UTA Arad

Utistul Vukcevic a marcat primul său gol pentru naționala Muntenegrului chiar împotriva României: „Mai bucuros pentru victorie decât pentru reușita mea!”





România a arătat foarte rău la debutul în Liga Națiunilor și a pierdut cu Muntenegru, scor 0-2. Al doilea gol al gazdelor a fost marcat de utistul Marko Vukcevic, aflat la primul său gol la naționala pentru care evoluează.

Intrat în minutul 79 pe teren, în locul mijlocașului lui Lazio, Adam Marusic,  fundașul de bandă al „Bătrânei Doamne” a punctat în minutul 87. Radunovic a profitat de gafa lui Chiricheș, a centrat pentru Mugosa, șutul acestuia a fost respins de Niță până la Vukcevic (foto, cu numărul 4, în centrul imaginii) care a finalizat faza din 8 metri.  „Tricolorii” antrenați de Edward Iordănescu au trimis un singur șut pe poarta adversă, prin fundașul Rus, în cel de-al cincilea meci de prelungire. Celălalt gol al Muntenegrului a purtat semnătura lui Mugoša, în minutul 66.

M. Vukcevic: „România are jucători de calitate pe care dacă i-am fi lăsat să joace nu am fi avut nicio șansă”

Vukcevic nu a fost singurul fotbalist din Liga 1 care a evoluat azi împotriva „tricolorilor”, ci pe teren a apărut, tot spre final și Radunović, de la FCSB. La final, apărătorul dreapta al arădenilor a lăudat destul de mult naționala țării în care joacă în campionat. „România are jucători de calitate pe care dacă i-am fi lăsat să joace nu am fi avut nicio șansă, am jucat un meci perfect. Mă bucur că am câștigat și că marcat primul meu gol pentru echipa națională. E puțin ciudat, într-adevăr, că am dat primul meu gol pentru Muntenegru împotriva naționalei României, iar eu joc în Liga 1. Oricum, mă bucur mai mult pentru victorie și mai puțin pentru golul meu. Totul se joacă în această grupă, România are jucători de calitate, azi au lipsit patru dintre ei. Au pierdut azi, dar rămân una dintre echipele bune din această grupă. Într-adevăr și nouă ne-au lipsit fotbaliști importanți azi, dar avem un grup bun și la noi acasă e cam greu să câștigi. Jucăm agresiv, luptăm și avem și fanii alături”, a declarat Marko Vuckevic la flash-interviuri.

Formații:

MUNTENEGRU: 1. Mijatović – 7. Vešović, 5. Vujačić, 6. Tomašević-cpt., 2. A. Vukčević – 23. Marušić (4. M. Vukčević, 79), 20. Raičković (19. Šćekić, 79), 10. Janković (18. Savićević, 84), 16. Jovović (8. D. Božović, 56) – 17. Hakšabanović (3. Radunović, 84) – 9. Mugoša. Selecționer: Miodrag Radulovic

ROMÂNIA: 1. Niță – 2. Rațiu, 6. Chiricheș-cpt., 17. Rus, 11. Bancu – 18. Marin (8. Cicâldău, 78), 3. Cristea (5. Crețu, 13), 14. Olaru (10. Maxim, 46) – 9. Ivan, 19. Tănase (7. Alibec, 65), 13. Mihăilă (23. Mitriță, 65). Selecționer: Edward Iordănescu

În celălalt meci al zilei din această grupă, Finlanda și Bosnia au remizat, 1-1. Marți, de la ora 19, Muntenegru va juca în Finlanda, iar de la ora 21:45, România va evolua la Zenica, împotriva Bosniei.

FOTO: gsp.ro









16 comentarii

  1. Felicitari Vukcevici!Bravo!Tin cu romanii dar ma bucur mai mult pentru un jucator al UTA-ei,indiferent de nationala..Poate in sfarsit va vedea un antrenor(Poenaru) ca Vukcevici,la nationala sa,joaca mult mai sus decat la noi..Si mereu dublat,niciodata iesit in faze de atac fara ca un altul sa vina imediat in spatele sau..Priviti doar fazele de urcare ale lui Vukcevici,in putinele minute jucate,inclusiv la golul marcat.Imediat fundasul central isi largeste banda de actiune…Ca sa nu mai vorbim de gol cu piciorul stang din prima atingere,fara alta potrivire,fara pas in plus spre piciorul de baza…Inca odata felicitari!Bravo si lui Chiriches,posibil jucator de baza pe la In(Voluntari) sau pe langa Sapunaru…Nici o diferenta…:-)))

    0
    0
  2. Ce adunatura de tristete.Asta numim noi natioanala?In afara de vreo 2-3,restul nu ar avea ce cauta pe acolo…Nici macar din greseala…Se joaca doar pe jucatorii impresarilor consacrati,aciuaiati,pe teme dictate de la varf…Ai putea sa joci cu zeci de altii dar banul,comisioanele si propaganda este la loc de frunte…Plus numirile pe politic…Ce adunatura de coldusi ratati,infumurati.Mitrita ar trebui trimis la miniaturi in campionat de pitici si de fapt absolut toti jucatorii Craiovei nu ar avea ce cauta la nationala…sau cel putin nu de baza… Iar o vom fura cu Gibraltrar,Malta,in cazul ca…Nu joci nimic,ca si pe maidanele copilariei…
    Multumim Burleanu,Stoichita,Gino,Vassaras.Este rezultatul plantatiei…Cei mai buni conducatori al fotbalului romanesc…Niste nulitati care isi ingrasa conturile,luna de luna.Jenant!Nu urna a 3-a ci cel putin a 4-tra vom fi…in cazul ca faci fata cu Bosnia,Finlanda…Si ne bat si aceia,lejer…Ne-ar bate si Siri Lanka,Karaganda,Bangladesh…De fapt oricine…

    0
    0
  3. Naționala e varză murată pestrecută… Joc fără nici o idee, ritm sau rimă. Prezentul ei este macabru. Viitorul apropiat se arată sumbru. Plumbul din picioarele jucătorilor prezenți pare că va fi acolo veșnic. Indolența jucătorilor e de coșmar! Tata Puiu încă se mai freacă la ochi… Fiul Edy habar n-are cu ce se mănâncă fotbalul. Credeam în „era Daum” că nu s-ar putea mai rău… Totuși, cum de s-a putut ajunge la așa dezastru? Cum?

    0
    0
  4. La națională, de la probleme de idei și selecții, s-a trecut la probleme de,, stat în ghete „. Iordănescu jr., mai aproape cu un pas de categoria luzer cu carnet traficat. Poate încearcă și băiatul lui Piturca.! Mirare și pe fetzele adversarilor. Pana la dezbateri tehnice reale , ar trebui dărâmata,, cosmelia” federala care impune o școală de antrenori cu principii de la oina și sistem divizionar A, inspirat de la biliard. Oconstructie strâmbă, da actori strâmbi.!

    0
    0
  5. Bravo Marko, postul de fundaș dreapta nu e pentru tine!
    Ar trebui să joci la mijloc, unde dai randament maxim, nu în apărare unde nu știi să tatonezi și să blochezi centrările.
    Cel mai bun jucător al Muntenegrului a fost …Chiricheș, care nu mai are ce căuta la naționala României, gafează tot mai des.
    Ungaria a învins Anglia, noi pe cine învingem?!
    Sperăm ca UTA să ne facă fericiți, că naționala…

    0
    0
  6. Felicitari VUKCEVICI !!! Muntenegru,a castigat un meci cu Romania,o echipa cu niste jucatori plini de ei cu fite si cand intra pe teren, sunt praf si pulbere !!! Sa nu ai tu o ocazie de gol tot meciul ?Urmatorul meci in Bosnia ,dinou oa i-a pe coaja, locul 4 scrie pe Nationala Romaniei pt. ca, nu ai cu cine juca. BOLONI ,nu a fost bun, i-au gasit fel de fel de motive, s-au laudat astia de la FRF cu Iordanescu jr. si uite rezultatul.

    0
    0
  7. Dragilor, de acuzam echipa națională? De ce nu ne uitam și în propria ograda interna? Fraților, echipele de club din România, au ajuns sa se facă de ras și în Europa. Uitați-vă la meciul Stelei din Kazahstan. Etc. Problema este alta. Mentalitatea. Din păcate, romanul (rămas în tara) este arogant, prost, a-tot-știutor, incompetent, etc. Asadar, nu mai arătați cu degetul, ăștia suntem noi, ăștia rămași în tara. Cei cu motivație și spirit romanesc, sunt plecați.

    0
    0
  8. Ete na , acuma ai inceput sa jignesti romanii care au ramas in tara ?! Cum poti tu sa generalizezi toata tara ? Pai atunci , tu care traiesti in tara asta , cum te consideri ? Nu , problema este ca, toate Primariile din tara ,au inchis toate scolile din tara, unde pe vremuri copii veneau in curtea scolii si jucau fotbal de mama focului, acolo se descoperau adevaratele talente,de acolo au rasarit multi jucatori de valoare in fotbalul Romanesc. Acuma, se duc decat la cate un antrenament la clubul respectiv ceea ce nu este indeajuns pt a ajunge un fotbalist adevarat !!!

    0
    0
  9. Chiar dacă supăr pe uni văzând cum joacă România aseară,mi-am dorit reușită pt Vukcevicu….bravo Vukcevici si jocuri bune la Uta

    0
    0
  10. multumim Chiricheș că ai crescut cota lui Marko! păcat că anul viitor muntenegreanul nostru va pleca liber de contract probabil lângă Radunovici la fcsb… sau poate Meszar ii prelungeste acum contractul ca lui Miculescu! rau a ajuns fotbalul românesc dacă in meciuri cu Georgia si Muntenegru luăm 4 si nu marcam niciunul! Iar ungurii bat Anglia!!! și câștigă cupele din românia si campionatele la juniori!!

    0
    0
  11. Foarte bine, mă bucur pentru el, UTA mi-e mult mai aproape de suflet decât adunătura aia de cocălari impotenți numită națională.
    Nu vreau să jignesc pe nimeni dar să urmărești meciurile așa zisei naționale mi se pare că duce puțin a sindrom stockholm.

    0
    0
  12. Nu avem echipă. Chiar nu avem ce să băgam mai bun. Să zicem ca Hagi, Man sau Stanciu ar fi adus un plus, dar nu cred că ar fi contat.

    Absențele muntenegrenilor au fost mult mai grele.

    Iar lipsa noastră de valoare se vede și la nivel de echipe de club, unde the elimină echipe din Albania, Georgia ori Kazahstan.

    Tot că măsură a (non)valorii, cu o zi înainte echipa U21 a luat un 2-0 fără drept de apel, de la Georgia.

    Viitorul e tot mai cenușiu. Dar noi refuzăm să acceptăm asta și ne mințim în continuare cu tot felul de perle de prin Liga 1, ca mai apoi să ne mirăm când dăm cu capul în fiecare gard sau gărduleț ieșit în cale.

    0
    0
  13. Aci e vorba de Vukcevici! Nu de plans dupa nationala pacii! Bravo Marko! Sa prindeti podiumul ligii si macar meciurile de calificare in grupele europene! Si sa…. ramai la UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button