UTA Arad

UTA rezistă ofertelor pentru câțiva dintre jucătorii săi





Conducerea clubului UTA și Ilie Poenaru lucrează pentru completarea lotului, însă trebuie să reziste și câtorva oferte pentru jucătorii săi. Din informațiile noastre, nu mai puțin de patru fotbaliști au ajuns pe lista de achiziții a altor cluburi din țară și străinătate, fără – însă – ca sumele oferite să îi dea pe spate pe „oficialii” arădeni.

Toți cei trei mijlocași ofensivi titulari au fost ochiți de alte grupări, de la dreapta la stânga, David Miculescu, Delsley Ubbink și Philip Otele. Însă, Poenaru nu concepe să se despartă de vreunul dintre ei, mai ales la banii pe care UTA i-a primit, deocamdată, în schimbul lor. Și pentru Marko Vukcevic sunt ceva sirene straniere, ce s-ar putea chiar intensifica după golul fundașului în tricoul naționalei Muntenegrului, contra României.

De astăzi într-o săptămână, „roș-albii” se întorc la treabă, iar lotului îi mai lipsesc cel puțin doi fundași, unul central și celălalt de bandă stânga, doi mijlocași, unul central și o „aripă” și un atacant.









59 comentarii

    1. Lui Otele daca nu-i prelungesc contractul inca de acum o sa-l pierdem gratis. Ubbink cu un varf meserias si lasat mai liber in teren ar da un randament mult mai bun. Pe Miculescu l-as da cu 1 milion de euro. Nu stiu daca mai poate creste mult,desi e tanar.

      0
      0
      1. V-aș alege în locul antrenorului sau în conducerea clubului dar va-ți propus dumneavostră domnul Cornel ! Fanii doresc rezultate iar cei responsabili trebuie să le ofere cu ce au !

        0
        0
      2. Ubbink, la Trencin, acum 4 ani, a avut 16 assisturi si 7 goluri intr-un sezon.
        Lipsa unui atacant veritabil & Badea l-au nenorocit …
        Sper ca toti 3 amintiti mai sus, impreuna cu Keseru & Poenaru, sa explodeze anul acesta !

        0
        0
      3. Cornele, Miculescu a avut ofertă de 1,5 milioane de dolari și nu a dorit jucătorul să plece!
        După spusele lui Călin lipsesc 5 jucători, doi fundași, doi mijlocași și un atacant!
        Pe Paul Iacob l-am pierdut datorită impresarului care a fost jucător la rapid.
        Să sperăm că nu vom aduce iar pe ultima sută de metrii ce a rămas pe piață și pățim cum am pățit cu Dangubic!

        0
        0
      4. Stai molcom…Otele are contract pana in 2024…Daca intre timp pleaca,va pleca pe bani…buni…Depinde si de el,la o adica…Putzin mai disciplinat tactic,o pregatire fizica perfecta si Poenaru nu este pacifistul si filozoful Badea,antrenorul pacii si gandirii prezumtive la care strigau tribunele ce sa mute…Asa sper,cel putzin…(Scuze ca nu reusesc sa scriu „putin”cumva,gramatical….Daca scriu fara litera Z suna a ceea ce nu as dori…Putin…Daca adaog litera Z,iar acolo ajung…Sper ca esenta s-a inteles..:-)))

        0
        0
  1. Eu l-as da de urgenta pe David Miculescu,daca s-ar incasa pe el 1,2 milioane de euro.In locul lui as miza pe un tanar atacant etiopian de perspectiva, care evolueaza in nationala Etiopiei,are 22 de ani si este golgeter la echipa lui de club ,Ethiopia Bunna ,care ar putea veni liber de contract. Dupa un sezon de Liga 1,cu o evolutie buna ,cu goluri si assisturi,UTA ar primi din start 5 milioane de euro.Numele lui……Abubeker Nasir…..

    0
    0
    1. Salut. Nassir este un mijlocas ofensiv mai mult. Calitati tehnice si fizice decente. Ii lipeste cultura tactica dar este un jucator interesant. Clubul stie atat de el cat si de altii asemanatori.

      0
      0
    2. Salut.
      Nasir este mai mult un mijlocas ofensiv. Calitati tehnice decente. Intradevar e un jucator interesant pentru contextul in care se afla.
      Din pacate nu e jucator liber. Este jucatorul celor de la Ethiopian Coffee imprumut de la Mamelodi Sundowns.
      Clubul stie atat de el cat si de alti jucatori de perspectiva.
      Din pacate in realitate lucrurile nu functioneaza ca la Football Manager(pentru ca de acolo stii probabil jucatorul in cauza) iar jucatorii nu se pot transfera atat de usor si nu se pot vinde cu sume atat de mari. Iti trebuie un context de performanta sportiva si economica sa poti tine jucatori si apoi vanduti contra unei sume mai mari.
      Succes

      0
      0
    3. Lui Abubeker Nasir, gazonul UTA-ei i s-ar părea masă de biliard, dacă vizionăm pe You Tube, pe ce iarbă joacă.
      Să se bată palma investitorii și să se aducă FOTBALIȘTI!
      TIC-TAC, timpul trece și se va ajunge să transpunem în realitate unele picturi ale spaniolului din secolul al XVIII-lea, Francisco Goya în care se lasă locul instinctului, haosului, dezordinii, arbitrariului, fricii.
      “Somnul raţiunii naşte monştri”!
      Forza UTA!

      0
      0
  2. Miculescu ar fi singurul pe care l-aș lăsa să plece pentru o sumă in jur de 1 milion, in rest aș spune pas.
    Otele are potențial , poate crește enorm in următorul an, sper că cei din conducere să facă ceea ce trebuie in ceea ce privește contractul jucătorului.

    0
    0
  3. Ubbink ăla e o putoare de fotbalist, chiar nu inteleg ce vedeti la el, mai il puneti si capitan! dă o pasă bună pe meci si apoi dispare total din joc!

    0
    0
  4. Da unde este varful ala de atac care da gol dupa gol ? Lasa mai moale cu vanzarile,incheiele contracte pe 2-3 ani, si adu varfuri care sa o bage in poarta !Nu va mai zgarciti cu jucatorii de valoare !Si mai aduceti si altii chiar daca costa un pic mai mult.Decat lot cu 30 de jucatori no-name si fara valoare , mai bine un lot de 22-24 de jucatori pe care sa te potibaza oricand !

    0
    0
    1. Aceasta ar trebui sa fie directia – lot de 22 de jucatori pe care intr-adevar antrenorul ii vrea si crede ca sunt apti de performanta – iar in caz de accidentari, cartonase etc. se pot da sanse de afirmare juniorilor din pepiniera proprie.
      Daca se completeaza lotul pana la 28 de jucatori cu alde lituanieni si expirati atunci in caz de accidentari etc. acestia automat iau sansele de afirmare ale juniorilor… ca doar clubul ii plateste…

      0
      0
  5. Titlul pulii .La ce rezista UTA, cand nu e in stare sa aduca un atacant veritabil ? Keseru e la cantecul lebedei , la 36 ani ce sa mai faca ?Si din saracia care o mai avem mai vreti sa vindeti ?Ca pei ceilalati i-ati dat liber de contract !

    0
    0
      1. Investitorii s-au cam ascuns in perioada de vacanta de la club.Surle si trambite, discutii avansate cu maestrul Meszar, pasi inainte, dar noi muritorii de rand nu auzim nimic despre UTA noastra, eventual sa mai dea dintre jucatorii pe care ii are pe langa cei pe care i-a dat liberi de contract, dupa ce i-a platit degeaba 1-2 ani de zile.

        0
        0
  6. Hooooo! Da….extremisti mai sunteti! Da-i,….. ba nu-i da! Is super,……ba nu-s super! Aveti rabdare sa vedem echipa la lucru!! Din cate vad se incearca o intarire a lotului …. inclusiv ca varsta, ca experienta, ca si personalitate! Daca la anu pe vremea asta suntem intr-o pozitie de pregrupe europene, intelegeti ca nu putem participa cu lotu asta…. chiar intarit acuma! Asa ca lasati…… profesionistii sa isi faca treaba…… noi sa ne bucuram de echipa….. si de joc….sper!

    0
    0
  7. Conducerea sa ii vindeți pe toți care au oferte sa faceți bani sa va acoperiți șmecheriile și dacă retrogradan nu I probleme sa fie băieții de la PNL cu bani la zi dai dracu de suporteri ca ii mai păcălim o data ca de transferat vad ca numai juniori de la Mediaș care au trecere la poenaru ca ai noștri au râie și elefanți gen keseru azi mâine începe campionatul și voi ați făcut 2 transferuri bine ca nu au fost buni investitorii cu bani asa sa vad cu evitați liga 2 cu epavele voastre

    0
    0
  8. Dar cu Thomas Verheydt, atacantul din liga a 2 a olandeza cum ramane? S-a vorbit acum ceva vreme de un transfer al sau, dar nu mai stim nimic de el. Echipa lui nu a reusit promovarea in Eredivisie, deci probabil ar fi un motiv in plus pentru care sa vina la uta? Si daca va trebui sa alocam o suma de bani pe el, ar fi posibil sa folisim banii de pe un posibil transfet al lui Miculescu?.

    0
    0
  9. Mie mi-a placut foarte mult mijlocasul la inchidere Balthazar Pierret ( francez, 22 de ani, 1.86 m inaltime, fost la Dinamo ) care are foarte mare capacitate de efort si joaca si faza ofensiva foarte bine.

    0
    0
  10. Te crucesti,la cati manageri si impresari care propun, apar pe aici prin comentarii..As jura ca unii dintre ei,nici macar nu au abonamente sau eventual stau la cozi sa prinda cate un bilet strict la meciurile cu asa numitii granzi si la atat se rezuma prezenta…Unii stiu ligile si echipele africane,ba le stiu si starea terenurilor…De rasu’-plansu’…
    Este foarte greu cu extracomunitarii respectivi…Legea este foarte ambigua…Daca ai vrut pe un Otele,a stat exilat 2-3 saptamani,incadrat ca azilant,migrant,ca sa intre in Romania…Noaptea intunecimii mintilor.Nu UTA,conducerea face legile astea idioate…
    Cat despre cei care propun contracte lungi…Ce te faci daca nu iti confirma?Dangubici,Laukzemis,Medjimorecz,Baravykas,Dima,etc?Teoretic ai renunta cumva le ei,neperformantii,dar practic le platesti contractual salariul pana la sfarsit,daca i-ai bagat sub contract lung si incerci sa-i dai afara daca nu accepta amiabil?Platesti,nu ai ce face…Chestiile acestea trebuie evitate maxim..Astea se numesc pierderi contabile..Atunci cand ai cheltuit cu acel jucator si nu se reporteaza nici macar ca si masa-casa,echipament(Wagner) se numeste pierdere..
    Pozitivul ar fi sa iti vina liberi de contract,sa iti performeze si apoi sa le ridici cota dar cu vanzare.Clauza respectiva ca am venit liber si daca am o oferta mai buna,plec tot liber,trebuie eliminata automat,gen Cardoso…sau ma rog…
    Cat despre Miculescu,este de apreciat ca a ales sa ramana, deocamdata,dar este vandabil in orice secunda..Logica ar spune ca daca un Milion s-ar incasa in club,poate sa mearga unde vrea,inclusiv la Becali doar ca la oier,exista riscul ca ii termina cariera si nici masinatiunile FCSB vor face,duce, ceva de genul Iftimie/Botosani..Tzeape repetitive…Teoria conform vrei sa pleci mai sus,nu se reporteaza…Risc,cod rosu,apoi du-te pe la comisii…
    Va rog sa-mi scuzati gluma searbada..E ca baba violata..Nu i-a convenit dar tot acolo trage….”Maica,nu mi-a placut dar nu ai facut fata,eu cu rusinea si tu fericit,macar daca ramaneam cu ceva”
    Deci,oricine ar putea fi de vanzare,la pretul corect ofertat si apoi,ulterior,putem aduce si noi jucatori,pe bani…Exceptie anumite riscuri care nu trebuie asumate.Am mai spus-o ca UTA nu este sanatoriu de reciclare si testari…Calm,rabdare si incredere…Vin ei cei care isi doresc sa faca performanta la UTA…Da,da….

    0
    0
    1. Tu,Giro, le cam ști pe toate. FC Argeș tocmai au transferat 2 internaționali din Madagascar,extracomunitari, liberi de contract. Nu fac pariu ca o sa rupă gura târgului, dar sunt șanse mari sa confirme și sa fie vânduți pe bani frumoși. Am dat un exemplu cu etiopianul Abubaker Nasir,dar mai pot da 100 de exemple. Eu doresc binele UTA-ei și doar am vrut sa arat ca și orientarea spre jucători africani nu este rea,e o sursa de venit pentru echipă. Exemplul Botoșani,chiar FC Argeș e elocvent. Deocamdată mă opresc aici. Hai UTA, hai Aradul.

      0
      0
      1. Si eu repet,nu te contest…E greu cu extracomunitarii cu toate ca potential exista,absolut…Ce faci cu ei?Stai de behai ca sa le faci acte si drept de munca.Nu toti au dubla cetatenie si de UE…Atunci ar fi cu ceva mai simplu…

        0
        0
    2. Da, un milion,ar fi corect pentru Miculescu,dar daca 500.000 de euro se duc la Atletico,atunci UTA va aduce din nou niste „dangubici”,liberi de contract.Cea ce nu ar fi nici corect si nici in folosul UT-ei.

      0
      0
      1. Miculescu nu a venit la Atletico,ci direct la juniorii lui Mister Gaica,la UTA..Nu este la subiect…A incercat peste tot,inclusiv la Viitorul lui Hagi..Abia la UTA s-a lansat si a fost promovat..Una-i una,alta-i alta…

        0
        0
  11. Din câte am înțeles Cardoso este la Rapid cred că pt UTA este o pierdere oare cat ar fi putut cere în plus? Cred că politica clubului este greșită hai la mine 3,4, luni te platesc și în perioada de mercato poți să mergi la ce echipa vrei. Atenție la contractele jucătorilor sau mai degrabă ne-ar trebui un conducător la club care se pricepe în acest fenomen.

    0
    0
  12. Fotbaliștii nu sunt atrași de ce oferă în acest moment conducerea și se orientează spre alte echipe.
    Să se bată palma cu investitorii și să se aducă FOTBALIȘTI…”restul e tăcere!”
    Forza UTA!

    0
    0
  13. Duminica , inainte de pranz, facand o alergare pe Malul Muresului dinspre Podul Traian spre Polivalenta, pe mal l-am vazut pe Benga cu familia la plimbare , cu toate ca inca e vacanta la UTA.Apoi la intoarcere am facut cateva ture pe Gloria , cu cine crezi, cu Erico.L-am intrebat cum de nu e in Brazilia si mi-a raspuns ca s-a intors mai repede la Arad.

    0
    0
  14. Scrieti cate abonamene s-au reinoit dupa scumpiri in prima saptamana !De ce incercacati cu tot interesul sa va faceti de rahat Sport Arad .ro ?

    0
    0
    1. Foarte multe s-au reinnoit,nesperat si vor mai fi pana pe data de 17 iunie..Stai bland…Vei avea o surpriza…

      0
      0
  15. Am avut incredere in Sport Arad, dar ati ajuns de toata pula Sunteti aserviti politicului si lui Meszar, care nu are nici o functie oficiala la UTA.Vreau sa vad oficial cate abonamente vor fi reinoite la UTA pana in 16.06.2022In 17.06.2022 ma voi gandi daca il reinoiesc.

    0
    0
    1. multumim pentru aprecieri, dorin camenita … nu ne mai citi si nu te mai obosi sa scrii asa frumos la noi pe site …

      0
      0
      1. Bai Lucian, nu voi mai scrie nici un rand atata vreme cat sunteti aserviti politicului si nu aveti minim de transparenta vis-a vis de UTA .Sunteti slugile politicului si ale lui Meszar imlicit .Te rog sa-mi DEEL-it numele de pe acest site !Din pacate voi tineti monopolul cu stirile sportive si despre UTA in acest moment .Eu am vazut UTA cu Feynoord, cu Vittoria Settubal, cu Tottenham,dar si cu Fortuna Covaci, Milenium Giarmata, etc. Eu am crescut cu Vidac, Iorgulescu, Biro, Popovici, Poszony, Kukla, Lereter, Domide , Broszowsky, Schepp, Axente, Kun II Attila, Sima, Colnic, Bedea, Cura, Tarban, Tarlea, Csordas, Vanatoru, Giurgiu, Batea, Bedea,Gaspar, Hirmler, Gaica,Trandafilon,Gaica, Ungur, Mitu, Mutica, etc, si multi altii din anii 1970 pana in zilele noastre, domnule Lucian, si nimeni nu a avut argumente sa ma combata pe realitati din lumea fotbalului aradean nici din punct de vedere sportiv si nici din interese politice sau de imagine a UT-ei !

        0
        0
        1. Apelativul de „BAI”…spune cam tot….Si eu visez toate numele enumerate de catre tine…Ca sa spui ca ai crescut cu toti,presupune ca esti Highlander,nemuritor….Vezi ca sunt copii foarte talentati prin Academiile comune Atletico/UTA si chiar satelitul lor CSS Gloria,2014/2013/2012,pana la performantele maxime 2007,2008,2009 care au ajuns la nivel de finale nationale…Hai ca peste 10-20 ani,ne vei spune nume si de la acesti copii…Esti Tuthankhamon…Detii secretul tineretii fara batranete si viata fara de moarte…Impartaseste-ne, te-am ruga si noua licoarea magica,potiunea lui Asterix si Obelix,nu fii zgarcit..:-)))

          0
          0
      2. Domnule Lucian , personal nu stiu cine esti si ce hram porti, dar cred ca am merita mai multa transparenta vis-a vis de ceea ce se intampla la UTA.Mai ales pentru cei care suferim pentru UTA de peste 50 de ani!

        0
        0
        1. Oricum , te rog sa ma scoti din baza de date !Nu vreau sa mai scriu o litera pe acest site.Lasa ca scrie Giro suficient pentru toti aradenii, toti UT-istii, si va place si voua ce scrie, ca MESZAR e tata UT-ei, mai al dracului ca Francisc Neumann, ca Primaria si Tehnodomus au facut UTA sa fie UTA, ca Falca, Bibart, Balcea sunt fondatorii noii UTA !Noi PULIMEA de rand, abonatii vechi, istorici suntem ZERO in fata voastra !

          0
          0
          1. Tataie,@Dorin Camenita,eu nu te-am jignit absolut niciodata,macar ca stiam cine esti si ce mare fotbalist ai fost…Te rog sa te speli putin pe dinti inainte sa ma critici pe mine..Eu sunt apolitic si am fost printre primii care am criticat perioada lui Mihalcea cu elefantii sai,apoi pe Laurentiu Rosu si sitemul sau nevinovat…Sa nu cumva sa imi spui ca am ceva interese..Din partea cui si pentru cine?Daca eu nu mi-am luat cartonase din partea sportarad si suspendari,atunci nimeni altcineva.Te rog frumos sa te abtii la adresa mea…La fel de acid am fost si pentru Balint,atunci cand am vazut ca a ajuns la limita cunostintelor,iar despre Badea,atunci cand a fost instalat,m-a luat cu transpiratii…Eu nu te-am acuzat ca esti pe interese contra Meszar si sportarad…Te rog sa-ti vezi de lungul nasului…Apropo’s….tot incerc si nu reusesc sa-mi aduc aminte despre realizarile tale in fotbal,poate ca ma indrept spre Alzheimer..Tot caut in arhiva sa te gasesc prin vreun program vechi de joc sau prin vreun calendar de iarna..Nu gasesc..Mai caut…Am cunoscut foarte multi „Camenita”..Medici,avocati..de tine nu imi aduc aminte nici in ruptul capului…Ajuta-ma te rog cu un mic indiciu…Da-mi te rog o orientare macar minora..:-)))

            0
            0
  16. Așteptăm de ceva timp știri despre echipă, sper sa merite așteptarea. Mă rog la Dumnezeu să fie bine.

    0
    0
    1. După semnarea contractului cu investitorii, vor apărea și fotbaliștii la UTA!
      Până atunci, vor veni doar jucători de fotbal și UTA va fi tot în play-out!
      De ce nu sunt în stare avocații celor două părți să finalizeze un contract solid și corect?!
      Haide UTA!

      0
      0
      1. Ce te face sa crezi ca e asa solid ? Eu cred ca marii investitori sunt de fapt un mare fissss . Nu poti prelua UTA pe 2 lei investiti. Asa si eu pot conduce aduc 1500000 si vreau sa conduc eu. Nu merge asa .

        0
        0
  17. Domnule Giro, ca sa vorbim ca intre „Tutankamonii” fotbalului aradean,in speta de fata UT-ist, iti spun ca pe cand eram la piticii UT-ei, prin 1972/73, antrenori erau Farmati (Zoli Bacsi), Alexandru Dan (Nea Alex), Emanuel Gherghel (Nea Ghighi), Viorela Pasc (Nea Vio), Szucs Gabor (Gabi Bacsi ).Erau generatiile 1961/62 si 1963/64.Cei care erau buni din generatia 63/64 erau retinuti pentru antrenamente si cu generatia 61/62.Ca sa o lamurim ,eu nu am fost o valoare fotbalistica, drept e ca m-am tinut de scoala, dar totusi am fost coleg cu Mihai Tarlea, Marcel Cean, etc.Pe vremea aceea au fost adusi la UTA de la Rapid Arad si Leac, si Tisza, si Kapesz, apoi Giurgiu Liviu de la Periam ,etc.A inceput perioada de decadere a UT-ei dupa 1974.Cat despre apelativul „Bai „, sincer a fost la nervi vis-a vis de transparenta UT-ei la ceea ce intreprinde pe piata transferurilor de jucatori valorosi !
    M-as bucura daca am putea discuta impreuna la un pahar de Cola desprae UTA Haide UTA ! Caci pentru aradeni doar UTA conteaza !

    0
    0
  18. Lucian, asa administrezi acest site ca pe birtul de la colt?
    Un raspuns civilizat trebuia sa sune cam asa: Ne cerem sczua dle Camenita daca stirile noastre nu sunt pe placul dvs, dar facem tot posibilul pt ca veridiciatea stirilor si profesionalismul redactiei sa mearga mana in mana cu dorintele cititorilor nostri.

    Cu stima, Lucian

    etc etc…

    0
    0
    1. nu am cum sa raspund asa la cineva care ne jigneste si care ne confunda cu clubul UTA … noi suntem un site de sport aradean, scriem de 16 ani, nu dam noi socoteala cate abonamente s-au reinnoit la UTA, de ce nu sunt transferuri la UTA si alte chestii … avem sursele noastre, daca primim informatii le difuzam dar daca nu este nimic de scris ce sa facem? sa inventam?

      0
      0
  19. DORIN CAMENITA, esti deoseama cu mine. Asa este, in perioada aceea se juca fotbal,erau foarte multi copii care veneau sa se inscrie la cluburi de fotbal si antrenori de certa valoare. Acuma nu prea mai exista interes pt, fotbal la copii de astazi ,au ate pereocupari,calculatoare, tablete etc.

    0
    0
    1. Iti multumesc , pentru ca mi-ai inteles mesajul ! Eu doar doresc cat de cat transparenta intre ce se intampla la UTA si noi cei care suferim de zeci de ani pentru UTA.La anii mei nu sunt ULTRAS, dar cand mergeam cu galeria UT-ei la Timisoara , cu Poli, CFR, UMT, Progresul, sau la Oradea cu FC Bihor, Infratirea, sau la Anina, Deta, etc, in vocabularul nostru nu exista ” MUIE ” pentru nici o echipa.Chestia cu „MUIA ” e a celor lipsiti de cea mai elementara educatie. Suntem multi care am terminat studiile universitare la Timisoara, Cluj, Bucuresti, si de acolo am invatat meserie si am primit o paine de mancat.Cum sa le dau eu „MUIE „la timisoreni , clujeni sau bucuresteni, etc.Plus chestia cu ‘Cine nu sare e prost de moare ” este avatarul celor needucati si cu cultura sub medie din galerie !Eu nu sar la toate tampeniile pe care le scandeaza galeria.

      0
      0
  20. Lipsa de respect fata de suporteri din partea clubului….mare agitatie cu Keseru…si pauza….
    In afara de posttarile cu abonamentele nu mai e nimic pe site ul clubului.
    Suntem subtiri rau…au plecat 8 sau 9 jucatori buni rai cum au fost..si au venit 2 …oficial.
    Ramanem tot timpul ultimii sa luam ce au refuzat altiii si in general de la retrogradate.
    Sa speram ca in final va fi mai bine …ca de chinuiala de anul trecut nu avem nevoie.
    Sa auzim de bine.

    0
    0
  21. jucatorii vin dupa perioada deantrenament
    finantatorii sunt fata morgana
    la noi nu sunt buni jucatorii la altii? faceti o lista cu cei plecati/la care sa renuntat si comentati si justificati
    mai renuntati la cei buni pentru bani=gen MAN== JIJII vrei sa vinzi o oaie sa cumperi un jucator
    ====dragoste mare de asta tot vorbesti==

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button