Crisul Chisineu-Criș

Crișul vrea să încheie pozitiv sezonul și să o lase pe Ghiroda fără victorie în play-off! Siminic: „Ultima impresie contează mai ales când joci acasă!”





Până în urmă cu două runde, Crișul Chișineu Criș era singura echipă neînvinsă din play-offul Ligii a III-a (seria a 8-a). Reduta „alb-albastră” a căzut, pentru prima oară, la Dumbrăvița, la 3 zile după remiza din „intermediara” de pe terenul celeilalte formații din Timiș, ACS Ghiroda și Giarmata Vii. Apoi, a urmat și cel de-al doilea eșec la rând, 0-3, la Arad, cu Lipova, însă vorbim deja de o partidă fără miză și asta fiindcă teamurile din Timiș și-au asigurat și matematic prezența la barajul de promovare.

Sâmbătă, de la ora 18, Crișul scrie concluzia sezonului în fața propriilor suporteri, împotriva celor de la Ghiroda. „Eu spun că dacă nu era acea intermediară și imposibilitatea de a ne fi revenit complet până la meciul de la Dumbrăvița, eu zic că am fi rămas neînvinși. Să joci mereu cu aceiași 13-14 jucători e foarte, foarte greu, pe când restul echipelor au cam avut dubluri bune petoate posturile. E puțin dureros că după prima înfrângere am și ieșit matematic din cursa pentru baraj, căci chiar am crezut cu adevărat în acest obiectiv. Era mai mult o dorință a vestiarului, ne doream să avem o vacanță mai scurtă, pentru că, altfel, obiectivul clubului fusese îndeplinit odată cu calificarea în play-off. Cu Lipova deja nu ne-am mai concentrat ca în precedentele meciuri și am pierdut fără drept de apel. Suntem supărați, dar asta nu înseamnă că nu vom ajunge motivați la ora meciului cu Ghiroda. Încheiem sezonul acasă, ultima impresie contează, vrem să ne despărțim frumos de fanii noștri până la toamnă. Întâlnim o formație care și-a atins obiectivul, dar nu cred că e foarte mulțumită de parcursul ei și vor dori să se revanșeze cumva. Deși are o echipă bună, Ghiroda nu a câștigat niciun meci în play-off, e singura dintre cele patru și a pierdut și primul loc. Ar mai avea o șansă să-și reia locul în frunte dacă ne bat pe noi și Lipova câștigă la Dumbrăvița, așa că, probabil, vor încerca să ne bată sâmbătă. Dar, și noi vrem să câștigăm, deci va fi un duel interesant”, spune Gabriel Siminic, care încrucișează armele sâmbătă cu doi dintre foștii săi colegi, Stupu (la Sebiș) și Jichici (chiar la Crișul).

Fundașul de 36 de ani al Crișului a fost unul dintre punctele fixe ale lui Adrian Abrudean ca fundaș central și apoi mijlocaș stânga. „Atâta timp cât mă simt bine din punct de vedere fizic și mă simt, aș vrea să continui să mai joc în Liga 3-a. La Chișineu Criș mă simt bine, aș rămâne și la anul, dar încă trebuie văzut ce se vrea la echipă și dacă voi maifi dorit. Am avut ceva contact și cu echipe din Liga 4-a, din Arad și Timiș, le iau în calcul și pe acestea. În plus, am finalizat un curs de preparator fizic la Timișoara, am și această specializare acum, poate o să-mi încep un drum și în direcția asta”, a adăugat „Simi”.

În afară de Denis Mâneran, care s-a și operat de ligamente încrucișate, Crișul nu are nicio o absență pentru duelul de peste trei zile, de pe arena „Aurel Ardelean”.

Formații probabile:

Crișul: Blaga – Pașca, S. Sabău, Nistor – Haloș, Tănase, Susan, Siminic – Clej, P. Pașcalău, Ciubotariu.

Ghiroda: Mosoarcă – Sporin, Stupu, Hecsko, Coroiu – Precup, Jichici – Mancaș, Românu, Trandu – Bădăuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button