Liga a 2-a

Hermannstadt revine după un singur an în Liga 1, Dinamo – U. Cluj și Chindia – Chiajna sunt barajele de promovare/menținere!





Final de play-off în Liga 2-a, cu un deznodământ așteptat. După Petrolul, cea de-a doua echipă care a promovat direct în Liga 1 este Hermannstadt. Sibienii revin după un singur an de absență în elită după 0-0 pe teren propriu cu CSA Steaua, însă chiar și în cazul unui eșec ar fi deschis șampania, fiind U. Cluj a pierdut la Chiajna. În județul Ilfov, Adrian Voicu a marcat singurul gol al după-amiezii și și-a dus formația la barajul de promovare. Dincolo, Slobozia și Petrolul au terminat și ele fără gol marcat și trupa lui Adrian Mihalcea nu realizează minunea calificării la baraj.

Așadar, după arădenii Marius Chindriș și Alexandru Sabău (integralist astăzi) în tricoul Petrolului, în Liga 1 revin și foștii utiști Vali Buhăcianu, Ioan Hora, Alexandru Oroian și Călin Popescu. Șanse ar fi și pentru Ilie și Tescan (U. Cluj) și Batin (Chiajna), însă după barajele cu Dinamo, respectiv Chindia Târgoviște. Acestea au loc pe 22 si 29 mai. Vă reamintim că CSA nu are drept de promovare și deci nici de participare la barajul de promovare / menținere în Liga 1.

Clasament final în play-offul Ligii 1

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

Un comentariu

  1. Doar la noi se poate întâmpla așa ceva: o echipă fără drept de promovare să joace in Playoff.

    FRF de rahat!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button