Gloria LT Cermei

„Sămădăii” au tras concluziile sezonului la Crama MaxiMarc, discuțiile cu Todea rămân deschise!





Gloria Lunca Teuz Cermei a încheiat sezonul cu rezultatul maxim, ocuparea locului 5 în seria a 8-a a Ligii a 3-a, primul din play-out. „Sămădăii” au câștigat ultimul derby arădean al stagiunii, 5-2 cu Ftontiera Curtici și a trecut peste Pecica, formație ce a cucerit un singur punct în returul play-offului.

Ieri, cermeianii au tras, oarecum, concluziile campionatului într-un cadru special. Cristi Todea, elevii săi și conducerea clubului au fost oaspeții Cramei MaxiMarc deținută de Marius și George Țucudean. Înainte de a degusta vinurile casei și a servi masa, „roș-albii” au avut parte de un tur complet al cramei.

Lângă președintele Petre Bulza s-au aflat și doi dintre cei mai importanți susținători ai echipei, Sandu Leah și Ovidiu Laza, făcându-se deja planuri pentru sezonul ce vine. „Le mulțumesc tuturor pentru sprijin, de la Primăria Cermei până la sponsorii noștri inimoși, am terminat, zicem noi, bine un nou sezon în Liga 3-a. Nu ne dăm bătuți, deja facem strategia pentru la anul, am discutat și vom mai discuta cu jucătorii pe care ni-i dorim în continuare la echipă, cam toți pe care am contat și în acest sezon. Avem o discuție deschisă și cu antrenorul Cristian Todea, el ne-a cerut ceva și noi ne zbatem să-i facem pe plac. Totodată, vrem să păstrăm relațiile bune cu UTA, suntem dispuși să le oferim juniorilor clubului șansa să crească la Cermei, într-un mediu bun și jucând într-o competiție utilă pentru ei la 16, 17 ani”, ne-a declarat Petre Bulza.

„Sămădăii” vor intra în vacanța de vară la finalul acestei săptămâni, reunirea fiind programată pentru mijlocul lunii iulie.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button