Fotbal judetean

Liga a IV-a Arad: ACB Ineu este noua campioană județeană, Păulișana bate liderul din play-out!





Dimineață decisivă în fotbalul județean! ACB Ineu este noua campioană județeană și va reprezenta Aradul la barajul de promovare în Liga 3-a. Zărăndanii au demolat-o pe Socodor în derby, iar Sântana a impus la Felnac pentru prezența pe locul 3. Beliu urcă până pe locul 3 în play-out după succesul cu „Vladi” și eșecul neașteptat al celor de la Zăbrani cu „lanterna” din Șimand.

Play-off

ACB Ineu – CS Socodor  7-2

Dan Mîneran 8, D. Florea 14, 70, 80, 82, Șerban 58, Răsvanță 87 / Dema 22, Copil 33

Victoria Felnac – Unirea Sântana   3-3

Drîglă 25, D. Marc 48 (autogol), Tomuț 77 / Stanciu 18, Kozma 87, Trabalka 89

Clasament Play-off

Play-out

Victoria Zăbrani – Șoimii Șimand

D. Morariu 13 (autogol) / D. Morariu 9, Sechel 80

CS Beliu – CS Glogovăț   1-0

O. Purtan 19

Play-out, sâmbătă, 21 mai, ora 18.00

Păulișana Păuliș – Podgoria Pâncota 2-0

L. Berar 13,  Fl. Brândușe 30

Clasament Play-out

 









20 comentarii

  1. Va rog rectificați nu ineul a demolat-o pe Socodor, arbitri a demolat-o pe Socodor. Bafta ineu la baraj.

    0
    0
    1. La 2-0 socodor a jucat cu un om in minus doar ca arbitrii si-au arătat colții si a revenit de la 2-0 2-2 despre ce vb ce circ ? Da au stricat arbitrii jocul frumos ineul primele 20 de minute nu au ieșit din jumate despre ce vb domnule John? Ai fost la meci? Nu jignesc ca nu vreau dar asa trebuia sa fie 😉 ca altfel nu ne băteau nici o data. In fine repet bafta ineu

      0
      0
      1. Ai fost printre cei mai talentatati jucători roman, ai execuții dar ai multe kg in plus…Evident ca arbitrii sunt de vină când tu ai 100 kg și nu mai poți alerga după min 35-40! In toate meciurile va fura arbitri!! Când colo voi sunteți cea mai circari echipa din liga 4! Multă sanatate tie și familiei și bafta in continuare!

        0
        0
        1. Domnule pt mine in momentul acesta este o placere dar cand arbitrii își bat joc de munca noastra in care noi am dovedit ca suntem echipa mai buna. Si ce contează ce am fost vb de prezent am mers la fotbal pt ca fetița mea ma facut sa merg daca ai fost la meci copilul meu era pe gard a plâns pt ca am pierdut pt mine ea este cea mai mare bucurie, trebuia sa se joace pe bune si echipa mai buna sa câștige daca ineul ne bătea 7-2 in condiții normale le strângeam mana si le uram bafta dar cand tu nu joci nimic si beneficiezi de doua penalti si 2 roșii nu poti sa spui ca a fost mai buna. In afara de doua penalti in prima repriza te rog sa imi spui ce ocazii a avut ineul? Chiar la 100 de kg cum spui tu am fost cel mai periculos om de pe teren. Cei care au vazut meciul stiu ce a fost si care este realitatea. 1 minut de prelungire in prima repriza in condițiile in care a fost in roșu si care a durat cel putin 3 minute pana sa reluat jocul. Corect suntem nepregătiți dar sa pierdem azi in maniera in care a făcut-o arbitrul si la el sa decis totul. Imi pare rau. Trebuia acest campionat ca toate echipe sa joace șansa nu sa se umble la arbitraje. Multumesc frumos si da la 100 de kg am 16 goluri marcate si greu de ținut in liga a 4. Si echipa mea a murit frumos azi atat cat nea lăsat arbitrul sa jucam in rest pa si la gara. Dedeparte am fost echipa mai buna azi din toate punctele de vedere. Am spus si ma voi repeta le doresc bafta celor de la ineu dar daca arbitrul nu făcea diferenta azi nu ajungeau la baraj. Multumesc sanatate tuturor si cei care au vazut meciul au vazut adevăratul rezultat.

          0
          0
          1. Ai fost cel mai bun din echipa ta, iar ca ați fost mai buni ești subiectiv…

            0
            0
  2. Cele 3 goluri venite dupa minutul 80 au fost pe fond de cadere psihica.
    Cei care au fost la meci au vazut realitatea.

    Circari cred ca este un cuvant cam nepotrivit.

    Echipe bune, joc frumos, poate dezechilibrat de eliminari.

    Felicitari Ineu si bafta la baraj!!!

    0
    0
  3. Sincer,am fost la meci,evoluția Meciului nu arată scorul de pe tabela.Erori grave de arbitraj.Păcat.Ce sa zic.Ineul probabil va promova,dar veți vedea ca vrajeala nu v-a tine mult nici acolo după un sezon vor fi probleme cu banii..probabil..cum a pățiți și Curtici sezonul acesta..

    0
    0
  4. 4 meciuri in acest campionat. Ineu-socodor 5-2
    Socodor-Ineu 1-1 (ineul jucand cu om in minus din minutul 15 aproximativ)
    Socodor-Ineu 1-0
    Ineu-Socodor 7-2…
    ce mai e de zis? Din 4 meciuri i-ati batut o data la limita si ati pierdut de 2 ori la diferenta mare.
    Intr adevar meciul de azi socodor a dominat prima repriza, eliminarea pe buna dreptate. Iar a doua socodorul a cazut fizic, nu a mai contat. Omul in minus nu e o scuza, si Ineul a jucat un meci intreg qproape cu om in minus dar au facut egal la Socodor in returul campionatului regulat. Asa ca domnule Copil, voi ati pierdut promovarea, nu arbitrii. Acceptati infrangerea si asta e. Anul viitor incercati sa nu mai pierdeti puncte cu echipele importante( Santana Felnac Ineu) si o sa sarbatoriti voi castigarea

    0
    0
    1. Domnule Lucian am vb strict de acest meci ca am fost mai buni, atata timp cat domn arbitru nea lăsat sa jucam, daca ai fost la meci, am egalat cu un om in minus, dar pana sa se ajungă la primul rosu, poate dumneata nu ai vazut, dar Maneran a pus talpa asa a ramas mingea la el si a ajuns la contactul inexistent între el si vaida maneran a căzut mingea curgea pe langa el iar el a oprit-o cu antebrațul dupa care a șutat si a ieșit cel de al doilea penalti implicit rosu care nu trebuia sa fie daca domn arbitru fluiera in doua rânduri. Iar in acest playoff trebuia sa joace toate echipe cartea pana la final nu cum sa jucat ineu-felnac si felnac -ineu in care nu sau deranjat deloc nici macar nu au transpirat in doua jocuri nu au luat un galben, iar felnacul cu noi și-au dat viata si au luat 7 galbene, am spus si repet campionatul trebuia sa se termine frumos iar echipa mai buna sa reprezinte Aradul, dar nu asa cum sa întâmplat ieri unde am luat doua roșii si doua penalti, nu am nimic cu ineu bafta le doresc dar frumos era sa se decidă care este mai buna. Daca ne bătea 7-2 si nu intervenția nimeni le strângeam mana si spuneam clar da bv lor ai fost mai buni au meritat. Pe scurt am facut o analiza. Sanatate tuturor.

      0
      0
    2. Lucian tu ori nu ai fost la meci, ori esti subiectiv. Mitruț are dreptate, arbitrajul a fost jenant.

      0
      0
  5. Mă dar ce siguri mai sunteți că va promova Ineu, dovadă că nu știți nimic despre echipă din Mehedinți. Sfatul meu e să își facă treaba în tur, Ineu, că în retur va fi jale! Baftă ambelor echipe!!@

    0
    0
  6. In general în ligile IV, V și echipele gazda câștigă, și înare parte cu ajutorul arbitrilor, n-am fost la meci, dar îi dau dreptate lui Dumitru Copil.
    Baftă Ineu

    0
    0
  7. Da, într-adevăr socodorul au fost de departe mai buni in prima repriza, părerea mea este ca nu arbitrajul a făcut diferența ci lipsa de prospețime pe care socodorul a arătat-o in repriza a doua, iar când nu mai poți fizic faci greșeli copilărești cum a făcut turcuș atunci când ia dat cu mingea in cap lui Banam și era normal sa primească galben, aici sa rupt jocul, iar dacă nu mă înșel totul a pornit când Dumitru Copil a cerut fault la faza premergătoare. Repet, este strict părerea mea. Multă sănătate tuturor.

    0
    0
    1. Gaby ai dreptate in ce ai spus fault la mijlocul terenului maneran si hulbar m-au lovit si nu a dat fault de acolo a plecat totul la cel de al doilea rosu dar pana ca doru sa ii dea cu mingea in cap lui Banam, Banam ia dat cu palma peste fata lui Gherghes. Eu mam referit strict in prima repriza la ce a arbitrat, pt ca cel de al doilea penalti unde a dat si rosu meritat rosu dar daca fluiera gornic prima data talpa maneran asa a ramas mingea la el si a intrat in careu dupa care a oprit mingea cu mana si tot nu a fluierat henț dupa care maneran a șutat in brațul lui Pele. Eu intreb daca se juca in condiții normale fara ca sa influențeze arbitrul primul rosu si penalti la 1-0 se juca altfel si asa in 10 oameni socodorul a fost peste ineu. Daca nu se întâmplau lucrurile astea si ne băteau pe bune 11 contra 11 le strângeam mana si le spuneam bafta ati fost mai buni. Dar asa nu pot spune pt ca era normal sa se termine 7-2 in condițiile in care noi nu avem pregătirea lui ineu si plus eram cu 2 oameni minus.

      0
      0
      1. Gresesti, Turcus i a dat cu mingea in cap jucatorului de la Ineu dupa care capitanul vostru a tras de el si atunci cel de la ineu a dat cu palma dupa el..am fost langa gard, am vazut. Arbitrajul intr adevar slabut, dar a gresit in ambele directii. In prima repriza ati primit si voi o gramada de faulturi inexietente, numarul 6 de la Ineu a primit galben la o faza la care abia daca a fost fault. Turcus trebuia sa primeasca prima repriza galben la cel putin o faza..Socodorul a pierdut pentru pe merit, era greu sa poti sa termini peste Ineu si fara pregatire si fara lot.

        0
        0
  8. Mitre mai calmeaza-te cu felnac-ineu, ineu-felnac si dinastea… trebuie sa acceptat infrangerea de la Felnac, felicitari baietilor de acolo ca si-au dorit victoria mai mult, in schimb voi ati mers pe varfuri acolo si ia-ti luat la misto si daca imi aduc bine aminte (antrenorul) vostru a facut misto pe la toate colutriile de felnacani cand ia-ti batut acasa 3-0….ce asteptari aveai ?? sa va asteptate cu covor rosu la felnac??? normal ca au bagat in voi de nu ati stiut pe unde ii mingea!!!
    Sa nu uitam ca nu ati fost in stare sa bateti santana care au fost 15 in lot cu 3 portari si 1 junior care nu a jucat a la liga IV-a….despre ce vorbim….. voi tot plangeti de felnac, ineu etc.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button