Șoimii Lipova

În zece oameni din prima repriză a meciului cu Vișeul, Lipova a ieșit din cursa pentru finala juniorilor A1!





Campioana Aradului a pierdut  penultima confruntare din turneul zonal al juniorilor A1. Dacă în precedenta partidă – contra Alba Iuliei – portarul Buta a fost înger păzitor, de această dată s-a dovedit a fix exact opusul.

În minutul 19, pe o minge lungă, a ieșit la întâlnire în fața unui atacant advers, mingea i-a sărit în piept, s-a ciocnit cu adversarul, iar centralul partidei a considerat că intervenția a fost una de fault și l-a eliminat pe tânărul portar al Lipovei. În ciuda faptului că a rămas în zece jucători, formația din Arad a fost cea mai periculoasă, nimerind o dată bara și având două lovituri periculoase din zona careului însă scorul a rămas alb. Și în actul secund, lipovanii au încercat să forțeze obținerea victoriei, însă au comis două greșeli în defensivă pe contraatacuri purtate de cei de la Vișeu care au reușit să puncteze de două ori. Golul de onoare, care a adus mici speranțe în tabăra Lipovei, a fost marcat pe final de meci de Săutean, care a înscris după ce Leric a trimis mingea în bară dintr-o lovitură liberă. Din păcate, însă, scorul a rămas de 2 – 1 pentru cei din Vișeu. În cealalată confruntare disputată ieri, Viitorul Vetiș a trecut de Unirea Alba Iulia cu scorul de 5 – 0, după ce a avut 3 – 0 la pauză.

Lipova încheie duminica turneul zonal din Cetatea Unirii cu Vetisul, fără – însă – a mai avea nicio șansă la calificare după două eșecuri și un singur succes. „Nu am avut experiența unor astfel de turnee cu meciuri zilnice, am avut un lot puțin numeros și din cauza terenului foarte tare. După fiecare meci, trei sferturi din băieți abia călcau din cauza beșicilor de la picioare. Azi, avem meci greu la Liga a 5-a cu Olimpia Bujac, nu știu ce lot vom putea alinia ca să reușim un rezultat pozitiv, iar după vom merge la plimbare la ultimul meci cu cea mai bună echipă a turneului – Vetișul – sper să avem suficienți jucători apți după aceste zile de forță“, a declarat Radu Pop, președintele celor de la Lipova.

Lipova: Buta – Fulge, Gherman, Săutean, D. Pop, Szabo, Ruju, Leric, Godoci, Chelea, Corbei. Rezerve: Sălăjan, Sălăsan, Păulescu, Zabou, Madaș.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button