UTA Academie

Liga Elitelor: Încă o „dublă” pentru Mercioiu la U19, Ripensia și-a luat revanșa în fața UTA-ei la U17!





Singura echipă a Academiei UTA din play-offul Ligii Elitelor a aruncat de tot prosopul și pentru că o serie de fotbaliști au fost promovați la U19, unde, în schimb, se merge din victorie în victorie. Doar remiză pentru U16 la Ineu.

Liga Elitelor U19 (play-out): Ripensia – UTA 1-3 (0-2)

Juniorii mari ai Academiei UTA au avut, duminică, meci la Timișoara, cu Ripensia. În minutul opt Ronai pune latul la centrarea pe colțul lung a lui Manoilă și face 0-1. Cu 10 minute înainte de final, Popa combină în zonă centrală cu Mercioiu, care scapă singur cu portarul și stabilește scorul la pauză, 0-2. La reluare, în urma centrări în careul mare, timișorenii reduc din diferență. După doar 5 minute, Mihai trimite perfect pe Mercioiu (foto) în spatele apărării adverse, iar acesta stabilește scorul final, Ripensia – UTA: 1-3.

UTA: Malița, Manoilă, Roșu, Iurasciuc, Sarkozi, Mihai, Bokșe, Popa, Andreiaș, Ronai, Mercioiu. Au mai jucat: Bulza, Hrincescu, Bota. Antrenori: Sandu Gaica, Adi Ungur

Liga Elitelor U17 (play-off): Ripensia – UTA 6-0

Tot pe Arena „Ciarda Roșie“ s-a disputat și întâlnirea dintre Ripensia și UTA la categoria Elite U17. Mai micii juniori utiști nu au reușit copieze rezultatul colegilor mai mari, plecând învinși de pe gazonul timișean. La 2-0 pentru gazde, Bădău a scos un penalty, dar execuția lui Ristin este apărată de către portarul advers. Gazdele au profitat de moralul scăzut al utiștilor și au mai înscris până la final de patru ori.

UTA: Popescu, Caia, Purdescu, Roman, Petriko, Ristin, Mitu, Olăroiu, Morar, Nica, Bădău. Au mai jucat: Malița, Temian, Covaci, Călin.
Antrenori: Marius Ciubăncan, Sorin Botiș.

Liga Elitelor U16 (play-out): ACB Ineu – UTA  1-1

Dacă în tur, „roș-albii” au câștigat clar, 5-0, în meciul revanșă din Țara Zărandului, scorul a fost egal, 1-1. Ineuanii sunt cei care au deschis scorul în minutul 20, prin Ene, care a fost angajat excelent de Sasu și a îndeplinit o simplă formalitate. În partea a doua, Curtuiuș a egalat pentru UTA, în minutul 60, Ene având o ocazie importantă să facă „dubla”, însă cele două echipe și-au împărțit punctele.

Formații:

Ineu: Coman – Narsesovici, Purlea, Popa, Nica – Szoke – Costea, Sasu, Miculaiciuc, D. Răzvan – Varga. Au mai intrat: Ene, Cheta, Mercea, Iacob. Antrenori: Leo Pința și Marcel Ponta

UTA: Egeto, Hara, Maghiar, Mercea, Funkenhauzer, Aslău, Bercea, Neaga, Pârvănescu, Curtuiuș, Bușu. Rezerve: Roșu, Grigoraș. Antrenori: Sorin Botiș, Sebastian Huțan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button