Fotbal feminin

„Leoiacele” și-au rotunjit golaverajul la Târgoviște, sărbătoritele weekendului au apărut de cinci or pe lista marcatoarelor!





La 4 zile după vizita la Ciorogârla pentru a-și lua biletele pentru semifinalele Cupei României, AC Piroș Security s-a întors în sudul țării, tot departe de casă, la Târgoviște. Meciul împotriva „lanternei roșii” a făcut parte din cadrul etapei a 8-a a play-otului și s-a încheiat cu succesul clar al arădencelor: 10-1, după ce și în tur arădencele le-au 10 dâmbovițencelor, fără – însă – a primi gol.

Astăzi, Însurățelu a marcat în poarta lui Maha la 6-0 pentru „leoiace”, care – în rest – au făcut spectacol. Golghetera partidei a fost Adelina Ion, una dintre sărbătorietele weekendului alături de Sally Mansour.  Fundașul din Reșița a împlinit 25 de ani, iar atacantul egiptean, 32 și au marcat astăzi jumătate din golurile echipei lor. Ion, în minutele 42, 56 și 76, iar Mansour, în minutele 31 și 86. Bozian a reușit și ea „dubla” din lovituri libere de la distanță (minutele 18 și 52), iar Kugler a înscris, la rându-i, spectaculos de la 25 de metri (min. 25). Mezina Andrada Jarnea (17 ani) a marcat pentru prima oară în Liga 1, în minutul 74, iar Varga a închis tabela cu 5 minute înainte de final.

AC Piroș Security ajunge la 40 de puncte și golevaraj 44-3 în play-off, Mansour și Bozian fiind cele mai bune marcatoare stagionale din Liga 1. Echipele din Baia Mare (la Arad) și Târgu Mureș (în deplasare) vor fi ultimii adversari stagionali ai elevelor lui Dan Cuedan, care, la Târgoviște au fost strunite de pe margine de Nicușor Tanasoglu, directorul sportiv al clubului.

Mâine, arădencele își vor cunoaște adversarul din „careul de ași” al Cupei, variantele fiind Olimpia Cluj, Heniu Prundu Bârgăului și Vasas Femina Odorheiu Secuiesc.

Formații:

CSȘ Târgoviște: Horga – Rădoi, Niculae, Teodorescu, Ștefan, Dinu, Vișinescu, Însurățelu, Ungureanu, Stroe, Milos. Au mai jucat: Nedelcu, Istrare, Anton, Sandu. Antrenor: Mihai Tătăranu

AC Piroș Security: Maha – Cauni, Granados, A. Ion, Stanoiev – Prunar, Bozian, Varga, Kugler – Jarnea, Salwa Mansour. Antrenor: Dan Cuedan

Arbitri: Cătălin Drugea – Bogdan Martinescu, Andreea Sava (toți din Buzău)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button