UTA Arad

„Dealul” pentru UTA, tot la faza negocierilor: „Asocierea susține continuitatea și stabilitatea, să nu ne așteptăm la performanțe sportive spectaculoase”





Un deal ce părea parafat între actuala conducere a UTA-ei și grupul de oameni de afaceri arădeni format din Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Marius Grada și Rudolf Vizental pentru cedarea grupării „roș-albe” s-ar putea să nu se mai semneze sau, oricum, negocierile să fie prelungite pentru săptămâni sau luni bune.

Încă de la bun început, cei patru au spus că doresc să lucreze în continuare cu Alexandru Meszar, doar că, din informațiile noastre, nu-i împărtășesc toate ideile despre managementul clubului. Dar, negocierile continuă. „Există de ceva vreme discuții avansate cu niște parteneri asociați, sunt arădeni, au afaceri aici, sunt foarte inimoși, serioși, iubesc fenomenul fotbal și iubesc UTA. În plus, au rezultate foarte bune în domeniul lor de activitate. Mai departe, aș vrea să spun că UTA este o doamnă cu o vârstă frumoasă, foarte sensibilă și ei știu acest lucru. Adică UTA este foarte importantă pentru comunitate și trebuie să procedăm foarte, foarte atent ca să nu supărăm sau să nu greșim, pentru că dacă  facem ceva ad-hoc sau foarte rapid s-ar putea să sufere UTA și suporterii. Ei știu acest lucru și de aceea mai durează. Sunt discuții permanente, și azi am discutat 5 ore, o să mai dureze. Campionatul merge înainte, vom face tranzacția la momentul potrivit, dacă vom avea o înțelegere finală. Asocierea pe care ne-o dorim și noi și ei va susține în primul rând continuitatea și stabilitatea. Nicidecum să nu ne așteptăm la performanțe sportive spectaculoase”, a spus conducătorul de facto al „Bătrânei Doamne”.

Meszar a recunoscut că bugetul lunar de salarii pentru sezonul 2021-2022 a fost de 150 de mii de euro și el nu va fi mărit pentru la anul. Iar acest lucru intră și în înțelegerea cu cei patru oameni de afaceri arădeni. „Asta este deja un deal cu partenerii, vom avea buget salarial din acest an și în sezonul următor. Nu avem petrodolari, avem bani munciți de parteneri”.

 









27 comentarii

  1. Domnul Meszar ar trebui sa fie constient despre faptul ca intr-o perioada scurta de timp ( 3-4 luni ) nu va mai beneficia de sustinerea politicului pentru fotoliul pe care-l ocupa astazi ( ilegal ) pentru ca acei politicieni care-l sustin astazi vor avea mari probleme din toate punctele de vedere. In acest caz ar fi foarte intelept din partea domniei sale sa nu se lege cu orice pret de acel fotoliu pentru ca nimeni nu este de neinlocuit. A vazut cineva organigrama clubului UTA ??? Florian Voinea presedinte ??? De ce nu poarta negocierile domnul Florian Voinea ??? Oficial domnul Meszar nu ocupa nicio functie in cadrul clubului UTA pentru ca ar fi in incompatibilitate de functii pentru ca este DIRECTORUL EXECUTIV AL DIRECTIEI JUDETENE PENTRU TINERET SI SPORT ARAD ( numit politic ) dar si patron al clubului de fotbal ATLETICO ARAD.

    0
    0
  2. Asa ca o comparatie…toata echipa are buget 150.000 pe an si spre exemplu Chipciu are salarul in jur de 300.000 la CFR si e rezerva?!.Asa ca si o idee sa ne dam seama unde ne aflam si de ce bani e nevoie sa ai performante majore.Nu ai cum sa speri la cai verzi pe pereti sau sa ai mari pretentii in conditiile astea.

    0
    0
    1. Înseamnă că bugetul pe lună pentru salarii ar fi 12500 de Euro, asta însemnând pentru un jucător sub o mie de euro pe luna. E imposibil ca jucătorii străini să vină la UTA pentru o sumă atât de mică. Și unde mai pui primele de joc care tot în bugetul de salarii sunt cuprinse.

      0
      0
  3. Măi oameni buni, măi utiști……oare care este adevărul ???? Părerea mea : dacă Meszar vrea sa trecem ” în altă liga ” va accepta oferta oamenilor de afaceri din Arad care vor sa bage bani la echipa noastră !!!! Dacă nu …….ciolanul este prea mare și…….pas !!! Iar anul viitor…….sau în cel mai fericit caz ….peste doi ….ne întoarcem în liga a 2 a sau ……faliment !!!!

    0
    0
      1. Vă rog frumos menționați care lege și articol sau literă prevede să fi prost? Ce ușor jigniți! Nu avem niciun drept să clasificăm oamenii, să-i facem răi dacă nu putem să-i facem buni ! UTA este iubită în toată țara !

        0
        0
    1. Nu crede tot ce spun acei investitori. Pt ei salariile actuale sunt prea mari, deci despre ce infuzie de capital vorbim? Meszar a ieșit în față și a vorbit. De ce nu vin și acei posibili investitori să-și spună punctul lor de vedere, nu doar zvonuri.

      0
      0
  4. O declaratie de bun simt de la Meszar. Nici eu nu ma astept la o schimbare majora din primul sezon (si e normal asa). Sper sa se fructifice asocierea asta si sa avem un club si mai solid financiar (si pe latura sportiva, bineinteles).

    0
    0
  5. normal că e pe o lună acel buget de salarii, la o medie de 6000 de euro inmultit cu 22-24 de jucatori cam pe. acolo este! pt mine Meszar e garantul stabilității, nu zic că oamenii astialalti nu ar fi seriosi, dar Soani a demonstrat ceva! si anume că a dus de la Tauț la Arena națională această echipă! mai mult de o echipă de mijloc Aradul oricum nu are resurse! Singura echipă care și-a depășit conditia a fost Voluntari, dar anul viitor vor avea soarta mediasului, dacă și-au permis salarii de 15000 la Nemec sau Budescu!

    0
    0
    1. Cum să spui că Aradul nu are resurse când oameni de afaceri vor să investească la echipă bani frumoși pentru performanță? Cum să spui că totul e ok când după câteva etape o să plânge-ți iar că primăria nu dă bani, că nimeni nu ajută, că nimeni nu face? De ce? Ca să iasă cineva ca mare salvator al echipei? Hali, oare de ce nu are nimeni loc la echipa asta dar ne plângem? Sunt doar câteva întrebări care trebuie să dea puțin de gândit.

      0
      0
      1. De ce nu investeste la UTA marele industrias cu cifre de afaceri de sute de milioane de euro,Dl. Valer Blidar de la Astra Vagoane Calatori, de ce nu investeste marele dezvoltator imobiliar , originar din Maraus, jud Arad, Dl Bercea cu Imotrust, Via Carmina, Via Romana, etc, dar Dl.Sandu Ion ,de la PAB Romania, care a mai fost la UTA, astia pe langa cei care vor sa se implice acum ? Sau chiar Dl.Musca de la CAI Curtici ?Unde e Tehnodomusul, Sylcontrans-ul firmele de casa ale Primariei Municipiului Arad ?

        0
        0
      2. Pentru Ion-Arad : La UTA nu au loc fotbalisti aradeni precum Hlistei sau Stahl ( ambii joaca la Rapid ) , nici Purece sau Adrian Petre ( ambii la Farul). Adica la Hagi sau Mutu in echipa sunt buni , la UTA n-au loc dar nu stiu din cauza cui doar banuiesc.

        0
        0
  6. De unde știm ca nu îi duce cu zăhărelul pe cei care vor sa cumpere clubul?
    De unde știm ca vor avea răbdare să negocieze atât timp cât vrea Meszar cu ei? sunt oameni de afaceri trebuie să-și organizeze bugetele din timp din moment ce nu au semnat nici un act nu cred ca vor băga vreo sumă semnificativă de bani care să dezvolte clubul.
    Și un teren de antrenament dacă ar construi tot ar fi un pas inainte.

    0
    0
  7. Pentru mine,domnul Meszar este garantul longevitatii UTA-ei.Merg doar pe mana dansului si pe ideile dansului.Nu s-a aruncat cu capul inainte(cu exceptia perioadei „Elefantilor”),fapt asumat dar pentru necunoscatori s-a bazat pe niste promisiuni,pana la urma neonorate…si ce greu a fost cand unele s-au promis si apoi…se stie…
    A tacut,nu i-a pus la zid pe nimeni si a continuat.Mi se pare perfect ca nu are incredere in absolut nimeni..Bine face si tace!
    Am o anumita varsta si am trecut prin timpuri triste,cu „investitori” clacati deja prin tur..Nu exista investitori,ci doar imprumutatori si doritori de imagine…Altfel nu ar cauta oportunitati…Cand la Steaua,cand inapoi la UTA…Pe cum bate vantul..Ce ne-ar face sa credem ca nu se cearta intre ei cand vad cifre in rosu,meciuri pierdute si isi impacheteaza bocceluta,apoi dusi sunt,cerandu-si imprumuturile?..No amu cauta-l iar pe Meszar,sa o ia din nou de la inceput….Nu prea cred asta…Ieri,alaltaieri jucam pe mocirlele ligilor 4-3-2 si astazi ai 3 ani de continuitate in Liga I-i,datorita doar lui Meszar!Sa fim seriosi!Nu dau doi bani pe vorbele nimanui.
    PS:ceea ce lipseste neaparat?O voce puternica,reprezentativa din club la nivel de FRF,LPF,ca sa nu ne mai lasam calcati in picioare,delegari,arbitraje si recuzari care nu sunt bagate in seama..

    0
    0
    1. Nu_l mai pupa atâta pe Meszar în dos pt ca copiii tăi sunt la Atletico!
      Stai calm!
      Spuneam acum câteva zile ceva legat de Meszar și ai sărit ca ars, acum se adeverește!
      Meszar nu vrea sa vândă nimic, el doar aburește oamenii pentru ca îi e bine la UTA, cu bani de la primărie, cu procent 50% de la Atletico, cu împrumutat bani de la diferite persoane!

      0
      0
    2. Ai perfectă dreptate. Mulți nu-și amintesc cum ne-au lăsat cu datorii imense Sandu Ion și Bara, care doar au spălat banii prin UTA și anul următor era să ne desființăm. Cred că și aici e vorba doar de imagine. Meszar, clar nu e perfect, dar cel puțin se ține de promisiuni și nu se bagă niciodată la echipă, ceea ce în vremurile astea e mare lucru. Acest lucru nu-l veți vedea la Apreotesei niciodată.

      0
      0
  8. De ce nu mi-a fost publicat comentariul domnule Manager? Sunteti platit de politicieni ???!!! ADEVARUL va castiga chiar nu este pe placul Sportarad!!! Sa nu uitati niciodata!

    0
    0
  9. Indiferent cine vine cu bani, indiferent sub ce forma, actionariat, parteneriat, finantator, sponsor principal, etc, indiferent de forma juridica, Dl.Meszar (cu toate cele bune si mai putin bune ale lui) trebuie sa fie in conducerea (managementul ) clubului.Personal am mai multa incredere in Meszar deccat in Ilie Dumitrescu.Asta nu se va muta la Arad ci va fi o voce in studiourile TV.El e bucurestean get-beget, are afaceri in Bucuresti, hai sa fim seriosi , vine la Arad, la UTA, ca sa se bage mai mult in seama !

    0
    0
    1. Plus ca Ilie Dumitrescu, bun fotbalist in Romania , la Steaua si Nationala, nu a rupt gura targului pe unde a jucat si pe unde a antrenat.Un romm, care s-a cizelat, s-a slefuit, s-a educat, un tip elegant cu vocabular elevat pentru educatia lui, are afaceri in capitala, are si probleme cu fiul sau de natura penala, etc.Nu-l vad reprezentand Aradul , cel putin de la Arad !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button