UTA Arad

De mâine, clubul UTA reînnoiește abonamente și online! Prima zi a campaniei – mult peste așteptări





În ciuda prețurilor considerate ridicate de o mare parte a suporterilor UTA-ei, vechii abonați au ținut să-și rezerve din timp locul pe arena „Francisc Neuman” și pentru stagiunea ce vine. Ieri, pe 1 iunie, „oficiali” din cadrul clubului arădean susțin că s-au reînnoit cu 80% mai multe abonamente decât în prima zi a campaniei din vara trecută. Pentru ca lucrurile să meargă și mai bine, clubul le oferă, de mâine, posibiltatea fanilor fideli, să-și rezerve din timp locurile și online.

”Începând din data de 03.06.2022 (vineri) până la data de 15.06.2022 (miercuri) se pot reînnoi abonamente și online.

Pași de urmat:

Trimiteți pe whatsapp la numărul de telefon +40722304175 următoarele:

  •  poza abonamentului pe care doriți să îl reînnoiți și pe care îl aveți în posesie
  • numele și prenumele titularului

După verificarea datelor furnizate, veți primi informațiile necesare pentru plată.

Cardul (sau cardurile) dumneavoastră va fi activat fără a mai fi nevoie să vă prezentați fizic la Arena ”Francisc Neuman”! – informează UTA.

Locurile vechilor abonaţi sunt rezervate până pe 17 iunie, după care vor fi scoase la vânzare la liber. Preţul abonamentelor sunt următoarele: Peluza „Iosif Petschovszky” – 400 lei; Tribuna II „Ladislau Brosovszky” – 600 lei; Tribuna I „Coco Dumitrescu” – 800 lei; Area VIP reamenajată cu scaun exterior – 8000 lei; Area VIP reamenajată cu scaun interior – 4000 lei. Se acordă o reducere de 10% pentru posesorii de abonament din sezonul 2021/2022.









8 comentarii

  1. Doamne ajuta,ma bucur enorm!Bat multi din gura dar atunci este de ajutat si de sustinut UTA noastra,multi eroi dupa razboi…
    Totusi un mic amendament,as crede…Ca exista reduceri pentru copii de pana in 13 ani,corect…Ar trebui si pentru pensionari acelasi lucru,pe baza tichetului de pensie,alaturat buletin(Pensionarii nu au Carti de identitate)..Sunt foarte multi care sustin echipa si clubul,culorile, de pe vremurile anilor de glorie,inca prezenti in tribune..Pensionarii au viata grea,abia isi cumpara medicamentele si isi duc traiul lunar…Nu glumesc,cunosc zeci de ei pe care ii vad prezenti mereu la toate meciurile,nu doar din cand in cand…I-am vazut pe Motorul,atat inainte de mocirle cat si pe sintetic,i-am vazut si la Siria.Ajungi sa te saluti la un moment dat,cei care ne vedem mereu in orice situatie..Cald,frig si indiferent de adversar..
    Nu stiu,nu ma bag…Abonamente multe inseamna bani faptici din start!Palpabili..

    0
    0
      1. Nu,nu au,daca nu stiai…Cand au implinit o anumita varsta,carnetelul buletin,le ramane pana cand le mai foloseste doar la actele de ingropaciune..Ai vrea sa fi satiric dar esti doar un trist…Ai parinti pensionari care isi numara banii din pensie si o asteapta pe urmatoarea?

        0
        0
  2. Cel puțin cu 300 de lei ar fi trebuit să fie mai scumpe abonamentele( tribuna și peluza) . Iar biletele , preț unic 120 de lei. Doar s-au scumpit toate?

    0
    0
    1. Tu cate abonamente ai,eroule?Cate bilete ai platit,daca nu ai?Stii macar ce numar de tramvai te-ar duce spre stadion?Nu prea as crede..:-)))

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button