UTA Arad

UTA vinde abonamente mai scumpe pentru sezonul 2022-2023 al Ligii 1, prețul a explodat în cazul locurilor VIP!





În paralel cu discuțiile purtate cu oamenii de afaceri arădeni dornici să preia clubul UTA, conducerea grupării arădene mai face un anunț important după cel al numirii oficiale a lui Ilie Poenaru, în funcția de antrenor principal al echipei. Acesta este legat de campania de vânzare a abonamentelor pentru sezonul competițional 2022-2023 al Ligii 1.

Realizând că cel puțin cu ocazia meciurilor cu miză sau împotriva formațiilor rivale arena „Francisc Neuman” este neîncăpătoare, dar și pentru că – evident – doresc să facă încasări mai bune pentru construcția bugetară din noua stagiune, șefii „roș-albilor” au scumpit abonamentele pe care le vor pune în vânzare începând cu data de 1 iunie, în cazul suporterilor fideli, respectiv 17 iunie în cazul celor care nu-și rezervaseră un loc pentru tot campionatul precedent.

Prețurile abonamentelor de la tribuna VIP de două, respectiv patru ori mai scumpe!

Creșterile nu sunt de neglijat, dar nici nu pot fi considerate exagerate, dacă ținem cont de faptul că un abonat la tribuna I va plăti cu 200 de lei în plus, unul de la tribuna a II-a, cu 150 de lei mai mult, iar fanul din peluză va scoate din buzunar cu 100 de lei peste ce a cheltuit vara trecută. Pentru vechii abonați există și o reducere de 10%. În fine, gruparea din Calea Aurel Vlaicu a stabilit și prețul biletelor, ce va rămâne neschimbat față de sezonul trecut, cu mențiunea că la meciurile mai puțin importante s-au vândut și tichete ceva mai ieftine. Acum, vorbim despre un tarif unitar pentru, excepție putând face biletele ce vor vinde la VIP, dacă locurile nu se vor epuiza după campania de vânzare a abonamentelor. În fine, în oferta clubului au apărut și ofertele de abonamente pentru scaunele VIP, de interior (mai ieftine) și de exterior (la preț dublu). Până la urmă, acestea pur și simplu au explodat, atâta timp cât prețul lor unitar era de 2000 de leiîn sezonul trecut, iar acum sunt de 4000 (în interior), respectiv 8000 de lei afară.

Dar iată cum sună anunțul complet al clubului UTA legat de abonamentele și biletele pentru meciurile de acasă ale lui Ubbink et. comp. în stagiunea 2022-2023.

”UTA anunță campania de reînnoire a abonamentelor pentru sezonul competițional 2022/2023.

Perioada de reînnoire la Arena ”Francisc Neuman” va începe miercuri, 1 iunie. Programul complet al primei săptămâni:

Miercuri (1 iunie): 09:00-13:00 și 14:00-18:00

Joi (2 iunie): 11:00-14:00 și 15:00-18:00

Vineri (3 iunie): 11:00-14:00 și 15:00-18:00

Perioada de reînnoiere va continua până pe 17 iunie. Abonamentele care nu vor fi reînnoite în perioada menționată(1 iunie-17 iunie) vor fi scoase la vânzare în perioada 27 iunie-8 iulie.

Documente necesare, pentru reînnoire și abonamente noi:

Pentru abonații din sezonul 2021/2022: card de abonat, carte de identitate sau pașaport, certificat de naștere pentru reducerea de 50% care se aplică minorilor.

Pentru abonații noi: carte de identitate sau pașaport, certificat de naștere pentru reducerea de 50% care se aplică minorilor.

Prețurile abonamentelor

Peluza ”Iosif Petschovszky”                             400 RON

Tribuna II ”Ladislau Brosovszky”                     600 RON

Tribuna I ”Coco Dumitrescu”                           800 RON

Area VIP reamenajată  cu scaun exterior      8000 RON

Area VIP reamenajată  cu scaun interior       4000 RON

Reducere de 10% pentru posesorii de abonament din sezonul 2021/2022, ceea ce însemană prețuri de 360 de lei la peluză, 540 de lei la tribuna a II-a, respectiv 720 de lei la tribuna I.

Bilete (preț identic sezon 2021-2022)

Peluza ”Iosif Petschovszky”                             30 RON

Tribuna II ”Ladislau Brosovszky”                     45 RON

Tribuna I ”Coco Dumitrescu”                           60 RON

Prețul biletelor VIP variază în funcție de disponibilitate și adversar

Beneficii abonați:

  • Acces asigurat la toate meciurile sezonului 2022/2023, inclusiv derby-uri(excepție Cupa României)
  • Locul ales asigurat la toate meciurile
  • Avantaj financiar: 8 meciuri gratuite pentru abonații care reînnoiesc, 7 meciuri gratuite pentru abonații noi
  • Posibilitate de a păstra locul în tribună și pentru sezoanele viitoare

La toate tipurile de abonamente, copiii între 4 și 13 ani au reducere de 50%. Abonamentele noi vor fi puse în vânzare în perioada 27 iunie și 8 iulie”.









43 comentarii

  1. Ieri am văzut o analiza privind veniturile UT-ei din abonamente și bilete!! „Something is rotten in the state of Denmark!” se prefigurează… Vremuri tulburi!!

    0
    0
  2. La oferta asta de ultra all inclusive, intra si 3 jucatori de exceptie?
    + un interviu cu dl Apreutese si intentiile acestuia !

    0
    0
  3. Ieri am văzut un comentariu privind veniturile UT-ei din abonamente și bilete… Something is rotten in the state of Denmark!

    0
    0
    1. La fel profita astia si cu benzina, gazul, tot pe raspunsuri de genul isi bazeaza scumpirile.

      Parca esti personaj din MIORITA…

      0
      0
        1. Pulimea n-a avut niciodata putere in Romania.Din pacate de 33 de ani toti reprezentam pulimea .Restul sunt baietii destepti care profita la greu pe seama pulimii.In aceasta speta Baietii destepti sunt cei condusi de Meszar si Administratia locala, iar Pulimea suntem noi, cei multi, abonati la UTA, platitori de taxe si impozite la Primarie, consumatori de apa, gaz, energie electrica, benzina, alimente,paine, etc.

          0
          0
  4. Eu nu sunt de acord cu aceasta politica de scumpire a abonamentelor. Sunt multi care ar dori dar nu isi permit. Oricum la noi sunt cam cele mai scumpe daca nu chiar cele mai scumpe bilete si abonamente din tara. Uta are parte de niste suporteri si sustitori fantastici, de ce sa ii indepartezi pentru o lacomie ce nu modifica semnificativ bugetul clubului. Cred ca pentru UTA si identitatea ei e mult mai important stadionul plin decat poate cateva zeci de mii de euro in plus la bugetul clubului, care poate nici nu ar mai veni prin diminuarea vanzarilor de bilete si abonamente. Majoritatea suporterilor au o pasiune mai mare pentru UTA decat posibilitatiile financiare.

    0
    0
    1. In loc sa atraga abonati mai multi, ii alunga pe cei care au deja abonament de pe vremea pandemiei, cand 1 an de zile n-au beneficiat nici macar de un meci pe Francisc Neumann.Intelegem ca s-au scumpit toate , gazul, energia electrica, alimentele, carburantul, dar scaunul pe care il am rezervat prin prisma abonamentului este acelasi, din plastic, murdar la fiecare meci, fara incalzire in timp de iarna, etc.Deci conditiile prezumtivului abonat nu s-au imbunatatit cu absolut nimic.Vedeti in tara cat este pretul abonamentelor la meciuri, cat este costul biletelor de intrare si veti vedea ca suntem in poll-pozition.Eu personal am fost la 18 din cele 20 de meciuri pe care UTA le-a jucat la Arad, dar sunt multi abonati care nu au fost nici la jumatate din meciuri !Sincer mi se pare ceva din ” Nu e prost cine cere ci e prost cine da „Daca esti UT-ist adevarat , la fel tii cu UTA, si de la stadion, si din fata TV.Daca managerii UT-ei au devenit niste Haplea, harciogi si popandai, isi vor asuma acest lucru.Poate pana la 1 IUNIE isi vor reconsidera punctele de vedere privind atragerea cator mai multi abonati in tribunele stadionului.
      PS: Fanii adevarati ai UT-ei sunt oameni simpli, angajati , oameni cu rate la banci, cu copii pe care ii tin la scoli, cu cheltuieli la Gaz, Energie electrica, carburanti, alimente, chirii , etc.!

      0
      0
    2. Sunt familii care fac abonamente pentru 2 adulti si 1-2 copii minori !La asta nu s-a gandit managerul UT-ei ?

      0
      0
  5. Consider ca preturile sunt acceptabile.
    Dar sa vedem si noi ceva mai mult fotball… daca tot platim !!!
    Si sa vina odata investitorii sa faca ordine in managementul clubului !

    0
    0
  6. Le-ati scumpit aiurea. Stati in cei 20 euroX3500 abonati? prin scumpirea lor nu faceti decat sa pierdeti dintre abonati. Insa o ieftinire sau pastrare constanta a pretului ar fi dus abonati in plus. Mai bine jucati cu stadionul mai gol?

    0
    0
  7. La meciul Utei la CFR am plătit la tribuna a doua 20 lei …la noi tribuna a doua 45 lei…oameni buni vrem echipă dar rupeți spectatori ,oare NU AR FI MAI BINE MAI IEFTIN ȘI JOC CU STADIONUL PLIN…PLIN DECIT SCUMP SI CU SCAUNE GOALE …EU AM ABONAMENT SI ÎMI FAC SI CU SCUMPIREA CARE VA FI DAR…DAR …UNI NU POT ȘIII…VOR VREA…LA RAPID SAU IEFTINIT DUPA CE OAMENI AU LUAT POZIȚIE DUPĂ SCUMPIREA

    0
    0
  8. Și dacă ar fi gratis s-ar găsi unii sa comenteze că poate ar trebui să și primească ceva că sa meargă la meci.
    Calculul e simplu,la tribuna 2 prelungirea de abonament costă 540 RON valabil pt 20 de meciuri.
    Preț mediu 27 RON/meci.
    Suntem cu gura mare că noi iubim UTA,că UTA până la moarte și tot așa dar nu suntem dispuși să dăm 27 RON/meci sa avem locul asigurat indiferent de adversar și să ajutăm clubul.Dar ne-am învățat sa comentam aiurea și să băgăm de vină la orice.Nu demult jucam la Șiria…….poate ar fi cazul sa nu uitam

    0
    0
    1. Noi, vechii abonati, probabil in procent de peste 90% vom reinnoi.
      Problema e ca sunt foarte multi care si-ar fi facut din sezonul acesta si vazand scumpirea,majoritatea tot la biletele neatinse o sa ramana.
      Iar cu echipele mici tot cu 5-6000 de oameni in tribune o sa jucam.
      Asta daca nu ne vom bate pt play-off.
      Eu sper ca pana la inceperea vanzarii acestora sa putem aduce 2-3 jucatori de valoare incontestabila, ca sa mai creasca numarul noilor abonati.

      0
      0
      1. La saracia din tara sa nu fii asa sigur.Iti propun un pariu, 30 % vor renunta la abonamente si 10 % isi vor face abonamente noi (mai ales cei de la tara, care vor veni la Arad o data la 2 saptamani ).Per total – 20% abonati !

        0
        0
    2. Comparativ cu alte echipe si 27 lei /meci este mult.Prima etapa dupa pandemie, preturile la bilete au fost 15 lei/peluza, 30 lei / Tr.II, 40 lei /tr.1.Ala a fost meciul cu Farul.Apoi etapa a 3-a a venit FCSB si s-a ajuns la 30/peluza, 45/Tr.2, 60/ Tr1.Si asa a ramas.Culmea e ca abonamentele s-au scumpit dar biletele au ramas la acelasi pret , indiferent cu cine joci ! In halul asta , cu toate smecheriile, asocierile, vicleniile din cadrul clubului, pana la urma tot spectatorul fidel, fanul, ultrasul , iubitorul UT-ei este pagubit !

      0
      0
    3. Din pacate sunt foarte multe gratuitati la Tr.1 si VIP, tot felul de firfizoni, prieteni cu ziaristii, cu oamenii politici,cu cei din Administratia locala, cu Politia Locala, cu Politia, cu Jandarmeria, etc care nu ca nu ar avea bani, dar beneficiaza de invitatii din partea UT-ei.Acestia sunt vreo 300-500 de insi care au costurile suportate din banii abonatilor care sunt cu adevarat fani ai UT-ei.Culmea ca se mai si lauda ca ei au avut relatii si au intrat la meci fara bilet sau abonament.

      0
      0
  9. La combustibil, gaze, curent, alimente, etc scumpirile au fost si de 200% si toata lumea tace si aplauda! Daca abonamentele s au scumpit cu 40% toata lumea sare in sus si striga! Ciudata gandire, ciudati oameni!

    0
    0
    1. Da , ai dreptate, dar acele scumpiri pe care le-ai mentionat, te fac sa renunti la alte cheltuieli care nu sunt strict necesare, de ex. abonamentul la UTA.Punct.Altii au renuntat la automobil pentru bicicleta pe timp de vara, altii daca vor sa mearga in concediu renunta la abonament, etc.

      0
      0
    2. Ce combustibil , gaze, alimente imi baga cei de la UTA, de la stadion in scaunul de plastic prafuit ?Poate curentul la nocturna s-a scumpit , dar hotii care vand bere, racoritoare si apa la preturi de cinci stele, fara bon fiscal, si fara dop poate fac si aia 10 lei / jumate de litru de apa plata, 20 lei /bere fara alcool, etc.Iar noi fraierii cu UTA in sange de zeci de ani trebuie sa suportam toate astea ?Mi se pare o rusine aceste scumpiri la abonamente la UTA in plina criza financiara pentru toti oamenii de rand din Romania.Apropo la Cluj abonamentele la meci sunt la 1/2 fata de Arad , dar salariile sunt cu 50 % mai mari.Ce parere aveti dragi aradeni, ut-isti ?

      0
      0
  10. Preț la un abonament ar fi 100euro maxim să zicem un preț corect dar nu mai mult și la acest preț pt uni ar fi poate mare să nu înțeleagă lumea greșit nu că nu arda nu există posibilitatea financiară pt că este greu să scoți din buzunar 1200 lei odată . E zic că majoritatea oamenilor o să ia calea biletelor am bani mă duc n-am privește la TV. Sau să găsească o soluție cei din conducerea clubului . Mai bine scaune pline decât goale.

    0
    0
  11. Cred ca sunt printre cele mai scumpe abonamente din liga 1.
    Conducerea acestui club incearca sa stoarca de bani tot pe cei care până acum au susținut clubul, adica abonații.
    Dacă scumpeau abonamentele cu 100 lei, acordau reducere de 10 % pentru cei care si le reinoiesc, si dublau pretul biletelor , ar fi crescut nr abonaților iar la meciurile importante restul de bilete s-ar fi vândut oricum.
    Ceea ce a făcut conducerea clubului ii va întarata pe suporteri iar la primele eșecuri aceștia se vor manifesta impotriva echipei. Vor avea de suferit toți. Suporterii, jucatorii si chiar si slaba conducere a clubului.

    0
    0
  12. Probail s-au gândit că stadionul e prea mic si cererea e mare. Cam piperate…
    Normal ar trebui facilitate intrarea la suporteri muncitori care nu-si permit asemenea preturi.
    Ar fi mai frumos cu 5-6 mii abonamente mai ieftine decât cu 3000 mai scumpe.

    0
    0
  13. dacă au scumpit abonamentele să anunțe că biletul va fi 100 de lei pe meci indiferent de adversar, să vezi atunci coadă la abonamente , ca la motorină acu-s două luni😂😂😂 dar cine să o ,,gândeasca”? otilo sau șoni?

    0
    0
  14. Toți vrem performațe, dar când să contribuim și noi, o dăm din colț în colț.
    Nu spun că abonamentele sunt ieftine, sau accesibile, dar e printre singurele moduri prin care putem ajuta echipa.

    0
    0
  15. Nu am nici o treaba…si nu am doar un abonament…Prefer sa imi vina notificari de la curent,gaze decat sa renunt la UTA mea…Nu am lipsit la nici un meci de acasa,ba chiar am fost in privat,la multe deplasari,chiar si departe…Nu ma scot banii din casa,la fel ca si probabil pe nimeni dar la abonamente nu renunt…Problema ca primaria cere chirie pentru tot ce foloseste UTA,prin capusa Recons…Chirie si pe aerul care se consuma…Terenuri de antrenament,seniori,academie,indiferent care teren si in ce fel…Furnizorii au scumpit,la randul, lor serviciile…UTA ce poate sa faca?Plateste la randul ei majorat..O paine care a costat 2-3 Lei,costa acum 5-6 Lei…si multe altele…
    Si eu as fi ales in locul conducerii o politica financiara mai blanda privind siutatia bugetelor familiale,actualizate la viata de zi cu zi…Scump si putini prezenti sau mediu si stadion plin?As fi preferat maxim abonati constanti,decat platitori de bilete, din cand in cand,pe cum au chef sa vina la anumite meciuri.Banii rezultati,cred ca tot pe acolo ar fi fost…
    Raman la reinoirea abonamentelor mele…Nu critic spun acum,dar la sectorul VIP,au aparut niste personaje care nu au nici in clin si maneca cu UTA…Acum sa-i vad daca se mai incoarda si cer loje si locuri VIP…Daca eu am inghetzat la multe meciuri,la minus grade,recordul de minus 15,5grade cu Gazul,pot si ei…Ia sa-i vedem pe curajosii respectivi…Nu in abonatii constanti trebuie lovit ci in figuranti…
    Daca eu pot plati un pahar de suc la pretul a 2,5litri sau o apa simpla,la pret de sampanie,pot si ei…E ciorchine la protocol,la pomana…Acolo trebuie taiate cheltuielile fara rost…Exact celor care se afiseaza pe la stadion,doar sa vada lumea ca sunt prezenti…Fanfaroni de prost gust!Daca i-as intreba cine cu cine a jucat,nu au habar….

    0
    0
  16. Strategie gratis pt abonamente
    Preturi aceleași ca anul trecut pt toti noi sau vechi abonați
    Pachet Family 2 Adulți +1 copil gratis pana la 13 ani
    Pachet Family 3 Adulti+2 copii gratis pana la 13 ani
    Abonament Smart pt Elevi Studenți(25 ani) Pensionari(2000 lei) 50% reducere
    Abonament Fanatic Abonament Campionat+ Cupă pretul vechi la campionat + 100 lei Cupa
    Abonament Fanatic Contributor
    Pret vechi +200 lei Campionat+Cupa+ Amicale(3)
    Se pot si asocia tipurile de abonament Fanatic Family, Fanatic Smart,Fanatic Smart Family, Fanatic Family Contributor, Fanatic Smart Contributor pt cei care vor si Cupă si amicale
    Vechii abonatii primesc 1 fular UTA cadou, noii abonați 1 eșarfă UTA cadou.
    Garantat peste 5 mii de abonați!

    0
    0
    1. Da,o strategie ce ar fi de luat in calcul,poate cei implicati reflecta asupra ei,timp de gandire si actiune ar mai fi.

      0
      0
  17. Sper din suflet, ca managerii clubului UTA sa revizuiasca , pana la 1 iunie pozitia fata de costul abonamentelor , eventual sa comunice din start ca la meciurile cu CFR, FCSB, U.Craiova, Craiova 48, Dinamo/U Cluj, Farul, Petrolul, costul biletelor va fi intre 60 lei / peluza, 90 lei TrII, 120lei / Tr.I.Astfel la pretul actual al abonamentelor se va dubla numarul de abonati.Plus facilitati pentru familii (2 adulti, 2 adulti+1 copil, 2adulti+2 copii minori ).In caz contrar sunt sigur ca va scadea nr.de abonamente cel putin cu 25-30 %.

    0
    0
  18. Dragi UT-isti, noi cei care suferim pentru UTA, in sezonul 2021-2022 am castigat acasa in tur 1-0 cu Craiova , gol Antal, 2-0 cu Voluntari si 1-0 cu Craiova 48, din 8 jocuri acasa.In retur am castigat 1-0 cu Sepsi, 2-0 cu Clinceni, si 2-1 cu Mioveni.In play out am batut descultii de la Clinceni 3-0, descultii de la Gaz 4-0, pe Chindia cu 1-0 si pe Mioveni cu 1-0.Concluzie din 15 meciuri acasa in sezonul regulat am castigat 6 meciuri , iar in play-out am batut descultii de la Clinceni si Gaz (care practic nu se pun) si am batut chinuit pe Chindia si Mioveni cu 1-0.Deci eu vin la UTA ca sa-mi sustin favoritii, iar rezultatele sunt de tot rahatul , imi mananc nervii, timpul , ca sa ce ?As prefera ca acasa sa batem cu 2-0, 3-1, dar sa plec bucuros de la stadion.Ori la Arad este chiar invers.Te bucuri pentru un punct facut in deplasare la Cluj sau la Craiova, iar etapa viitoare vine si te bate acasa Gaz-ul, Argesiul, Chindia, etc.Si atunci tu UTA vii sa-mi ceri bani mai multi pentru abonament, ca sa vad ce, ca sa-mi stric glasul , etc.Meszar mai gandeste-te !

    0
    0
  19. Eu si multi colegi de-ai mei , vreo 25 care amavut timp de 2 ani abonament la T 2 am zis ca vom renunta ,cheltuielile cu gazul, curentul , alimentele, transportul au crescut , asa ca nu ne mai permititem abonament la acesti bani.Ne vom uita la TV.Multumim managementului UT-ei pentru aceasta stare de fapt.Haide UTA !

    0
    0
  20. Bai Meszar tu vrei sa iti bati joc de fanii pe care ii ai langa echipa ? Faceti abonamente la pret de care nu si le permite nimeni ?Vreti sa ajungeti ca Voluntariul, ? Bai Meszar , esti un gunoi fata de fanii, abonatii care te-au sustinut dela vremea pandemiei pana in prezent ! Du-i pe toti investitorii de pe lume si vei vedea ca fara abonati si fani vei fi ZERO BARAT !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button