Stranieri aradeni

Arădenii Suslak și Prună îl însoțesc pe Sabău la Ungheni cu obiectiv promovarea în Liga 2-a!





Dan Stupar și Flavius Sabău au făcut ștafeta antrenorilor arădeni la cârma divizionarei terțe mureșene, Unirea Ungheni. Fostul „principal” al celor de la Șoimii Lipova și-a intrat în pâine cu trei etape înainte de finele play-offului seriei a 9-a a Ligii a 3-a, când FC Hunedoara și Metalurgistul Cugir erau deja sigure de locurile de baraj. „Roș-albaștrii” o vor lua de la capăt în noua stagiune, Sabău are deja sub comandă cinci fotbaliști arădeni.

Trei dintre ei au evoluat pentru Ungheni și în stagiunea precedentă, respectiv fundașul Bruno Vasiu, mijlocașul Angelo Iuga și atacantul Dan Constantinescu. Ceilalți doi vin chiar de la Șoimii Lipova, formație antrenată de Flavius Sabău timp de 6 ani și jumătate. Primul convins să îmbrățișeze cauza mureșenilor a fost Victor Prună. Mijlocașul de 24 de ani crescut de UTA revenise în această primăvară pe gazon după operația de ligamente, după care a avut o problemă și la mână. Și-a încheiat conturile cu lipovanii cu două etape înainte de finele stagiunii și a acceptat oferta Unirii. În schimb, Adrian Suslak a bătut recent palma cu Ungheniul, plecând în premieră din fotbalul arădean în vara în care împlinește 30 de ani (pe 25 iunie). „Sunt jucători pe care îi cunosc foarte bine și sunt convins că ne vor ajuta. Pe Constantinescu chiar mi l-am dorit la Lipova la un moment dat, dar nu s-a putut realiza transferul. Nu cred că vor mai fi și alți jucători arădeni care vor lucra cu mine la Ungheni, avem discuții cu fotbaliști din alte județene pentru a ne întări. Discuția cu președintele Adi Pop a fost clară, obiectivul pentru sezonul ce vine e promovarea în Liga 2-a și trebuie să fim cât mai competitivi”, susține Flavius Sabău, care va fi ajutat pe banca Ungheniului de Rareș Eremiaș („secund”) și Emil Ștef (antrenor cu portarii).

Unirea Ungheni s-a despărțit în această vară de fundașii Hreniuc, Pițuc, Bucur și Moldovan și mijlocașii Săvoaia, Ghilea și Toboșaru. Gruparea din județul Mureș se va reuni pe 4 iulie, echipele din Bistrița și Reghin numărându-se printre adversarii din amicale.









Un comentariu

  1. PRUNĂ crescut de UTA…. CONSTANTINESCU școlit prin Ungaria, VASIU școlit la Academia Hagi… IUGA trecut pe la Craiova… Arădeni get beget care trag pt o alta echipă că în Arad nu au loc! Dar proiectul UTA pt Arădeni mai are vreo relevanță??

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button