Șoimii Lipova

Lipova și-a ales noul antrenor, poate cel mai mare rival arădean din ultimele sezoane! Pop: „Nu renunțăm la gândul de a juca în Liga 2-a!”





Mariajul de 6 ani și jumătate dintre Flavius Sabău și Șoimii Lipova s-a încheiat cu trei etape înainte de finalul stagiunii, când prezența pentru un loc la barajul de promovare în Liga 2-a era deja compromisă. Antrenorul de 37 de ani a și optat imediat pentru o altă divizionară terță, Unirea Ungheni, în județul Mureș, iar conducerea grupării de pe Mureș a asigurat interimatul cu Marius Ciubăncan, Norbert Polgar și Cătălin Bujor. Aceștia au obținut 5 puncte din 9 posibile pe finalul stagiunii, însă președintele Radu Pop era – oricum – decis să meargă pe mâna unui alt „principal”, cu ceva mai multă experiență.

Pop: „Vrem să câștigăm seria și credem că, împreună cu <<Știli>>, vom putea”

Și după câteva discuții l-a și identificat în persoana lui Adrian Abrudean, poate principalul rival arădean al lipovanilor din ultimele sezoane, din postura antrenorului celor de la Crișul. Cele două formații s-au bătut mereu în ultimii ani pentru pozițiile înalte, nu mai departe de anul trecut ajungând braț la braț la barajele de promovare în Liga 2-a. Ambele au pierdut semifinalele cu Cisnădie și Șelimbăr, iar în sezonul recent încheiat s-au bătut din nou până la final pentru primele locuri, pe care, până la urmă, le-a pierdut în fața lui CS Dumbrăvița și CSC Ghiroda și Giarmata Vii. „A fost o alegere grea, pe piață sunt mai multe nume importante la nivelul Ligii a 3-a, poate chiar și a doua. Până la urmă, am ales un tehnician care în ultimii ani a dovedit că poate obține rezultate foarte bune, indifent de lotul pe care-l are. Ne propunem să continuăm ce am început la Șoimii, vrem să câștigăm seria și credem că, împreună cu <<Știli>>, vom putea. Ne dorim mai mult decât am realizat până acum, nu renunțăm la gândul de a juca la un moment dat în Liga a 2-a. Ne reconstruim lotul, vedem ce achiziții vom putea face și ne pregătim de noul sezon. Undeva la început de iulie va fi reunirea, avem nevoie de 7 săptămâni pentru a pregăti cum trebuie sezonul următor”, afirmă Radu Pop, președintele celor de la Șoimii Lipova.

Abrudean: „Este o nouă provocare pentru mine, îi asigur pe toți susținătorii echipei că voi fi dedicat 100%”

Adi Abrudean s-a despărțit zilele trecute de Crișul după 4 ani de jumătate și îl înlocuiește, practic, pe Flavius Sabău, cel pe care l-a avut „secund” la Ineu și Sebiș. „Vreau să le mulțumesc celor din conducere, președintelui Pop, că s-au gândit la mine. Este o nouă provocare pentru mine pe care de abia aștept să o încep. Îi asigur pe toți susținătorii acestei echipe că voi fi dedicat 100% cum am fost peste tot și – bineînțeles – că-mi doresc să avem rezultate cât mai bune și să ne îndeplinim obiectivele pe care le vom avea. Voi colabora cu Norbert Polgar, care va fi preparator fizic și antrenor secund, cu antrenorul de portari, Cătălin Bujor,  cu analistul Mădălin Popa și Claudiu Trif, ca și delegat. Mă reîntâlnesc și cu Ciprian Pătroi, cu care am colaborat deja și la Crișul. În săptămânile care urmează vom evalua lotul de jucători, vor fi câteva despărțiri și noi achiziții, cum este și normal”, ne-a declarat noul antrenor al „șoimilor”.

Victor Prună s-a despărțit deja de lipovani și va ajunge, probabil, la Unirea Ungheni, care l-a ofertat și pe Adrian Suslak. Totodată, juniorii Abel Popa și David Ciubăncan ar putea face pasul la Liga 2-a.









10 comentarii

  1. Nu comentam,pentru ca se va supara @Lucian din nou pe mine,asa ca ma abtin…Nu ma intelege ca tin cu toate echipele din judet,incepand de la juniori…Lucian nu vrea sa inteleaga nici in ruptul capului,ca in loc sa se ajute intre ele,se saboteaza reciproc…Toate urarile de bine!

    0
    0
  2. Raman la ideea ca domnul Radu Pop,cu toata stima si respectul considerat,a gafat in multe privinte…Foarte multe…dar no coment,la o adica…Succes!

    0
    0
    1. De ce nu vrei sa te intalnesti cu mn la o cafea, ceai, apa, suc ca la bere merg amicii (prietenii) si sa vb civizat. Poqte chiar am gresit, poate am ce invata ceva si de la tn . Hai fi barbat ca doar nu ma duc sa ma cert. Mergem sa discutam.

      0
      0
  3. Știlli poate face minuni indiferent de lot??? Poate obține rezultate indiferent de lot???
    Wow! SuperȘtili!!! Succes!

    0
    0
    1. a obtinut deja rezultate cu loturi mai subtiri … acum va avea pe mana un lot puternic si obiectiv indraznet … succes Stili, arata-le tuturor ce poti, acum ai cu cine si ai cu ce

      0
      0
    2. Nu trebuie sa fi ironic. Da chiar a obtinut rezultate bune cu loturi mai slabe decat al altor echipe. Asa ca ….nu vad dc nu ar putea face lucruri mai bune cand are la dispozitie jucatori cu o calitate superioara.

      0
      0
  4. Bună alegere Lipova! Abrudan e un antrenor foarte dedicat meseriei, dacă nu va fi poli Timișoara în liga a treia, atunci cred că Lipova va promova!

    0
    0
  5. Bun venit Stili. Multa bafta si daca puteti castigati campionatul si chiar promovati. Ca dupa vedeti ce va fi. Voi sa va faceti treaba.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button