Pariuri sportive, gaming și casino

De ce a rămas Kylian Mbappe la PSG? Care sunt perspectivele sale în capitala Franței





Dacă ești pasionat de pariere pe fotbal, cu siguranță știi că printre cele mai sigure pariuri pe care poți să le plasezi sunt acelea pe Kylian Mbappe. Tânărul francez este o adevărată mașinărie de goluri. Este deja campion al Franței, campion mondial și finalist de UEFA Champions League. Dar nu câștigător de UEFA Champions League. Pare evident că un transfer la Real Madrid ar fi crescut șansele ca francezul să câștige Champions League, însă în cele din urmă Mbappe a ales să rămână la PSG, ceea ce poate să pară o decizie cel puțin ciudată dacă nu analizezi mai atent situația.

Cu toate acestea, există destule motive pentru care Mbappe ar rămâne până la urmă în capitala Franței

  1. Este încă tânăr

Kylian Mbappe are doar 23 de ani, iar acesta este, poate, cel mai important detaliu care trebuie știut. La această vârstă fragedă a reușit deja să bifeze niște borne extraordinare: numeroase titluri în Franța, un Campionat Mondial câștigat, o finală de UEFA Champions League. Ideea este că Mbappe nu se grăbește nicăieri, timpul este de partea lui. Chiar dacă nu joacă în cel mai puternic campionat din lume, are ocazia să își arate clasa în UEFA Champions League și este deja considerat de mulți cel mai bun fotbalist din lume, chiar și jucând în Ligue 1. Poate să plece fără probleme la un alt club în 3-4 ani.

       2.  Este acasă

Pentru cineva tânăr ca Mbappe, mediul este foarte important și faptul că locuiește în orașul natal, unde are toată familia și toți prietenii face ca o astfel de decizie să fie ușor de înțeles. Mbappe joacă fotbal mult mai bine atunci când este liniștit, iar Parisul este orașul de care are nevoie acum în viața lui.

      3.  Banii

Sumele sunt amețitoare. Mbappe va primi patru milioane de euro pe lună și a primit la semnătură 110 milioane de euro. Astfel de condiții financiare fac orice refuz aproape imposibil. Nu avea de ce să plece în acest moment când poate la fel de bine să mai rămână doi, trei ani în care să adune sume importante în cont și apoi să joace oriunde își dorește. Pare puțin probabil ca Real Madrid să fi renunțat de tot la el, iar madrilenii au toate șansele să revină pentru Mbappe peste câteva sezoane.

        4.  Poate câștiga UEFA Champions League și cu PSG

PSG rămâne unul dintre cele mai puternice cluburi din lume și poate câștiga oricând UEFA Champions League, dovadă că au ajuns deja în finală. Cu un antrenor care să poată gestiona un vestiar complicat totul va fi posibil. Tocmai de aceea, dacă va veni Zinedine Zidane în această vară, șansele ca Mbappe să câștige Champions League în sezonul viitor cresc considerabil, fără îndoială.

Așadar după cum se poate vedea decizia lui Kylian Mbappe de a rămâne în continuare la PSG este una cât se poate de rațională, iar tânărul francez nu va regreta, mai ales din punct de vedere financiar.

 

sursa foto: unsplash.com



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button