UTA Arad

Suporterii UTA-ei strâng rândurile pentru a-i susține pe frații de la Hunedoara, în barajul de promovare de la Oradea!





Lucrurile s-au clarificat în seriile 9 și 10 din Liga a 3-a, rezultând următoarele meciuri de baraj pentru promovarea în Liga 2-a: CS Minaur – Baia Mare – Metaurgistul Cugir și CAO Oradea – CS Hunedoara. Pentru acest ultim meci, și suporterii UTA-ei sună adunarea, dorind să fie alături de peluza înfrățită a Corvinului. La București, contra lui Dinamo, arădenii tocmai au beneficiat de ajutorul galeriei de la CSA Steaua și doresc – la rândul lor – să le dea o mână ajutor hunedorenilor, aflați în punctul culminant al stagiunii.

Prin urmare, suporterii „Bătrânei Doamne” strâng deja rândurile pentru deplasarea de pe 25 mai, de la Oradea, de pe arena „Iuliu Bodola”. Costurile deplasării sunt zero, prin grijia oamenilor de afaceri arădeni, implicați afectiv și nu numai la Corvinul, Andrei Bodea și Șerban Popescu. Aceștia pun la dispoziție autocarele necesare, dar suportă și costul biletelor. Tot ce au de făcut arădenii este să se înscrie la numărele de telefon 0762.436.327 și 0758 933 027.

Confruntarea de pe 25 mai începe la ora 18, returul urmând să aibă loc pe 28 mai, la Hunedoara. Runda finală, pentru un loc în eșalonul secund, va avea loc pe 4 şi 8 iunie, gazda primului meci va fi trasă luni la sorți mâine, la Casa Fotbalului.

3 comentarii

  1. chiar acum mă uit la sibiu cu steaua, si bucurestenii au scandat UTA Arad UTA Arad! si sunt vreo 300 la Medias! Frumoasă galerie care si la meciuri fără miză merg multi in deplasare! sunt sigur că merg si la oradea multi stelisti

    0
    0
  2. meciul cu ORADEA pare abordabil pentru CORVINUL..mai greu pare a fi cel cu BAIA MARE daca nu furnizeaza CUGIRUL vreo surpriza… mi-e dor de astfel de meciuri,as vrea sa promoveze CORVINUL si mi-as dori sa ajung macar la returul de pe 28 mai de la HUNEDOARA,sigur o sa fie atmosfera de mare meci ..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button