Alte sporturi

Denis Both a cucerit bronzul balcanic de seniori, la aruncarea suliţei!





După aurul balcanic de cadeţi cucerit de Mihai Motorca la aruncarea discului, un alt atlet de la CSM Arad reuşeşte o performanţă deosebită. Denis Both a urcat şi el pe podium, cucerind bronzul la Campionatul Balcanic de seniori de la Craiova, cu o aruncare a suliţei ce a măsurat 76,47, cea mai bună a sezonului! Un rezultat excelent pentru elevul profesorului Constantin Miclea, care a progresat evident în ultima vreme, el cucerind argintul în această vară la Internaţionalele României, cu un SB (season best) la acea vreme, 74,82, după care a urmat o aruncare şi mai bună la o competiţie în Ungaria, 76,30 metri.

Totul a culminat cu prestaţia de la Balcanice, care îl apropie pe Denis de mult visatul target de 80 de metri. Atletul de la CSM Arad a fost depăşit în proba de aruncarea suliţei doar de compatriotul Alexandru Novac, care a aruncat 83,01 metri şi grecul Dimitrios Tsitsos, cu 77,51 metri.

Urmează Naţionale de tineret şi senori, Europene U18 şi FOTE

„Atât prezentul cât și viitorul arată bine pentru atletismul arădean! Felicitări băieți! Succes la următoarele competiţii: Campionatul Naţional de Seniori și Tineret 24-26.06.2022-Craiova, Campionatul European U18 – 04-09.07.2022 Ierusalim și FOTE 24-30.07.2022 Banska-Bystrica”, este mesajul conducerii Asociaţiei Judeţene de Atletism Arad. România a cucerit 19 medalii la Campionatele Balcanice de atletism pentru seniori desfăşurate în weekend, pe Stadionul „Nicolae Mărăşescu” din Craiova. Grecia a ocupat primul loc în clasamentul pe naţiuni (8-6-9), urmată de România (8-5-6) şi  Turcia (6-6-10).

csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button