Minifotbal, futsal

Sistema a câștigat Cupa Firmelor și Instituțiilor, după o finală cu puternica echipă a ISJ Arad! + FOTO





Sezonul 2021-2022 la Liga DeSavoia s-a încheiat cu Cupa Firmelor și Instituțiilor. La start s-au înscris 14 echipe, împărțite în trei grupe, două de câte cinci formații și una de patru. În sferturi s-au calificat primele trei echipe clasate în grupele de 5 și două din cealaltă.

Câștigătoarea competiției a fost Sistema, care a avut următorul parcurs în grupa A: 2-1 cu Hai Sântana, 4-1 cu BOA, 4-1 cu Altex și 1-1 (2-3 la penalty-uri) cu Hella. În sferturi, băieții lui Marius Bota au întâlnit Yazaki și au fost la un pas să părăsească întrecerea. Adversarii au condus cu 2-0, dar Sistema a revenit la 2-2 și s-a impus la loviturile de departajare: 4-3. „Galbenii” au avut nevoie de lovituri de departajare și în semifinala cu Army, căci rezultatul timpului regulamentar a fost tot egal: 2-2, pentru ca rezultatul final fie 4-3.

În fine, în ultimul act, Sistema a dat, probabil, peste principala favorită a întrecerii. ISJ Arad i-a avut în componență pe Fl. Rusu, Adi Rusu, Sergiu Popa, Daniel Mărcuș, Paul Iovescu, Cătălin Martin, Dani Bulza, Ioan Pașcu, Paul Barta, Flavius Brândușe, Gheorghe Pop, Daniel Tocoian și Georgian Hulbăr, fotbaliști foarte buni în competițiile de mini-fotbal, dar câștig de cauză a avut Sistema, cu scorul de 3-2, după „dubla” lui Sulea și reușita lui Ciobu, în timp ce dincolo au marcat S. Popa și Mărcuș. „Am fost singura echipă fără rezerve, doar 6 jucători în lot. A fost o competiție grea, cu cel puțin patru echipe tari: Ergad, Army, ISJ și Yazaki, cu mulți jucători activi și bănci de rezerve consistente. Nu a fost exagerat de cald, s-a putut juca bine, doar că a fost un ritm intens. Am jucat 3 meciuri sâmbătă și 4 meciuri duminică, noi fiind fără rezerve, am resimțit mai tare oboseala. Le mulțumesc băieților pentru că s-au dedicat, au strâns din dinți și le mulțumesc și celor care ne-au susținut de pe margine. Pe 24 iunie se va juca faza următoare, zonală, iar finalistele vor merge mai departe”, a spus Marius Bota, manager, antrenor și jucător la Sistema. Pe locul 3 s-a clasat Army, ce a trecut cu 1-0 de Ergad în finala mică a competiției.

Campioana i-a avut în componență pe: Valentin Cioba (cel mai bun portar al competiției) – Marius Bota, Claudiu Bota, Cristian Șulea (cel mai bun jucător al competiției), Sorin Faur și Daniel Ciobu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button