Superliga

Rapidul a ratat prezența la barajul pentru Conference League în ultima etapă, sau o salvează Sepsi prin câștigarea Cupei?





Rapidul a ratat obiectivul fixat de Adrian Mutu la preluarea echipei din mâna lui Mihai Iosif, câștigarea play-outului. Mai mult, după eșecul din această seară, 2-3, la Mioveni, giuleștenii nu prind nici celălalt joc ce duce la barajul de calificare în Conference League. Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Botoșani au câștigat în deplasările de la Craiova (cu FC U 1948) și București (cu Clinceni) și se vor întâlni în Secuime pentru a-și câștiga dreptul de a întâlni CSU Craiova în finala pentru prezența la startul celei de-a treia competiții europene inter-cluburi.

Totuși, Rapidul ar putea fi „pescuit” pentru baraj, dacă Sepsi va câștiga finala Cupei României cu FC Voluntari, de joi, 19 mai. Atunci, trupa lui Bergodi va merge automat în preliminariile Conference League, iar Botoșaniul ar putea juca „semifinala” cu trupa lui Mutu. Regulemantul nu vorbește clar despre această speță, doar că există un precedent. Nu mai departe de anul trecut,  Farul a profitat de faptul că UTA nu a obținut licența UEFA și s-a dus ea la barajul pentru Conference cu Chindia. O decizie finală vom avea mâine din partea combinatei LPF – FRF, dar până atunci vă oferim rezultatele meciurilor de azi și clasamentul final al play-outului:

Academica Clinceni – FC Botoșani 0-4

M. Roman II 12, 68, Haruț 28, Lupeta 86

CS Mioveni – Rapid București 3-2

Sanoh 40, Oancea 60, Voinea 90+4 / Al. Ioniță II 59, Bnou-Marzouk 90+3

U Craiova 1948 – Sepsi Sf. Gheorghe 0-5

Luckassen 16, I. Fulop 57, Damașcan 66, Golofca 72, G. Dragomir 90

Clasament final

FOTO: prosport.ro

2 comentarii

  1. Mor Decebal Radulescu si Radu Naum,de ciuda..Niste salahori….Ei fac calcule pentru Rapid,niste trepadusi de prost gust….Doliu national…Sunt la mana lui Sepsi….Ha,ha,ha….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button