UTA Arad

UTA trimite trei fotbaliști și la naționala Under 17 a României!





Nu doar Damian Isac și David Miculescu au treabă în săptămânile ce urmează la naționala U21, ci și alți trei tineri jucători ai UTA-ei ajung „sub tricolor”. Este vorba despre fundașul central Darius Iurasciuc, „închizătorul” Fabiano Duarte Cibi și „aripa” Rareș Pop, care au fost convocați de Daniel Mogoșanu la naționala României Under 17.

Aceasta va participa la un stagiu de pregătire în Muntenegru, între 28 mai și 3 iunie. Aici, „tricolorii” vor disputa și două amicale cu reprezentativa similară a țării gazdă, pe 31 mai, respectiv 2 iunie.

Dacă Cibi și Pop au debutat deja pentru „roș-albi” în Liga 1, Iurasciuc a prins doar un loc pe banca de rezerve la ultima partidă stagională, cu ocazia remizei (1-1) din „Groapă”, cu Dinamo.

5 comentarii

  1. Acesti tineri sunt viitorul UT-ei. Sunt sigur ca antrenorul Poenaru le va da sanse foarte mari sa joace la echipa mare pentru ca ii place sa promoveze jucatori tineri si talentati.

    0
    0
  2. Tot in conferinta de presa,Poenaru a fost intrebat daca si-ar dori echipa satelit in Liga a 3-a?Clar ca si-ar dori dar nu stie daca se pot suporta costurile…Nu cred ca neaparat in Liga a 3-a ar trebui un satelit,eu as spune ca si Liga a 4-tra ar fi suficienta ca sa rodezi jucatorii 15-19 ani si unde cheltuielile nu ar fi tocmai mari,prin judet.Nu este permis sa tot dizolvi grupe de U19 si sa-i vezi apoi performand pe altundeva.Merge cate unul,doua,trei imprumuturi prin Liga a 3-a sau de ce nu a 2-a dar este dureros sa tot dizolvi anual pe cei care au muncit, poate cu un singur gand,de mici copii..UTA!Doar asa se pot cali.
    Nu stiu,ma depaseste, este o stricta parere personala.Ce daca la UTA 2,ar juca un Patlagica,Cibi,Mercioiu,Rares Pop si multi altii,meci de meci,costant…Nu trebuie acte,nu trebuie nimic daca sunt pe lista.48 ore nu pot juca in meciuri consecutive,oficiale,doar atat…Cand este nevoie,sau prin rotatie,pot fi adusi la prima echipa.Poate ar avea un imbold,o motivatie si mult mai usor de tinut sub atentie…

    0
    0
    1. Giro, Liga 3 seria cu aradene, este doar Arad si Timisoara, costurile ar fi tot pe acolo cu liga 4 aradeana

      0
      0
      1. UTA are o noua competie de juniori la care se va inscrie, Youth League …
        Liga de Tineret va înlocui Liga Elitelor under 19, iar câştigătoarea acestei competiţii va reprezenta România în Youth League. În această competiţie urmează să evolueze cu precădere jucători under 18, dar vom permite posibilitatea ca maximum trei jucători under 21 să-i regăsim în această nouă competiţie. Astfel, jucătorii under 21 şi mai tineri din primele două eşaloane fotbalistice, care nu prind minute la echipele de seniori la final de săptămână, să poată să joace în această competiţie.

        Liga a treia este posibil să revină la formatul de 16 echipe chiar din această vară, încă sunt discuții …

        0
        0
        1. @Lucian…subiectul nu este formatul posibil ce va fi dictat pentru Liga a 3-a…Eu m-am referit doar la o eventuala posibilate ca UTA sa inscrie echipa a 2-a,satelit.Youth Ligue este cu totul altceva…Nu avem fata momentan pentru asa ceva,sa fim constienti si cu picioarele pe pamant…M-am gandit modest ca ar fi posibila o echipa de rodaj,pe liga a 4-tra,fara stress..cheltuieli infime…

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button