Pariuri sportive, gaming și casino

Motivele pentru care Victor Pițurcă arată cu 16 ani mai tânăr decât indică vârsta sa





Ajuns la vârsta de 66 de ani, Victor Pițurcă își menține în continuare silueta și arată mult mai tânăr decât indică vârsta sa din buletin, lucru remarcat de multe personalități din lumea fotbalului. Fostul selecționer a recunoscut că nu a încărunțit foarte mult grație factorilor ereditari, însă restul ține într-o bună măsură de profesionalismul ieșit din comun pe care l-a arătat de-a lungul carierei sale de jucător, dar și de disciplina de fier pe care a manifestat-o și după ce și-a agățat ghetele în cui.

Acestea sunt principalele secrete care se află în spatele fizicului de invidiat al fostului jucător emblematic al Stelei:

Abdomene

Deși ar putea să pară că este doar o legendă, tehnicianul oltean chiar face 1000 de abdomene pe zi. Acest lucru a fost confirmat de mai multe persoane, printre care se numără Mircea Sandu, fost președinte al FRF și tehnicianul Ilie Stan – fost coleg cu Pițurcă la Steaua. În aceste condiții, Pițurcă pare capabil să țină ritmul cu foarte mulți tineri, a căror vârstă este de trei ori mai mică de cât a sa.

Flotări

Regula celor 100 de flotări a devenit celebră încă de pe vremea în care Pițurcă era selecționer, însă experimentatul tehnician a dezvăluit că a avut și perioade în care depășea cu mult acest număr: „Am avut un antrenor, când eram la grupele de juniori, care mi-a spus: ‘Piți, în fiecare seară să faci 50 de flotări și alte 50 de flotări în fiecare dimineață’. Pe la 10-12 ani făceam și 300-400 de flotări pe zi”, a spus antrenorul în cadrul unui interviu acordat pentru EuSunt12 în urmă cu câțiva ani.

Alergări

„Piți” aleargă zilnic 8-10 kilometri, iar unul dintre locurile sale preferate este Pădurea Băneasa, acolo unde a fost surprins de multe ori, inclusiv în compania ultramaratonistei Irina Constantinescu, căreia i-a cerut anumite sfaturi. Evident, vârsta nu îi mai permite să aibă anduranța de altădată, însă fostul fotbalist perseverează, iar acest lucru se reflectă în condiția sa fizică demnă de invidiat.

Mâncare sănătoasă

La începutul lunii aprilie, cel mai de succes selecționer al României, care le-a adus „Tricolorilor” nu mai puțin de trei calificări la turnee finale, a recunoscut că își dorește să aibă o bătrânețe frumoasă, motiv pentru care a renunțat de multă vreme la mâncărurile de tip fast-food și la carnea de porc. De asemenea, apropiații săi au spus că „Piți” consumă rareori alcool și când o face, cantitățile sunt extrem de mici. Și mai mult decât atât, Pițurcă se menține consumând numai produse bio, naturale, pe care le procură de la ferma sa din satul Izlaz (comuna Brănești), pe care o deține de un deceniu și jumătate.

Are mai multe pasiuni

Pițurcă, care a bifat nu mai puțin de 81 de partide pe banca tehnică a primei reprezentative a României, a fost din tinerețe pasionat de șah, remi și poker. Fostul selecționer a mărturisit că a jucat foarte mult șah în cei 6 ani petrecuți în calitate de jucător al Stelei, însă a renunțat la acest hobby după ce s-a transferat în Franța, la Lens. Jocurile de poker și remi le-a învățat însă dinainte, de pe vremea când evolua la echipa de tineret a Craiovei, chiar de la Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional – pe atunci coleg cu Pițurcă. Fiul lui Pițurcă, Alex, a moștenit ambele talente ale tatălui său: a devenit jucător de poker profesionist după ce s-a lăsat de fotbal, la fel ca și Ramón Colillas, care după ce a renunțat la fotbal și la antrenorat, a început să joace cărți și ulterior a devenit membru al prestigioasei echipe PokerStars.

Pițurcă a antrenat-o ultima dată pe Universitatea Craiova, între septembrie 2019 și ianuarie 2020, însă nu se grăbește să-și găsească un nou angajament. Apropiații săi susțin faptul că, fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni ar accepta un nou mandat la echipa națională, dacă ar primi o astfel de ofertă și că în Liga 1 ar antrena numai o echipă potentă din punct de vedere financiar, care are pretenții pentru a participa în cupele europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button