UTA Arad

Asocierea dintre clubul UTA și oamenii de afaceri arădeni a căzut! Meszar: „E nevoie de unitate și liniște!”





Oarecum surprinzător, înțelegerea din conducerea clubului UTA și grupul de oameni de afaceri arădeni interesați de preluarea clubuului, sub forma unei asocieri pentru început, a căzut. Cele două părți făcuseră pași importanți în față, se va părea că va ieși fum alb, dar acesta este negru. Decizia pare fi definitivă din moment ce Alexandru Meszar a ieșit public cu un anunț pe site-ul oficial al grupării fanion a Aradului, chiar în ziua în care ar fi trebuit să aibă o posibilă discuție definitivă cu reprezentanții investitorilor.

Alexandru Meszar: ”Decizia mi-o asum în primul rând pentru binele echipei și pentru parteneriatele vechi și stabile”

”În urma unei analize profunde, am luat decizia ca asocierea cu noii parteneri, oameni de afaceri din țară și străinătate, să nu aibă loc. Această asociere, în forma agreată de dânșii, ar fi creat ambiții, orgolii și grupulețe atât în interiorul clubului cât și la nivel local, exact de ce UTA nu are nevoie. Clubul și echipa au nevoie de unitate, liniște, continuitate și stabilitate – imperios necesare pentru performanță.

Este decizia pe care mi-o asum în primul rând pentru binele echipei și pentru parteneriatele vechi și stabile.

MERGEM ÎNAINTE!” – e anunțul conducătorului de facto al UTA-ei.

Probabil și oamenii de afaceri arădeni vor ieși, la rândul lor, cu o poziție oficială despre cum au decurs negocierile și nereușita lor. Este evident că lipsa banilor privați ce puteau intra în conturile „Bătrânei Doamne” va fi resimțită pe termen mediu de echipa „roș-albă”, dar atâta timp cât Meszar își asumă decizia destul de nepopulară în rândul fanilor probabil a cântărit bine lucrurile. Sau, poate, decizia a fost provocată de factorii politici, de care – se pare – UTA încă depinde destul de mult.

Oamenii de afaceri arădeni au lucrat la campania de achiziții

Vă reamintim că Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Marius Grada și Rudolf Vizental, având și susținerea președintelui Suporter Club UTA, Dani Proca, au adresat o scrisoare de intenție conducerii clubului UTA, în care își manifestau intenția de a prelua grupării arădene. Au urmat luni de negocieri între cele două părți, care – iată – nu au adus vestea cea bună pentru majoritatea suporterilor „roș-albi”. Din organigrama gândită de cei patru investitori ar fi făcut parte și Ilie Dumitrescu, ca și sfătuitor și vector de imagine, dar totul a căzut. În paralel, însă, oamenii de afaceri arădeni au ținut legătura și cu antrenorul Ilie Poenaru, dându-i sprijin în negocierile pentru câteva dintre transferurile vizate în această vară.









49 comentarii

  1. PLEACA DIN ARAD , TE-AI IMBOGATIT IN ULTIMI 3 ANI , cat mai vrei sa mulgi ? sa stam intre locurile 10-14 …10 ani ? si apoi sa ne desfiintam ? numa pt ca tu ne-ai dus aici ? unde ii dezvoltarea si cresterea ? cand anul asta a fost mai rau ca anul trecut ? cand noi impumutam de la rapid si fcsb ? noi crestem jucatori altor echipe ?? Poenaru a venit si din cauza discutiilor cu investitori … ce garantie avem ca ramane ? de unde ai tu bani sa il platesti pe Keseru ? prin sucuri nebonate si bilete nedeclarate ? politicieni hoti ! mercenari ! vorbe frumoase pana la bani , cand iti tremura ciolanul din gura te retragi in cusca ! minti un oras intreg ca o sa fie , ca se face cand investitori vin sa semneze te duci in concediu , cand iti face audit apar de fiecare data alte cheltuieli si alte datorii si probleme la club , ba mai apar inca nush cati angajati la club , mizerabilule !

    0
    0
    1. De ce nu ai infiintat tu o echipa noua, sa pleci din liga a 4-a, sa pierzi baraje de promovare in liga 1 apoi sa te imbogatesti? Mergeti si sustineti echipa INVESTITORULUI Martian.
      Credeti ca „investitorii” ar fi pompat bani cu nemiluta si l-ar fi adus pe T Hernandez, sau…?

      0
      0
  2. Sa fie o conferinta de presa in care sa fie si Meszar si un reprezentat al investitorilor , sa fie transparenta, sa vedem ce s-a intamplat defapt , nu 3 cuvinte frumos fardate de catre domnul lipitoare !

    0
    0
  3. Bravo ! Nu lasa cainele ciolanul , domnule Meszar cati bani mai vreti sa mulgeti ? in 2 ani nu ajunge ? cum vom plati pe Keserul ? prin sucuri si bilete nebonate ? prin semnat jucatori degeaba cu contracte mai umflate din care sa rupi si tu ceva si apostu ? investitori nu au acceptat triunghiul ? investitori-meszar-apostu ? in care sa iti speli niste banconte ? cum spui ca vrei binele clubului ? cand noi am ajuns sa imprumutam jucatori mediocrii de la fcsb si rapid ? da ce noi crestem jucatori de la alte echipe ? suntem centru national de formare pt bucuresti ? vrem o conferinta de presa in care sa fii si tu si un reprezentant la investitorilor in care sa ne explice de ce nu s-a ajuns la o intelegere , si sa stim ce se intampla in club ca parca ii transparenta , nu 3 cuvinte impachetate frumos in stil de politician . !!! cand investitori au venit sa semneze contractul ai plecat in concediu , cand au venit din nou ai bagat cheltuieli in plus si angajati ce nu erau , si tot asa si tot asa numa sa nu le convina sa ii indepartezi !! explicatii ?

    0
    0
  4. O mizerie ceea ce se intâmplă, li se inchide ușa unor oameni serioși, potenți financiar care au demonstrat că știu cum se conduce o afacere de succes…UTA trebuie să sufere in continuare, să-și ia gândul de la performanța pentru că niște politicieni impreuna cu Meszar au interese prea mari ca să renunțe…asta-i UTA arădenilo? Să-l ferească Dumnezeu pe Meszar s-o dea in bară că nu-l mai spală nici toată apa de oe Mureș.

    0
    0
    1. Ovidiule mai încet ,Meszar a luat hotărârea cea mai bună pt club și pt suporteri. Dacă UTA a supraviețuit doua sezoane in Liga I ,va supraviețui și de acum încolo. Nu se știe dacă UTA o ducea mai bine cu acești investitori . Mă bucur că UTA are continuitate și în același timp liniște financiară ! Hai UTA Arad

      0
      0
  5. Si ei zic ca tine. Nu pot spune nici de bine nici de rău că nu cunosc discutiile purtate. Nu cunosc ce au vrut investitorii. Nu stiu ce l-a determinat pe Meszar să considere un pericol de ruptură, grupulete si pericolul de răceală cu partea politică. Nu stim nimic. Sperăm ca Meszar sa iasa cu detalii…poate si de partea cealaltă vor veni stiri despre cum au mers discutiile si unde a aparut blocajul.
    Tot ce vrem este ca UTA să nu sufere pe plan financiar si sportiv

    0
    0
  6. Ce teapa😂 a vazut ca a dat abonamentele si acum a dat anuntul, e clar jucaria lui si a lui Falcone cine stie cate combinatii sunt…

    0
    0
  7. Oooo daa vai cum a facut el asta pt binele nostru , vai cum sa gandit la noi aradeni , cat de naiv sa fii doamne sa crezi asta

    0
    0
    1. Îi dau dreptate lui Meszar, UTA a mai pățit-o nu o dată cu ,,investitori,, ,preiau echipa ,fac datorii ei pleacă datoriile rămîn! Așa știm că UTA rămîne deocamdată finanțată in mare parte de autorități, plus abonamente+ societățile care se alătură clubului. Sa avem încredere în Meszar și în conducerea clubului. UTA are viitor! Haide UTA ,HAI ARADUL!

      0
      0
        1. Rapidul are mult mai multă datorie ,și e în primul an în Liga 1.O urmează pe mimao ??? UTA are banii asigurați …UTA a scăpat de retrogradare sportiv ,sper sa nu retrogradeze din cauza certurilor! SCU ,UTA are nevoie de liniște nu de conflicte sau asta se dorește retrogradarea echipei ,înainte de începerea campionatului ???

          0
          0
        2. eu mă întreb de unde datorii? banii după MAN de la Cj sponsorii Sint în jur de 4 milioane Sepsi cu banii ăștia joacă în Europa liga suporterilor trezitiva Proca trezește sau va fi prea târziu

          0
          0
  8. Când lucrurile or sa fie clare și o să știm motivul pentru care această asociere nu a avut loc o sa putem sa ne facem o părere corectă.
    Sper să iasă public amândouă părțile implicate și să clarifice lucrurile.Pana atunci speculăm, înjurăm,ne certăm între noi etc.
    De la început nu mi-a plăcut că acești oameni nu au ieșit public sa spună sub ce formă și ce sume vor să investească.
    Că nu suntem de acord cu Meszar,că vrem altceva,că a făcut și face greșeli,pot sa înțeleg,dar sa jignim in ultimul hal și să-l facem în toate felurile pe omul ăsta e aiurea.
    Și noi pretindem că la Arad e un etalon de civilizație.
    Și nu în ultimul rând Suporter Club UTA, dacă are informații așa cum spune că lucrurile nu s-au finalizat din cauza lui Meszar și din cauza politicului, ieșiți fraților in fața și spuneți adevărul cu subiect și predicat,nu doar jumătăți de măsură aruncate prin comunicate.
    Oricum am bătut un record de stabilitate și buna înțelegere, trebuie sa distrugem noi din interior asta.
    Din păcate cred că e începutul sfârșitului!

    0
    0
  9. Sanyi, dar o conferinta de presa nu organizezi ca sa primim si noi niste explicatii, nimic? Toti suporterii am stat de saptamani bune cu sufletul la gura sa vedem daca se face tranzactia sau nu, iar acum vii cu acest comunicat penibil?

    Pai hai domnule Meszar ca suntem curiosi ce grupulete s-ar crea in club si la nivel local daca ar veni investitorii privati? Macar niste explicatii am merita si noi. Daca tot zici ca „Clubul și echipa au nevoie de unitate, liniște, continuitate și stabilitate – imperios necesare pentru performanță.” nu crezi ca pentru performanta este nevoie si de transparenta? Ca ne-am saturat de secretomania de care tot dai dovada.

    0
    0
  10. Nu dati cu pietre pana nu Cunoaște-ți amănuntele! Experiența investitorilor in Arad ne-a dus in liga 4 ! Și uni au avut intenții bune dar orgolii prea mari! Singura stabilitate cu rezultate sportive sunt in ultimii ani! Nu iau apărarea nimănui dar nici nu acuz ! As vrea totusi mai multă transparentă ptr a nu ne dezbina presupunând una și alta! UTA fără suporteri devine un alt club anonim si fără viitor!

    0
    0
  11. Genul acesta de conducători determină valoarea campionatului intern! Doar impresari agreați de ei, care aduc tot felul de străini în dauna celor autohtoni și în dauna unei performanțe notabile! Echipa națională e moartă și din cauza asta! Cât timp Meszar & Co. vor fi la ,,butoane” UTA nu prea are viitor!

    0
    0
  12. Sunt sustinator al echipei UTA din anul 1967,dar acum cand vad ca i se pune frana unui proiect viabil de face din echipa una mai performanta,incep sa imi pun intrebarari…
    Oare ce interese or fi la mijloc?

    0
    0
  13. Daca situatia la UTA nu se schimba, obiectivul in acest an nu poate fi decat salvarea de la retrogadare. Vom lupta sa tinem Chindia, Mioveni, Petrolul si Hermanstadt sub noi in clasament. E bine sa fim constienti de asta, altfel ne amaram prea tare cand pierdem cu Rapid, Craiuva lui Mititelu sau FC Arges.

    0
    0
  14. Eu merg pe mana lui Meszar! De ce? Argumentez!
    1. Cine este părintele acestui proiect și a adus echipa din Liga a-4-a în Liga 1? Meszar
    2. De ce s-a mutat d-lul A. la Steaua cu sponsorizarea, apoi a revenit la noi? Din interes.
    3. Între un moldovean și un ungur, aleg un ungur. Ardelenii prefera ungurii pt ca nu sunt mincinoși.
    4. Unde sunt investitorii de carton perindat pe la club, Marțian, Sandu Ion, Barna, etc….? Nicaieri
    5. Știu ca nu suntem cel mai bine organizat club sau potent, dar măcar avem stabilitate.
    6. Prefer un conducător de club nu 10 fete mari, pt ca ma ghidez după proverbul, copilul cu mai multe moașe, rămâne cu buricul netaiat.
    7. În Era Meszar, UTA are al 3-lea an consecutiv de continuitate.
    8. Aștept acum înjurături.

    0
    0
    1. Ești prost informat și prost intenționat!
      Meszar a fost pus de falcă, falca e tot acolo și acum!
      De o luna spun ce se întâmplă! Meszar a fost in birou la falca și nu a primit girul, nici a lui Glad Varga! Se sifoneaza bani publici probabil, sucurile la stadion se vând prin firma lui Glad Varga!
      Când a fost Marțian au făcut tot posibilul să nu se preia echipa de la el, sa îsi facă ei propria jucărie! În consiliul ONG e Meszar, Alexandra, un om politic, Costin, toți susținuți de falcă. Nu poți sa schimbi nimic. Meszar are casa la Budapesta, dacă se întâmplă ceva cu clubul el pleacă și nu-l mai vedeți în Arad! Sa nu mai spun ca deja oamenii ăștia de afaceri au plătit unele lucruri la club!
      Apropo, se schimba și echipamentul de joc, nu mai era Saller (unde e Meszar reprezentant), se juca cu un brand foarte cunoscut. Meszar nu vrea sa lase ciolanul din mână, nici falcă!

      0
      0
  15. Eu aș fi de o părere să conducă toți să fie toți acționarii la club împreună cu Mezar. Să se facă un buget împreună și să-l anunțe pe un an să știm și noi suporterii să vedem care ar fi reală poziție a clubului. Dar de fapt cum se știe că nu poate să susțină dnl Mezar echipa de unul singur, bani de la primărie este doar 15 % din bugetul clubului 30%din tv 20%din sponsori și bilete și abonamente. Diferența nu cred că o suporta Mezar din buzunar lui. Acuma ar trebui să vedem transparenta la club din ce motiv nu sa putut oficializa cedarea clubului spre acei acționari.

    0
    0
  16. MESZARE !!! Ai facut-o de oaie !!! De ce mama naibii nu esti deacord cu venirea acestor investitori ? Ai tot tinut-o mereu sus si tare ca, toate negocierile merg bine dar totul a fost praf in ochii opiniei publice !!! Crezi ca, vei putea merge inainte cu primaria si cativa sponsori modesti ? Sa crezi dumneata ca, UTA. va face performanta asa cum vrei de te pui de-a curmezisul ? Lasa domnule investitorii sa vina daca sunt seriosi . Nu intelegeti ca, UTA. merita mult mau mult decat crezi dumneata ?

    0
    0
    1. Corect…Dar pana la o societate pe actiuni,cate abonamente ai si de cand?Vrei ca sa repeti si la UTA,episodul Minamo sau multe alte cluburi disparute?Suporterii trebuie sa sustina echipa,nu sa puna conditii…

      0
      0
  17. Astept comentariile Domnului Giro, care este expert in UTA si fan MESZAR-partintele proiectului UTA-BD.

    0
    0
    1. Va las pe voi sa va injurati…Nu sunt expert,deloc…dar am trecut prin multe cu echipa mea de suflet si nu mai vreau cai verzi pe pereti,pe viziuni desarte…promisiuni…Restul sunt himere..Parca ieri,alaltaieri venea Florinel manea si cu celalalt impostor,care a ingropat Galatiul,nu-i asa?Poate ca saraci dar linistiti…Timpul va dovedi din nou asta…

      0
      0
      1. Nea Giro, intamplator am fost in Week-end in Ungaria la Gyula (Jula) si am trecut pe langa o strada denumita Salacz Gyula, unde era o placa comemorativa unde scria ca era cel mai longeviv primar al Aradului , 26 de ani intre 1875-1901, ani in care Aradul a avut o dezvoltare galopanta din toate punctele de vedere, economica, apa-canalizare, cultura, educatie, sport,etc.In Arad str.Salacz Gyula e o straduta mica intre str.Episcopiei si str.O.Goga, iar daca intrebi un aradean get-beget oarecare, habar n-are cine a fost.!Asta asa cam cum e cu UTA, vine Meszar si Falca si taie si spanzura peste tot.Ce legatura are Falca cu Aradul , venit din Oltenia la Brad, scoala la Timisoara si noi tantalaii l-am votat primar la Arad.La fel si cu Soany Meszar !

        0
        0
  18. no comment!era previzibil sa se intample asa…nu stiu cum va simtiti voi,dar eu sunt dezamagit..in loc de investitii serioase,se merge iar cu cersitul prin oras..macar asa or sa fie mai multi bani din sponsorizari si poate si din abonamente..totusi ,aceste mici carpeli nu ne vor aduce un buget decent…ce nu inteleg,e de ce sa preferi sa ai un leu cand poti avea toata jungla?nu e logic deloc..sau…..o fi?

    0
    0
    1. Acel 1 Leu,il ai sigur in ograda,la orice ora….Jungla nu este a ta,mai trebuie pana acolo…Ai vazut prea multe filme cu Tarzan…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button