop, fundașul Cermeiului, a intrat pe teren în minutul 68 în locul lui Niculescu, fotbalistul care a greșit decisiv la reușita de 3 puncte a lusitanilor.

Jucătorii antrenați de Daniel Oprescu au primit gol pe contratac cu puțin timp înainte de pauză, în minutul 39, când arădeanul Vulturar a fost deposedat la mijlocul terenului, iar Miguel Fale a înscris din interiorul careului. Tricolorii au egalat imediat după reluare, prin reușita lui Alexandru Musi, care l-a învins pe Diogo Pinto cu un șut din prima, după pasa primită de la Denis Bujor. Youssef Chermiti a stabilit scorul final în minutul 67 printr-un penalty obținut de portughezi după ce Gabriel Niculescu a alunecat în careu și l-a faultat pe Tayamoutou.

Pentru „tricolorii” Under 18 urmează meciurile cu Spania U18 și Turcia U18.

Vukcevic, rezervă nefolosită în tricoul Muntengerului

Naționala mare a României a pierdut avantajul avut la pauză contra Germaniei, la Hamburg și a cedat cu 2-1 în etapa a 7-a din  cadrul Grupei J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Ianis Hagi a marcat în minutul 9, dar Gnabry (52) și Mueller (81)  au întors partida pentru nemți. Convocat în premieră de la UTA, Alexandru Albu a debutat pentru prima reprezentativă doar în această seară, înlocuindu-l pe Stanciu în minutul 82. Fotbalistul „Bătrânei Doamne”, Marko Vukcevic, a rămas pe bancă în această seară, în jocul pe care naționala Muntenegrului a câștigat-o cu 3-0 în Gibraltar, în cadrul Grupei G. Mâine, de la ora 16, celălalt fundaș lateral titular al arădenilor, Rolandas Baravykas, e anunțat titular în Lithuania – Bulgaria.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button