UTA Arad

Keseru și-a luat rămas bun de la „suflarea roș-albastră”: ”…O senzație pe care o iubesc și nu o pot descrie în cuvinte!”





Claudiu Keseru a participat luni, la reunirea UTA, iar marți a călătorit la București pentru a-și încheia oficial conturile cu FCSB. Atacantul de 35 de ani mai avea contract cu vicecampioana României până pe 30 iunie, dar a rupt mai repede înțelegerea tocmai pentru a se putea concentra pe ceea ce are de făcut la noua sa echipă, sub comanda lui Ilie Poenaru.

Keseru a avut un mesaj pătrunzător la despărțirea de „roș-albaștri”:

”A venit momentul să-mi iau rămas-bun de la suflarea roș-albastră și vreau să le mulțumesc în primul rând suporterilor care au fost întotdeauna alături de mine.

Ceea ce simt când îmi aud numele strigat de o întreagă peluză, nu poate fi descris în cuvinte. Este o senzație pe care o iubesc și pe care am trăit-o de fiecare dată cu piele de găină, sunt momente când te simți împlinit ca fotbalist și știi că faci ceea ce trebuie văzând reacțiile oamenilor din tribună.

Vreau sa le mulțumesc tuturor jucătorilor, staff-ului tehnic, medical și tuturor angajaților clubului care m-au tratat cu respect în permanență. Roșu și albastru, aceste două culori vor rămâne mereu în sufletul meu, dar acum pentru mine urmează o nouă etapă și nu-mi rămâne decât să le urez succes în continuare foștilor mei colegi și celor din cadrul clubului”, a scris pe contul personal de Facebook, Claudiu Keseru. 

3 comentarii

      1. Stai linistit….Keseru nu a fost adus pe promisiuni desarte,pe neveu,destule,de catre investitori…Nici macar Poenaru…Restul sunt prostii crase…
        O paralela?Dan Sucu baga 1 milion la Rapid si declara ca anul viitor 7,peste doi ani 24 milionuri..In prima lui conferinta de presa,ataca CFR Cluj,macar a iesit pe interval,cocos,hotarat,bazat.Acum se milogeste la Varga, sa cumpere jucatori…Serios?Ma intreb,oare daca are cunostinte minime de o regula din fotbal?Orice sa fa fie..Un offside sau orice altceva…La primele esecuri,va disparea ca magarul in ceatza si isi va cere banii IMPRUMUTATI,nu investiti in Rapid…Mai vorbim…

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button