Fotbal feminin

Fetele lui Piroș le găzduiesc pe bistrițencele de la Heniu în semifinalele Cupei României!





La Casa Fotbalului, s-a stabilit prin tragere la sorți programul semifinalelor Cupei României la fotbal feminin. AC Piroș Security Arad a dat peste Heniu Prundu Bârgăului, actualul lider al Ligii 1 cu două etape înainte de final și favorită la câștigarea, în premieră, a titlului de campioană.

Bistrițencele au un punct peste marea favorită, Olimpia Cluj și mai are un singur duel de foc, deplasarea de la Timișoara, cu Poli, de pe 22 mai. Confruntarea are loc cu trei zile înainte de semifinala cu „leoiacele” lui Dan Cuedan, de la Arad, așa că e posibil ca Heniu să nu ajungă în cea mai bună formă fizică la ora întâlnirii. Elevele lui Călin Svoboda au disputat și finala ediției precedente a Cupei, pierdută chiar pe arena „Francisc Neuman” din Arad, 0-1 (în prelungiri), în fața Olimpiei.

Așadar, miercuri, 25 mai, de la ora 17,30, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, fetele lui Pavel Piroș au șansa să scrie istorie printr-o calificarea în marea finală. Oricum, e al doilea an la rând în care arădencele ating faza semifinalelor în competiția KO, fiind eliminate chiar de formația ce a realizat eventul, Olimpia U. Cluj, după un 0-3 chiar în Sânnicolau Mic. În cealaltă semifinală din acest sezon, Olimpia o va întâlni pe Vasas Femina, tot pe 25 mai.

Ultimul act al competiției e programat duminică, 5 iunie, pe arena „Arcul de Triumf” din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button