Șoimii Lipova

Lipova l-a dat pe David Ciubăncan la Poli Iași: „Are toate șansele să ajungă în Liga 1!”





Vara și transferul pentru Șoimii Lipova din rândul jucătorilor tineri. După Dennis Rusu, la CFR Cluj, formația de pe Mureș l-a transferat și pe David Ciubăncan la Poli Iași. Atacantul de 18 ani a susținut probe de joc la gruparea din Copou în iarnă, moldovenii l-au ținut sub observație și acum au bătut palma cu conducerea „șoimilor”. Evident, un rol important în realizarea tranzacției l-a avut și tatăl fotbalistului, știindu-se faptul că Marius Ciubăncan a evoluat pentru ieșeni în urmă cu 15 ani.

Până una alta, Radu Pop e mulțumit de afacerea făcută cu Poli, chiar dacă suma încasată la semnarea actelor e mai degrabă simbolică. „David Ciubăncan este jucătorul Iașiului. Am reușit să vindem în condiții bune un nou jucător care mai poate crește și care la Poli are toate șansele să ajungă în Liga 1. Am primit o sumă la semnarea contractului și vom mai primi alți bani dacă promovează în Liga 1 și mai apoi dacă va juca un număr de meciuri în Liga 1. În plus, ne-am și păstrat un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Îi mulțumim lui David pentru ceea ce a făcut la Șoimii în cei doi ani. A marcat vreo 10 goluri la echipa mare, iar la echipa a doua și juniori are vreo 40 de goluri. Îi dorim mult succes la Poli Iași!”, a transmis președintele lipovanilor.

Pop: „Deschidem un ciclu cu noul antrenor și țintim sus, foarte sus!”

În altă ordine de idei, Lipova încearcă să se miște repede pe piața de transferuri, ținând cont și de faptul că Dan Stupar nu va sta nici el cu mâinile în sân și va dori să-și asigure, cât mai repede posibil, jucătorii pe care se va baza în noul sezon la Crișul Chișineu-Criș. „Vineri seara am avut o întâlnire între conducători și tot stafful tehnic și am început să schițăm echipa cu care vom începe noul sezon. Avem în vedere câteva achiziții importante, dar vor fi și ceva despărțiri dacă vom semna cu cine ne dorim. Sperăm să avem concretizate primele mutări chiar săptămâna viitoare. Vrem să împrospătăm lotul în toate compartimentele, ne pregătim de un nou ciclu, cu un tehnician care vrea performanță și țintim sus, foarte sus”, a mai afirmat Radu Pop, care la începutul săptămânii a oficializat numirea lui Adrian Abrudean ca antrenor al Lipovei.

FOTO: Costel Șerban









2 comentarii

  1. La UTA e Miculescu senior, la LIPOVA e Ciubancan senior, la națională e HAGI senior, deci viitor de aur fotbalul românesc are!!! Ura!

    0
    0
  2. Uitasem de EDWARD Iordănescu care are și el un tată celebru… Așa mere la noi! Sau și de aia nu mere nimic!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button